Farklı bir ugraş farklı bir hobi
Tavuklarım
Farklı bir ugraş farklı bir hobi
Tavuklarım
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
Çok güzel, yakışıklı keretalar ama 4. resimde yerde iki adet izmarit görüyorum. Onları tek tek toplayalım zira izmarit diyip geçmemek gerekiyor. Hem hayvanlara hem çevreye çok zararları var. Biz nasılki kendi evimizde yere izmarit atmıyoruz, onların da yerleşim yerlerine atmamamız gerekiyor. Sigara kullanmama rağmen böyle doğal ortamlarda yere atmam. Söndürürüm peçetenin yahut paketin içine koyarım, çöp yerine geldiğimde çıkarıp atarım. Unutulmasınki doğayı tehdit eden 3 büyük tehlike vardır, biri plastik poşet, biri atık pil, biri de izmarit.
''hatırlamak üzere yola koyulmadan önce sahip olmadıkları bir anının izini sürmek..''
W.S.Merwin
Ne harika tavuk bunlar, cinsinden midir bayağı rengarenk güzelmiş.
Sabah kahvaltısında taze köy tavuğu gibisi yoktur:D Ne şans,direk dalından topla,getir mutfağa pişir ye
Bu fotoğraf çok fena, arkada pusuya yatmış bekliyor karakedi
abi rumuzdan belli, adam enteresan
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
ben istanbul gibi yerde besliyordum ki 2 ay öncesinde horozun oğluma saldırmasını gören babamın hepsini kestiği ana kadar.... mahallede tavuk yemeyen ev kalmadı.. tavuk bayramı gibi bişeydi....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
maşallah Allah nazardan saklasın ben heveslendim imkanım olsa bir kümes yaparım yahu
2006BWS100-2007CBF150-2010CBF150-2007FZ6SFAZER-2006CBF600-2012CBF150-2012AGİLİTYCİTY125-2005CBF600-2006Z750S-2008GSXR600-2014CRF250L-2014JOYMAX 250-2013İNAZUMA250-2018S3 250-2014TGBX-MOTİON250
Dün konuyu açtım bir türlü onaylanamadı yoksa sadece bunlar değil baktığım türler Dahasıda var ekliyeyim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:19 ----------
Uyarın için teşekkürler ben sigara kullanmıyorum hatta ailemdede kullanan yok o sigaralar bize gelen bir akrabama ait İçip içip yere atmış ayıp ya ayıpp
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:23 ----------
Resim ekledikce sana hak verecekler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:25 ----------
Bıldırcınlarım
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
On numaraymis..cocuklugumda benim de tavuklarim, horozlarim ve guvercinlerim vardi.simdiyse sadece bir tane kanaryam var.
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
helal sana be... benimde hayalimde böyle bir kümes.. bende güvercin ve tavuk hastalığı var.. forumda 4 arkadaş daha var kümes hayvanlarına meraklı benim tanıdığım....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
İşte ateş gözlüm
Macar Sülün
valla sen olayı aşmıssın....
Muhabbet Kuşlarım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:48 ----------
Benimkide manyaklı işte Kimi bravo helal olsun diyor kimi boş işler diyor kim ne derse desin seviyorum hayvanları bakmayı beslemeyi yemlemeyi .
Asıl olay şu bu baktığım hayvanlardan bazıları kuluçkaya yatmıyor doğal ortamlarında olmadıklaır için o yüzden ben kendim üretiyorum kuluçka makinemde Makine ufak tefek birşey resimlerini eklerim .Makine yetersiz oldugu için şimdi büyük bir makine yapıyorum Yaz için iyi planlarım var .Yeni türler edineceğim seri üretime geçicem
Bunlardan kesip yedigin oluyormu hiç
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Bunlar dediğin hangileri tavuk horozlardan oluyor Aramızda kalsın çok lezzetliler marketlerde satılanlar gibi beyaz değil kırmızımsı bir etleri var
Bıldırcınlarda da sadece 1 kez kestim oda erkek fazlalığı birbirlerini öldürüyorlar.
Diğerlerinden kesmedim kesmemde zaten bu hayvanlara bakma amacım kesmek et yemek değil.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:24 ----------
Kekliklerim
Bunların hepsine sadece senmi bakıyorsun?
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)