Buda Benim Hobim :) Kümes Hayvanlarım
Reklamlar
-
12 Şubat 2011, 22:11
abdullah_03 adlı üyeden alıntı
makineyi kendinde yaparsın ama hazır fabrika çıkışlı kalite bir kuluçka makinası almanı tavsiye ederim daha verimli olur uzun ömürlü olur ısı ayarı otomatik, yumurtaları döndürme otomatik yani uğraştırmaz sadece pirize takıp suyunu ekleycen 21 güne ayarlayıp bırakcan(tabi 21 tavuk yumrtası için) bide yumurtadan çıktıklarında karşısınkaki ilk kişiyi anneleri sanıp peşine takılmaları çok hoşuma gidiyor
Bu benim yaptığım makinede tam otomatik pirize tak çalıştır çevirmeside otomatik Fabrikasyon makinelerine çuvalla para istemeseler alırım birtane bu makine bana 300-350 mal oldu bu kapasitedeki tam otomatik fabrikasyon makineyi 1000tl den ucuza bulamassınız.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:04 ----------
İnşallah bir sorun olmassa bu başlık altında çok fazla video ve resim paylaşacağım.Bazı planlarım var mesela tavuk altına keklik yumurtası koymak gibi.Çıktıklarında tavuk arkasında dolaşan 15-20 kadar keklik görüntüsü çokta güzel olur.Ördeğim civciv çıkarınca onları yüzerken izlemekte çok güzel olacak Bu yaz birçok türden civciv çıkarmayı düşünüyorum.Beyaz keklik california bıldırcını , çin bıldrıcını , kaz , siyah-beyaz hindi , ispenç , mandarin ördeği , yeşilbaş ördek , tavus kuşu , süs tavukları , atluni sülün , vs. googleden bakabilirsiniz bunların resimlerine
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
Reklamlar
-
12 Şubat 2011, 22:31
130'u_gördüm adlı üyeden alıntı
Bazı planlarım var
mesela tavuk altına keklik yumurtası koymak gibi.Çıktıklarında tavuk arkasında dolaşan 15-20 kadar keklik görüntüsü çokta güzel olur.Ördeğim civciv çıkarınca onları yüzerken izlemekte çok güzel olacak
Sen bu gidişle türlerin genlerini de değiştirirsin
Bu arada projelerin güzel. fotoğrafları merakla bekleyeceğim
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
-
14 Şubat 2011, 17:51
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
-
14 Şubat 2011, 19:06
guzelmıs, nazar deymesın kumes hayvanlarınıza, masallah
-
14 Şubat 2011, 19:59
130'u_gördüm adlı üyeden alıntı
Bu benim yaptığım makinede tam otomatik pirize tak çalıştır çevirmeside otomatik Fabrikasyon makinelerine çuvalla para istemeseler alırım birtane bu makine bana 300-350 mal oldu bu kapasitedeki tam otomatik fabrikasyon makineyi 1000tl den ucuza bulamassınız.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:04 ----------
İnşallah bir sorun olmassa bu başlık altında çok fazla video ve resim paylaşacağım.Bazı planlarım var mesela tavuk altına keklik yumurtası koymak gibi.Çıktıklarında tavuk arkasında dolaşan 15-20 kadar keklik görüntüsü çokta güzel olur.Ördeğim civciv çıkarınca onları yüzerken izlemekte çok güzel olacak Bu yaz birçok türden civciv çıkarmayı düşünüyorum.Beyaz keklik california bıldırcını , çin bıldrıcını , kaz , siyah-beyaz hindi , ispenç , mandarin ördeği , yeşilbaş ördek , tavus kuşu , süs tavukları , atluni sülün , vs. googleden bakabilirsiniz bunların resimlerine
abi süpersin de böyle melez işlere girmesen diyorum,zavallı hayvanları psikolojik deli yapmasan tavuktan yumurta çıkar o da civcivdir büyüyünce o da tavuk olur hangisinin önce çıktığının bir önemi yok da, tavuğun arkasına keklik yavrularını takmak biraz absürd bi iş olmaz mı dersin???hayvanlar bir süre sonra düşünmezler mi ben tavukmuyum keklikmiyim diye???bi de olayın horoz tarafından görüşü var,tavukların arkasındaki 15-20 kekliğe de tavuk gözüyle bakabilir,horozun da kafası karışır sanki bana biraz sapıkça bişi gibi geldi sence de öyle değil mi???
'He who laughs last, was too slow to get the joke'::146::::145::::piloot::
-
14 Şubat 2011, 21:23
-
14 Şubat 2011, 22:01
ya topram, hepsi çok güzel. balıkesir merkez de misin, ziyaretine gelmek isterim
Tok olan alemi tok sanır. Aç olan alemde ekmek yok sanır.
Lâ Edrî
-
15 Şubat 2011, 02:17
130'u gören kardesim, benim de merak ettigim bazi seyler var. Cevaplarsan sevinirim. Ben Akcay'da oturuyorum. Malum burasi köy yeri gibi degi. Her ne kadar evimiz mustakilde olsa yan tarafta apartuman var. Bende tavuk beslemek istiyorum fakat komsulardan sikayet almaktan korkuyorum. Öncelikle tavuk pisligi yazin falan cok koku yapiyor mu? Kafesi günde 1 saat günes gören yere yapsam hayvanlar acisindan bir sakincasi olur mu?
Bizim burada kedi köpekte cok oluyor tavuklari katlederler mi acep?
-
15 Şubat 2011, 09:24
[QUOTE=atiturhan;
besleyecegın tavuk sayısına baglı 2-3 tavuk okadar koku yapmaz(tüneklerini düzenli temizlersen)yanlız horoz alıp sabahın 5'inde ötmeye başlarşa rahatsız olanlar olabilir
dışarıdan köpek girebilecek bir yere sahipsen ya sende bir köpek al yada besledigin hayvanların etrafını çevir çevir
bu arada kulucka makinesi gördüm eline sağlık
yumurtayı çevirecek bir düzenek yaparsan süper olur
aksi halde günaşırı yumurtaları çevirmek lazım
3-5 yumurta degil 100 ve üzeri olunca belli bir zamandan sonra sıkıntı yaşatır
-
15 Şubat 2011, 15:44
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Ben öneride bulunmayacagim.
Fakat yapacagın sektöre uygun bir isimle site kurarsan google'de daha çok ön plana çıkarsın.
Örneğin ; Livane, livaneli gibi isimlerle bir site açarsan google'nin ilk sayfasında karşına Zülfü Livaneli çıkar.
Ama ''hayvancılık, üretim çiftligi, büyükbaş hayvancılık, vs vs'' gibi isimlerle bir site kurarsan google'de ilk sayfalarda olmasa bile 2. 3. 4. sayfalarda yer bulabilirsin.
parayı bastınmı ilk sırayada taşıtırsın
-
15 Şubat 2011, 23:49
-
17 Şubat 2011, 00:48
sol baştan ördek , tavuk , sülün , keklik ,bıldırcın
-
17 Şubat 2011, 01:45
valla helal olsun olsun arkadas buyuk emek ba kadar sey tıcarı getırısı ne bu ıslerın sana bu kadar ustune dusuyorsun sadce hobi degıldır heralde otomatk kulucka makınesı falan
-
24 Şubat 2011, 17:58
Tüm resimler silinmiş neden oldu anlamadım imageshack yamuk taptı
-
24 Şubat 2011, 18:20
Kümesin güzelmiş gerçekten.Fakat benim beslediğim kümes hayvanı sadece güvercin,uzun yıllardır beslerim hatta çocukluğumdan beri,ap ayrı bir zevk.Hele birde damarı yakalamak için farklı kuşlarla eş aldırıp çıkan yavruları çaprazlayıp veya başka kümesten gelen tam aradığın damarda bir güvercin olduğunda çıkacak yavruyu resmen şafak sayar gibi çentik atarak beklemek inanılmaz bir zevk.
Hatta öyleki ben tam 2 yıl boyunca damarı tuttura bilmek için çabaladığımı bilirim.
Çok güzel bir uğraş ve yüklü bir vebal.Onun için bakımlarına eve geldiğimde ben yemeden onlara yediririm,buna çok dikkat etmek gerekir.
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
24 Şubat 2011, 19:46
Resimler silinmemiş resimleri görmek için imageshackus üye olmak gerekiyormuş bilgineze.
-
-
Süperler yaSizi tekrar tebrik ediyorum. onların sizi ne kadar mutlu ettğini hissedebiliyorum.
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
-
-
Süper ya helal olsun. Hayvan sevgisi gibi var mı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)