bnm meslek le senin hobi aynı kardeş bnm besaneler etlik tavuk olmak üzere sistem seninki ise hobi ama güzel
bnm meslek le senin hobi aynı kardeş bnm besaneler etlik tavuk olmak üzere sistem seninki ise hobi ama güzel
etlik tavukmu üretiyorsunuz . firma ismi nedir .Birde etlik tavuklarda hagi marka hangi yemi kullanıyorsunuz ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:13 ----------
sizin hayvanlarda amma yüzsüz şımarıkmış yav .Ben verdiğim terbiye sayesinde öyle şeyler yapmıyorlar
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
Yeni makinede sona doğru yaklaşıyoruz :D
Konrtol paneli
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
fotolara bakarken içim gitti!! insan hayvan görmeyi bile özlüyormuş :(:(
çok da saglıklı görünüyorlar, özellikle horazlara on puan verdim :D
"cehalet, gerçek bilginin aksine, bireyin kendine olan güvenini artırır" c.darwin
Konrtol paneli
takdire şayan...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hocam elektirik devrelerini tahta kasaya yerleştirmissin, aman dikkat devreler ısınınca tahta elektirik panosu/kasası alev almasın
saygılar
Tahtadan kontrol paneli olmaz dediler yaptım olacak
uyarın için teşekkürler devrelerde bağlantılarda fazla bir ısınma olmuyor kaldıki ısınıp yağgın çıkarsın .Ama yinede çalıştırdığımda kontrol ederim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:57 ----------
Ben yaptım
Makine herşeyi ile bitmiştir kullanıma hazır .750 Bıldırcın 400 tavuk yumurtası kapasiteli =)
detaylı olarak videosunu çekip yükleyeceğim.
Makinenin en son hali videosu
http://www.youtube.com/watch?v=80lg6yA9IAA
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
benimde askerde vardı 3 tane horoz 2 tavugum horozlar civciv geldi elimizde buyuttuk resmen . 15 civcivden 3 tanesini sağ kaldı sadece onlarda bulgur plavı yemekten hindi kadar oldular 2 si çilli horozdu akşama kadar dovüş modundaydılar öyle hareketleri ve tavırları varki . adamın bütün sinirini stresini alıyor.birtanesini asker dövmeye eğitmiştik ,bizim aşçıyı gördüğü yerde kovalıyor yakalayınca dakikalarca aşcının posdalıyla savaştığı oluyordu ve aslada pes etmıyor tek kurtulus yolu kacıp dayak yemıs taklıdı yapmanız lazım gerfcekten mukemmel hayvanlar
10 diil 100 numara..super bir ugraş arakadaşım..hayvanları sevmeyen insanlarıda sevmez...seni tebrik ediyorum..
Düş kurmaya cesaret edenler,onları gerçekleştirmeye de cesaret eder
Kısmetse pazartesi 150 yumurta ile çalıştırcam .
belgesel seyretmiş kadar oldum, bu ne yaaa, hakkatten aşmışın helal olsun, maşallahın var seninde ürünlerin de, ilk sayfalara bakarken bunların nar gibi pişmiş hallerini düşünmeden edemedim, müşteri ararsan birkaç tanesine ben talibim, civciv resimleri de çok sevimli çıkmışlar,gerçekten kutlarım yeni resimlerini bekliyoruz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:42 ----------
-1 veriyorum daha da bir şey demiyorum
adamın biri yolda giderken çocuğun tekinin kediyi yıkadığını görmüş evladım yıkama ölür demiş yolda geri dönerken çocuğu ağlar görmüş ne oldu, öldü, ben sana yıkama demedimmi, çocuk da yıkarken değil sıkarken öldü demiş,o hikaye
çocukluk aklı tamam akıl yok o civcivleri size alan veya banyoya sokan ebevynlerdede mi akıl yok?yazık onlarda can
zamanında seyyarlarda renkli renkli civcivlerde vardı,bizde çoooook eskiden besledik ama rezil de etmedik,saygılar
'He who laughs last, was too slow to get the joke'::146::::145::::piloot::
Tebrik ediyorum sizi, Çok güzel bir uğraş edinmişsiniz kendinize. Baktığım kadarıyla ilerleteceksiniz de. para kazandırır bayağı. Yaptığınız makine de çok hoş özgün bir makine olmuş. sanırım elektirik-elektronik bilginiz de var.
söylemeden edemeyeceğim, onlara baktıkça ağzım sulandı yav
siz onları yemeden iyi duruyosunuz valla
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
makineyi kendinde yaparsın ama hazır fabrika çıkışlı kalite bir kuluçka makinası almanı tavsiye ederim daha verimli olur uzun ömürlü olur ısı ayarı otomatik, yumurtaları döndürme otomatik yani uğraştırmaz sadece pirize takıp suyunu ekleycen 21 güne ayarlayıp bırakcan(tabi 21 tavuk yumrtası için) bide yumurtadan çıktıklarında karşısınkaki ilk kişiyi anneleri sanıp peşine takılmaları çok hoşuma gidiyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)