Bende bir dönem balkonda bıldırcın beslemiştim.
Akşamları (nedense akşam yumurtluyorlar) başlarında bekler yumurta kıçından düştüğü anda alıp sıcak sıcak içerdim çek lezzetli yumurtası vardı. Verdiğime pişmanım ama keşke biraz daha az koksalardı yan binadan rahatsızlık olunca mecbur vermek zorunda kaldım :(
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
en ustten ikinci resimde tavuklar asker gibi dizilmis ..bu arkadas uygun adim yurumeyide ogretmistir bu tavuklara..
ÇARPIK PABUÇ ÇARPIK AYAĞA UYAR
sizi çok başarılı buldum... helal olsun. ne güzel hayvanlarla iç içe yaşıyorsunuz... tatlı bir hobi ama bence sizin artık hobinizi ticarete dönüştürmeniz gerekiyor... işletmenin bir sürü gideri var... hadi hayırlısı TATLI ÇİFTLİK LTD Ş.T organik tavuk ve bıldırcın....
103 hp
Ağa, rumuzunu Ali Baba olarak değiştirmelisin. Yada nebileyim Tarzan da olabilir.
Arkadaşlar bu işle ilğili bir web sitesi açıcağız .
Sizden isim önerisi bekliyorum.Güzel önerileriniz değerlendirilecek birinci seçilen isme hediye 1 adet bıldırcın
kullanacağınız kelimeler
kalyoncu
livane
livaneli
çiftlik
hayvancılık
kanatlı
daha değişik önerilerede açığız
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
of of of nekadar şanslısın sana nekadar imrendim bir bilsen keşke yakın olsanda gelip biraz orada oyalansam
keklikler tavuklar horozlar hepsi çok güzel maşallah
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Nasıl üretiyorsun. Kuluçka makinan vardır herhalde_?
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
Ben öneride bulunmayacagim.
Fakat yapacagın sektöre uygun bir isimle site kurarsan google'de daha çok ön plana çıkarsın.
Örneğin ; Livane, livaneli gibi isimlerle bir site açarsan google'nin ilk sayfasında karşına Zülfü Livaneli çıkar.
Ama ''hayvancılık, üretim çiftligi, büyükbaş hayvancılık, vs vs'' gibi isimlerle bir site kurarsan google'de ilk sayfalarda olmasa bile 2. 3. 4. sayfalarda yer bulabilirsin.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Tebrikler....
Çok güzel bir ortam ve hobinizde buna uygun, imrenerek bakıyorum sadece bir ofis kölesi olarak...
Kimse niye öneride bulunmuyor yavv akıl akıldan üstündür
bak muhammed demedi deme,
bn bu sene koye gttım 10 gnlugune babamlar orda tatilde idi.
ablam ve babam 4 tane dAVuk almışlar.
nese ilk gunler kumesten dısarı cıkmıyorlar gruplar halınde gezıyorlar..
odleklıkten olecekler.
ablam bunları bır sımarttı davuklar bebek oldu.
bir gun yatıyorum koylerde evlerın kapıları acık olur bi gozumu actım tavukla aramda 2 mete ya var ya yok korkudan pencereden atlyordum erdeyse.
bizim evde kestrme yol var asagı bahceye mutfaktan gecılıyor, tavuklarda ablamdan ogrenmısler, hooop ordan asagı bahceye.
tek dertlerı daha az yurumek ve kestırme yol!
bir gun babam evde, kapı vuruldu kalktım bakıcam ablam sandım, bi actık tavuuuk gagası ıle vurmus, guk guk guk diyor kumese doğru gidiyor, bi baktım horoz gelmıs bunların kumeste oturuyor. onu sıkayet edıyorlar bana.
yemin ederim yuzvermeye gelmıyor...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)