Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Yeni yapmaya başladığım makine tahminimce 250-300 tavuk ördek
400 bıldırcın yumurtası kapasiteli olacak
Maliyeti 300 tl civarı
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
Evet genlerinde özgürlük olan bir hayvan kafeste dogunda kafes hayvanı yani evcil oluyor
O zaman hayvanat bahçesinde doğmuş Arslan'da evcil oluyor o zaman ormanda doğmuş cocukta vahşi olur sadece gülerim ben
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Bunlarda gerekli malzemelerin çoğunluğu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:27 ----------
Saçmalamanın sınırlarını aştınız bravo .Gerekli açıklamar yapıldı ama kavrayamıyorsunuz sanırım bir sorun var .
Aynen sizin söylediğiniz gibi evcilleştirilmiş oluyorlar .Kafeste insanların bakımıyla yaşamlarını sürdürüce evcil oluyor .
Evcil olup olmadıklarını kavramak için isterseniz gelin beraber açalım kümesin kafesin kapısını genlerinde özgürlük olan hayvanlar ne yapacak görelim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:32 ----------
Genlerinde özgürlük olan bıldırcınları bahçede dolaşırken izleyin gelin ne bir kafes ne bir tel örgü
Genlerinde özgürlük olan ördeklerin kendilerince gidip evden kafesten kümesten uzaklaşıp yüzüp akşam olunca geri geldiklerini izleyin
özgür genli hayvanlarım benim
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
hepsi güzel nadide hayvanlar.yalnız güvercinler eksik kalmış en kısa zamanda güvercin folluğu yapıp eksikliği tamamla kolay gelsin kardeşim
horozlarda denizli horozu gibi sanki :-)
SARI BUSA
Edebilirde farklı türlerden çok aynı türlerdeki erkekler kavga eder.Bıldırcınlarda direk gözlere dalar kafasını deler gözleri çıkarır.
Keklikler öldürür sakat bırakmaz.
Sülünlerde sadece erkekler değil dişilerde kavda eder hatta erkekler dişileri döver kafatasını deler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:51 ----------
Civciv çıkışını izleyin net değil ama
http://www.izlesene.com/video/kendi-...cikisi/2046559
kulucka makinasını nasıl ayapacaksınız onun için PİC devresi lazım bu konuda PİC işi yapan arkadaşınız varmı oldukça zor bir uğraş
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Olay buna döndü
''hatırlamak üzere yola koyulmadan önce sahip olmadıkları bir anının izini sürmek..''
W.S.Merwin
vay arkadaş resmen hayvanat bahçesi gibi maşallah.ama bunların yemi suyu temizliği için saatlerce uğraşmak gerek =) tatile fln nasıl gidiyorsun ki =)
Başlığı işyerinde görmüş ama resim siteleri engelli olduğundan görememiş ve dikkat edememiştim. Ama şimdi evden bakıyorum ve çok hoşuma gitti, helal olsun diyorum
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
Evet biraz uğraştırır özellikle temizlik günü sabah başla akşama anca ilaçlama falan .
Tatile nasıl gidiyorsun diye sormuşsun gayet basit evin kapısını açıyorum biraz gidiyorum evin bahçesi oturup onları izliyorum ne yani bu tatil değilmi ha plajda bikinili kızları izlemişsin ha birbirine kur yapan keklik sülün bıldırcınları
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)