Eline sağlık,hayvan sevgisi bir başka
Fakat üzüldüm bahçeli evden taşınmana,
hayvanlar salma daha zevkli oluyor,bizdede 15 kadar tavuk var hele bu mevsim heryer yemyeşilken coşuyorlar
Konunun bir bölümünü okudum bendede 3 tane tavuk var 4 tane horozu şikayet üzerine kestik hangi türü önerirsin sülün bıldırcın hangisinden daha fazla verim alırım(Yumurta bakımından) ve hangisinin sesi çevredekileri rahatsız etmez yarın kümesinin fotoğrafını paylaşırım.
Horozun her türlüsü öter.Bir horoza 15 tavuk yeter.. Horozların hepsi bir olmuyor..videodaki gibi horoz kesinlikle kesilmeli
Herkese teşekkürler iyi dilekleriniz için
Keklik sülünler mevsimlik yumurtlar ve yumurta sayıları azdır.Yumurta verimi açısından tavuk bıldırcın bakılabilir bu hayvanlar yılda 200 civarı yumurta yaparlar.Keklik sülünler ise ortalama 40-50 yumurta.
Eğer yumurtlardan civciv elde etmeyecekseniz horoz beslemessiniz tavuklarda ötmezler.Keklik sülün bıldırcın gibi hayvanların rahatsız edici ötüşleri yoktur horozlar gibi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:56 ----------
Birde böyle ötenler var gülen horozlar
http://www.youtube.com/watch?v=ygWV9q32ltM
485 mesaj hay masallah bukadar mesaj olmayan motor markalari var )
Emeklerimin karşılığı
Hasat zamanı
Buda kuluçka makinem inşallah 20 gün sonra 200 civcivim olacak
maşallah abi Allah nazardan saklasın. horozları dövüştürüyomusun ? bende muhabbet, balık yapıyorum. horoz dövüşlerine merakım var ama ne nasıl olur hiç bir bilgim yok
Hayvan dövüştürmek , hayvanların birbirine zarar vermesine seyirci olmak , bana ters bu konuda tek bilgim bu dövüşlerin yasak ve cezalarının olduğu.
Paketleme şekline bakılırsa yumurtalar biryerden gelmiş gibi
Önerebileceğiniz salma beslenebilecek,yumurta bakımındanda tatmin edebilecek bildiğiniz bir tavuk cinsi varmı?
ALLAH nazardan saklasın, güzel uğraş edinmişsin, hem ticari, hem hobi, bende terasımda 1 sene bıldırcın besledim, 1 yıl bıldırcın yumurtası yedim, tavuk yumurtası almadım ve çok daha lezzetliydi, arada başka şehire gitmem sebeiyle bıraktım uğraşımı, şimdi tarla aldım ceviz v.s yaptım en güzel hobilerden tarım ve hayvancılık işleri bence, hem ülkemize katkı, hem geleceğe, kısmetse bir çiftlik kurup, orada yaşamak istiyorum, biraz bütçe lazım, bakalım yapabilirsem, şuan hayalim, kuluçka makineside iyi olmuş, sende yazmışsın zaten, bazı bıldırcın gibi, kanatlılar kuluçkaya yatmıyor, kolay gelsin
Yumurtalar biryerden gelmemiş biryerlere gidiyor . Edirneden-Karsa ,Jupiterden-Marsa heryere yumurta yolluyorum 81 ile yumurta yollamışlığım var güçlü referanslarım mevcut
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:42 ----------
Hertürlü yumurayı yemişliğim var bıldırcın yumurtası bariz lezzetli.
Ceviz işi acayip mantıklı ve benim planlarımda var Çiftlik planları herkesin var
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
yerimiz olsa da 3-5 tavuk bizde beslesek her gün taze yumurta yeriz 2 tane yumurta yesem 4 gr proteinden 8 gr almış olurum
Ben geldim
Üretime devam
Civcivler için yaptığım büyütme kafesi
Bunlarda yavrucalar
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:25 ----------
Abi harikalar gerçekten. Böyle güzel fotoğraflar görmemize olanak sağladığın için teşekkürler.
MaşallahWalla zevkle okudum ve izledim.Teşekkürler...
Illa bana akvaryum daku balıklarimi bana actiracaklar hem 50 cesit baliklarim var yaaa biliyomusunnnn;
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:01 ----------
Haaa müdür askere gitmediginden eminmisin?
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)