Buda Benim Hobim :) Kümes Hayvanlarım
Reklamlar
-
09 Temmuz 2012, 23:42
Reklamlar
-
10 Temmuz 2012, 01:48
Çok güzeller maşallah Kazları bende bi ayrı severim
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
-
-
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
-
15 Kasım 2012, 23:33
-
15 Kasım 2012, 23:48
Apartmadan bile beslersin gibime geliyor ya hadi neyse
-
16 Kasım 2012, 00:14
nasıl bir oluşum içindesin merak ettim...umarım burda bizim de tanık olduğumuz süreçte edindiğin birikimi kullanabileceğin bi oluşumdur. Böylece hem sevdiğin işi de yapmış olursun...
-
16 Kasım 2012, 00:31
[Turan] adlı üyeden alıntı
Apartmadan bile beslersin gibime geliyor ya hadi neyse
Neden olmasın
---------- Post added at 00:31 ---------- Previous post was at 00:29 ----------
erro adlı üyeden alıntı
nasıl bir oluşum içindesin merak ettim...umarım burda bizim de tanık olduğumuz süreçte edindiğin birikimi kullanabileceğin bi oluşumdur. Böylece hem sevdiğin işi de yapmış olursun...
Yer ayarlamaya bakıyorum,sonra kafes kümes yeni hayvanlar vs ama şimdi değil yaz başında.Yani büyük birşey düşünmüyorum hobi olarak devam ettireceğim
-
Yakında çok yakında kaldığım yerden devam edeceğim
-
Yumurta yollada yiyelim :D
UNUTMA iyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
-
01 Nisan 2013, 11:49
muhabbet kuşlarında tünekte sarılı olan şey ne ? tırnak törpü amaçlımı ?
-
02 Nisan 2013, 14:03
ShockWave adlı üyeden alıntı
Yumurta yollada yiyelim :D
Olur ama bir ay sonra
---------- Post added at 13:03 ---------- Previous post was at 13:01 ----------
salvoo adlı üyeden alıntı
muhabbet kuşlarında tünekte sarılı olan şey ne ? tırnak törpü amaçlımı ?
Evet , petshopçu önermişti.
-
02 Nisan 2013, 15:13
Çok güzel hocam, inşallah yeni yerin dahada güzel olur bizde ziyaret ederiz. Bende severim, şimdi biraz tavukla tavus kuşlarım var geçen sene 24 tane yarkamı bir gecede telef ettiler bu yaz yeni bi kümes yapmam lagzım.
-
02 Nisan 2013, 23:20
-
02 Nisan 2013, 23:47
kardeşim bu tavuklar kırkayakları yer mi zira bizim bahçe kırkayak dolu her gece çamaşır suyuyla temizliyorum 100e yakın iki tane civciv alayım dedim bu arada kafeste on numara olmuş
-
02 Nisan 2013, 23:52
Öyle bir yerki çatur çutur , haldur huldur vede paldur küldür Çok severler hemde.Ama civciv değil biraz büyük al palaz yada büyük tavuk.
-
03 Nisan 2013, 00:01
130'u_gördüm adlı üyeden alıntı
Öyle bir yerki çatur çutur , haldur huldur vede paldur küldür
Çok severler hemde.Ama civciv değil biraz büyük al palaz yada büyük tavuk.
Değil kırkayak,bizimkiler vahşi herhalde danaburnu bile yiyorlar,hiç affetmiyorlar.Bizde de var 20 tane tavuk,organik yumurta 10 numara oluyor.
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
-
03 Nisan 2013, 00:02
130'u_gördüm adlı üyeden alıntı
Öyle bir yerki çatur çutur , haldur huldur vede paldur küldür
Çok severler hemde.Ama civciv değil biraz büyük al palaz yada büyük tavuk.
kendim büyütmek istiyorum açıkcası o yüzden civciv düşündüm 4 5 yıldır boş kalmış şimdi biz varız 5 aydır ama ilaca verdğim paranın haddi hesabı yok en sonunda bastım çamaşır suyunu ilaç satıcısı abi aman bitmesin senden kazandığımı kimseden kazanamıyorum diyor birde ben muhabbet kuşu için kafes yapayım diyorum bursa da nereden bulabilirim telini kaynak makinesi ve canavarım da var
-
03 Nisan 2013, 00:12
hazır kafeslere bakabilirsin ucuz yollu yok ben yapacağım dersen yardımcı olurum.Nasıl bir kafes yapmayı düşünüyorsun ve nasıl bir telden.Nalburlardan bakabilirsin yada carfurun çaprazında bizim muhallebicisinin yanında yeşilkuşak var onda tel çeşitleri mevcut.
Yada biraz görüntüsü güzel olsun uğraşayım dersen kavela alıp yaparsın değişik olur .
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-maket-8-mm-kavela-112943458/detay
-
03 Nisan 2013, 00:27
vay be negüzel hobiymiş . bende tavuk besledim . hayvanı yedirdik besledik şişti köpek kadar oldu . mahalleye korku saldı. çoluk cocuk sahip ayırtmadı . herkesi gagadan gecirdi .
artık dayanamadım bahcesi olan bi akrabamıza verdik . ama efsanesi dilden dile yayıldı . gaddarlıkta sınır tanımayan bu hayvana sevgiyle bağlı olmama karşın tavuklarla olan tüm bildiklerimi değiştirmişti . Ama sen baya farklı bişe yapmışın benim gibi yüz göz olmuyon sanırım . hem istanbulda olmuyo böle azcık şehir dışı olacak . apartta hayvan beslenmiyo .
zaten hayvanların doğada daha mutlu olduklarını düşünmüşümdür . hapse gerek yok.
Hayatı seviyor musun? Öyleyse zamanı çarçur etme, çünkü hayat ondan ibarettir. Benjamin franklin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)