Kazlarım ve civcivleri Sırf bu görüntüyü görmek için kaz besleyeme başlamıştım
Kazlarım ve civcivleri Sırf bu görüntüyü görmek için kaz besleyeme başlamıştım
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
gulu gulu gulu :D
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
Valla zor iş 1 gün değil 2 gün değil hergün bunlarla uğraşmak yemiydi suyuydu gezmesiydi kitlemesiydi ohooo ölme eşeğim ölme
aga cok güzeller yaa.
helal olsun cok takdir ettim seni.
hep tüketici olamamak lazım arada üretelim ki çark dönsün.
motooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrr
ooo sezonun ilk yumurtaları çatlamış hayırlı olsun
masallah sorması ayıp kaç fire çıktı 550den?
nemdi isiydı sabit tutmak derttir tekrar tekrar tebrikler
arkadas bende seni sessiz sakin yorumsuz begenerek izleyenlerden biriyim,kucukbas hayvanların gubresi ciceklerde veye bahcede kullanımı yararlıdır diye birseyler
duymustum acaba bunun aslı varmı,sen kullanıyormusun,kullanıyorsan nerelerde............simdiden tesekkurler.
Dilim,sen benim hem servetim, hem felaketimsin.
Beni abad edende sensin berbat edende....(Mevlana)
Teşekkürler.
Bu 550 yumurtanın yarısını başka yerden almıştım o yüzden çok fazla tohumsuz yumurta çıktı.270 adet civciv çıktı onlardan
---------- Post added at 22:37 ---------- Previous post was at 22:35 ----------
Küçük baş hayvandan kasıt kanatlı hayvanlar değil ( keçi,koyun vs ) ama kanatlı hayvanlarında gübrelerini kullanıyorlar bağda bahçede.Ben hiç kullanmadım bilemiyorum
Yeni videolarım
Dans eden yumurtalar
http://www.youtube.com/watch?v=PKJvHFgoPkc
Bob White bıldırcını ötüşü
http://www.youtube.com/watch?v=frThMss93ag
İspenç dövüş :D
http://www.youtube.com/watch?v=wt83M4O8nDs
---------- Post added at 00:34 ---------- Previous post was at 00:32 ----------
Bunlarda benim torunlar
arkadas dogru kategorı hatası yaptık,onların sınıfı kanatlı yada kumes hayvanları diye geciyo,haklısın.
sorumdaki amac bereket tv de bangır bangır tavuk gubresi satıyolarda acaba sende elinin altındayken kullanıyomusun diye sormaktı.cevaplamıssın zaten...........
torunlara masallah...
Dilim,sen benim hem servetim, hem felaketimsin.
Beni abad edende sensin berbat edende....(Mevlana)
maşallah çok sevimliler
Elleriniz dert görmesin. Maşallah hepsi çok güzeller. Çucukluğumda dedem de Hint horoz ve tavuklarıyla ilgileniyordu. Bi dönem pado diye bildiğim tepeliler ve paçalılar da vardı. Ben de o zamanlar yeşillik doğrarken ya da yem kararken yardımcı olurdum. Dedemin vefatıyla beraber bizimkiler, kümesi depoya çevirip tüm hayvanları kestirdiler. Şimdilerde evdeki ve bahçedeki kediler sebebiyle kuş türü besleyemiyorum ama stresimi akvaryumla atmaya çalışıyorum. 500 lt. bayağı bir stresimi alıyor
Teşekkürler yorumlarınız için.
Ben geldim
Biraz resim ekleyip gideceğim
İspençler
Sülün yumurtaları
Keklik yumurtaları
Kazların son hali .
---------- Post added at 22:27 ---------- Previous post was at 22:25 ----------
Yeni makine aldık ilk denemem.
20 Ördek
14 Hindi
12 Halkalı sülün
7 Yeşil sülün
7 Kınalı keklik
7 bob white
2 kaz ( bu yumurtalar 1 aylık beklemiş yumurtalar ) [/b]
Yumurtlayan hindilerim
---------- Post added at 22:31 ---------- Previous post was at 22:27 ----------
Kümes yetersizliğinden bir günde yaptığım gecekondu kümesim
,
Bob White bıldırcını yumurtaları
Hocam seni canı gönülden tebrik ederim 21 sayfadan 1 tane yazı kacırmadım cok cok iyi ya o tavuk ve ördekler yüzmeye gitmesi pacalı civciv siyah ördek bayıldım Ama O Tepside güzeldi Aman mahrum etme bizi
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Hocam o makine olayı falan nedir bi anlatırmısın kuluçka gibi bişeymi ?
Bayadır Girmemiştim Bu Topiğe Yine Çok Güzel Fotoğraflar Koymuşsunuz Yüzümde Bir Tebessümle Baktım Hepsine
Merak Ettim Şu Horozlar Birbirini Öldürmüyormu ?
Zamanında Böyle Bir Olaya Sahit Oldum Tabi Olay Yaşandıktan Sonra Görebildim Yoksa Müdahale Ederdim :(
sulun ve keklik hariç hepsini bende besledim
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
Teşekkürler sağolun
---------- Post added at 21:49 ---------- Previous post was at 21:44 ----------
Evet kuluçka makinesidir yumurtalar makineye konur makinede ısı ve nem gurk tavuk altındaki değerlere yani ısı 37.5 nem %50-70 arasına ayarlanır ve günü geldiğinde civcivler yumurtadan çıkar
---------- Post added at 21:53 ---------- Previous post was at 21:49 ----------
Kavga edebilirlerde etmemeye bilirlerde bendekiler etmiyorlar kardeşce geçiniyorlar Ama ispençlerde kavga edenler vardı elden çıkardım onları buda videoları
http://www.youtube.com/watch?v=wt83M4O8nDs
Huhuuuuuuuu süper dostumm tebrikler. Güzel bir uğraş imkan var yetenek var daha ne olsun sonuç ortada. Kendimi hayvanat bahçesinde gezintiye çıkmışcasına hissettim. Balıkesir'e gelirsem seni bulacağım
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)