hindi tam fecebook ta profil resmi olacak pozlar vermiş
hindi tam fecebook ta profil resmi olacak pozlar vermiş
harley is making love with davidson
:D Level atladım artık böyle
---------- Post added at 20:19 ---------- Previous post was at 20:17 ----------
Benim düzgün bir makinem olsa ne pozlar çekeceğim ben Bir kaç hayvan satıp iyi bir makine almayı düşünüyorum , gör o zaman makro çekimleri
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
ama olmuyor böyle tavşancıklar ortalarda, tavuklar kazlar ördekler. insan huzur dolar onların arasında ömrü uzar
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
Başta sona ilgiyle takip ediyorum, helal olsun bu işi bilinçli ve eğlenceli bi şekilde yapıyorsun , çok güzel hayvanlar .
Tavşanlarda gelişim
süpersin dostum be uzun zamandır birşeyler bekliyordum..sezonu da açıyorsun sanırım yavaş yavaş..güzel şeyler göreceğiz desene
emeğine sağlık
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
Sezonu bir önceki sayfada açtık
550 bıldırcın
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
çok güzel bir uğraş çok güzel bir hobi tebrikler
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Yazın gelmesi ile çayır çimen gezen köy tavuklarım ve horozlarım ;)
Kuluçkadaki kazlarım
---------- Post added at 16:26 ---------- Previous post was at 16:18 ----------
Yeni sezenun yeni yumurtaları ;)
İspenç ve Sülün
Hindi
Keklik
Kaz
keşke benmde imkanım olsa bende beslesem.
Eminim sinir strest hiç bişey kalmaz
Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf
SÜPER YA bendede vardı bı aralar 14 yasında ıken sıtede meshurdu tavuk almak bıde renk lı aalmak superdı 5 tavuk aldım gerıye 1 tavuk kaldı 4 sene yasadı ama bır gozu kor idi ben onu ılk aldıgımda duvarların kenarlarını acardım hamam boceklerı fln cıkardı onları yerdı sankı eskı gunlerı yasıyormus gıbı gıdıp gıdıp oraları eselerdı aradan zaman gectı askere gıttım geldım ve arkadaslarımdan tel geldı horozum ölmüş ama bu seferda hamam böceği istilasına ugramıslar :D
VESPA PİAGGİO---ASYA 150 SCOOTER----MONDİAL 100KH---KAWASAKİ KLR 650
Teşekkürler yorumlarınız için
Sezon açılışında makineye koyduğum 550 bıldırcından çıkan yavrular
Aboooooo sen ne ettin gari uşaaağumm daa ne güzel bi uğraş ne güzel bi hobi,harbiden sen yaşlanmazsın
Abi adamın profilin altta ne yazıyor baksanıza
Doğduğu yer artvinmiş,daha ne bekliyordunuz ki,Karadeniz insanı heleki gürcüler doğaya,hayvanata düşkün millettir
Gittikleri yerde denize bakan dağ yamaçlarına rüzgarın sert estiği havadar yerlere ev kurarlar,yoksa aşağılarda basık yerlerde yaşayamazlar
Asla ve asla yabancı ortama uyum sağlayamaz,ortamı kendi kültürel genetiğine uygun şekilde şekillendirp,dönüştürürler,
bunlar var ya bunlar yaşamı seven yaşamayı harbiden bilen insanlar...
Baksanıza yawww hayvancılığın küçük ve kanatlı olanını anavatından diyarlarda uzak devam ettiryor
Bir çoğumuzun yük,zahmetli olarak gördüğümüz şeyleri yapmaktan keyif duyan millettir karadeniz insanı...
eyvallah sağolun yorumunuz için
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)