Bu haftasonu bursadaydım hatta pazar günü kuş pazarındaydık Çok gelmek istiyordum o pazara ilk kez geldim biraz geç kaldık dağılmak üzereydi ama hoşuma gitti.Param olsaydı epey birşeyler alırdım ordan
Bu haftasonu bursadaydım hatta pazar günü kuş pazarındaydık Çok gelmek istiyordum o pazara ilk kez geldim biraz geç kaldık dağılmak üzereydi ama hoşuma gitti.Param olsaydı epey birşeyler alırdım ordan
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
Evet gerçekten çok çeşit cins hayvanlar geliyor güvercin,kaz,ördek,tavuk,bıldırcın,sülün,keklik,hi ndi,tavşan..vs bikeresinde devekuşu gelmişti çifti 2,5 milyardı
Uzun bir süredir konuya yazmıyorum.Yazacak yeni gelişmede olmadı aslında İstediğim 3-4 tür vardır bir türlü edinemedim onları böylece sezonu kapattık artık yeni sezon mart ayını bekliyoruz.Yeni sezon için çok damızlık bıraktım üretim artacak inşallah.Yeni gelişmeler için artık mart ayını bekleyeceksiniz
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
hocam eline sağlık neler yapmışsın öyle ya bildiğin hayvanat bahçesi olmuş çok zevkli bir o kadar da uğraştırıcı bir hobi
2012 Damızlıkları
---------- Post added at 02:10 ---------- Previous post was at 02:08 ----------
------------------------
---------- Post added at 02:15 ---------- Previous post was at 02:10 ----------
2011 Son Civcivleri
Albino ( Beyaz)
Japonlar
Amerikanlar
Konuyu güncelleyelim biraz
Bob White bıldırcınlarım
---------- Post added at 20:18 ---------- Previous post was at 20:16 ----------
Önceki sayfalarda resimlerini eklediğim tavşanlarım yavruladı.
Bunlarda yavruları
1 günlükken
---------- Post added at 20:23 ---------- Previous post was at 20:18 ----------
buda beş günlük halleri
Bendede 9 pekin ördeği -- 2 tane çin kaz'ı -- 2 tane amerikan ördeği -- 4 tane kır tavşanı.9 tane kırma tavşanım var ama damızlık hayvan yapacak olacaklar ÇİN KAZ'INI şiddetle tavsiye ediyorum benimkimler gri çizgili..
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
Sende de epey hayvan varmış
Çin kazı düşündüğüm türlerden birisi.Bu yaz düşünüyorum edinmeyi
Bulabilirmisin bilmiyorum ama tam bir alarm modunda bir hayvan hele o erkeğin sesi vuvuzela yanında sıfır kalır.. az kafa ütülüyor ama boyunları bizim anadolu kaz'ından daha uzun..dişileri yumurtaya yatıyor ama çok sabırsız yumurtayı çıkarır çıkarmaz kalkıp gidiyor.. bende yumurtalarını benim kuluçka makinesi olan DİŞİ amerikan ördeğinin altına koydum 7-8 tane ağustos gibi çıkacakdı yavrular ama sıcaklardan dolayı 6 sı bozulmuş 1i yumurtanın içinde ölmüş son kalan ise çıktı ama oda kediye yem oldu artık bu seneye kaldık..sana tavsiyem beyaz olanı alma gri tüylü siyah çizgili çok ideal [COLOR="Silver"]
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
tamam bulursam alacağım inşallah benim diğer kazlarla iyi geçinirler
kardeş helal olsun tebrik ederim. gerçekten çok profesyonel bir şekilde yapıyorsunuz. neredeyse ilk sayfadan ber itüm resimlere baktım. Hatta itiraf edicem: bıldırcınlar beni iştahlandırdığı için kendime kızdım bile resimlerinizin devamını bekliyorum
tavşan yavrularıda ne kadar ilginçmiş :D anne kendi tüylerinden mi yolup öyle yuva yapıyor acaba. bir de kaçtane yavru çıkartabiliyorlar. bir de o haldeyken nasıl besleniyorlar merak ettim.
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
Teşekkürler
İlk başlarda hiçbir şekilde kesme yeme amacım yoktu hatta kesemezdiz ama zamanla alıştım hatta bıldırcın besememedeki 1. amaç kesip yemek oldu.
Millet nasıl kıyıyorsun diyor bence bu yanlış.Kendi ellerimle beslediğim ne yediğini ne içtiğini bildiğim nasıl ortamda kesildiğini , temizlendiği bildiğim İslami şartlara göre hayvana eziyet etmeden kesildiği için içim rahat.Bence asıl yanlış olan 40 günde şişirilen civcivleri nasıl ortamlarda kesilip temizlendiğini belli olmayan hayvanları alıp yemek
Sorulara gelince evet anne tavşan yavrulamadan önce kendi ağzı ile tüylerini yolup yuvayapıyor.Bir seferde 15 yavruya kadar yavrulaya bilir.O haldeyken annesi emziriyor onlarda emiyor
selamlar dostum..
nerelerdesin ya
bende askerlik olayından dolayı gittiğini düşündüm..hala buralardasın bu güzel haber
bizleri o güzelliklerden mahrum etme ..
Tekrardan eline emeğine sağlık
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
Tavşi yavruları 25 günlük oldular =)
Daha sevimlisi varsa gelsin 8)
Evet hızlı büyüyorlar büyümelerini 5 er gün arayla resimledim yakında birleştirip yayınlayacağım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)