Buda Benim Hobim :) Kümes Hayvanlarım
Reklamlar
-
23 Temmuz 2011, 13:54
sayıyı az gördüm şu an ki mevcut sayıyı napıyon kızartma yapıp götürüyonmu yoksa..
bu arada bir tanede saglam köpege ihtiyacın var. tavuz kuşu da eksik..
---------- Post added at 12:54 ---------- Previous post was at 12:33 ----------
çalışmalara devammm..
Reklamlar
-
23 Temmuz 2011, 23:43
sayıyı azalttım evet keklikleri bıldırcınları sattım.Etlik tavuklar vardı 15 kadar kestik
Tavuz kuşu bir sonraki levelde
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
-
24 Temmuz 2011, 00:23
istanbulda bi yerde olsaydın sık sık görüşürdük iyi olurdu fikir alış verişi falan .. bir sürü ticarethane hobi ile başlayıp büyümüştür unutma..
yılmak yok hep bi adım öne gitmen lazım millet ne derse desin.. sana deli diyen bile vardır) banada diyorlar da
yerin müsait ailende yanında başka iş yapmasan bile olur .. güzel bi kanatlı üretimhane kurmalısın bu arada kuluçka makinen yüzde kaç çıkım yapıyo orjinaller bile 100/100 degil..
-
24 Temmuz 2011, 00:33
%100 lük bir olaya makineye denk gelmedim milyarlık makinerlerde bile
Benim makine %80-85 çıkım oranı var nemi iyi ayarlayınca sorun olmuyor yani.
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
-
26 Temmuz 2011, 00:15
-
26 Temmuz 2011, 23:02
maşallah hakkaten taktire şayansın alnından öpüyorum seni
devam ..................... takip ediyorum seni bu arada msj larada devam
-
26 Temmuz 2011, 23:51
Enteresan bir olay var.Resimlerini paylaştığım tavuk altında çıkan ördekler vardı.Anne tavuk her gün dereye görütüyor onları yavru ördekler yüzüyor o kenarda bekliyor bitince yüzmeyeleri dönüyorlar geri
-
27 Temmuz 2011, 00:00
130'u_gördüm adlı üyeden alıntı
Enteresan bir olay var.Resimlerini paylaştığım tavuk altında çıkan ördekler vardı.Anne tavuk her gün dereye görütüyor onları yavru ördekler yüzüyor o kenarda bekliyor bitince yüzmeyeleri dönüyorlar geri
yok artık ! cidden ilginç bir olaymış..benimde merak ettiğim kısım burasıydı sana sormamdaki maksat..
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
27 Temmuz 2011, 01:09
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
yok artık ! cidden ilginç bir olaymış..benimde merak ettiğim kısım burasıydı sana sormamdaki maksat..
hergün yeni bir ilginçlik
-
27 Temmuz 2011, 20:08
demekki onların kendi yavrusu olmadıgını biliyo.. onların ihtiyacını gideriyo.. helal valla.. anaçlık yapıyo yani... resim koysana
-
29 Temmuz 2011, 01:11
arka sıralara düşüyo izin vermeyin..
-
05 Ağustos 2011, 22:01
-
05 Ağustos 2011, 23:09
-
06 Ağustos 2011, 00:16
silentsorrow adlı üyeden alıntı
Bu kuş milleti çok enteresan bir millet. Güzel uğraş hayaranlıkla takip ediyorum. Maşaallah elemanların hepside birbirinden güzeller. Sürüsüne bereket.
Teşekkürler sağolasın.
-
06 Ağustos 2011, 01:40
Askere gitmeden önce akvaryumum vardı, Biraz yorucu bir uğraş ama insan zevk alıyor, balıklarımın yavrularıda oldu ama ne yazıkki askere gitmem dolayısıyla sattım şimdi yeniden beslemek istiyorum ama bizimkiler pek razı değil. O yüzden sizi çok iyi anlıyorum zevki ve bir o kadar yorucu bir uğraş. Tebrik ederim.
Hakını aramaktan korkmak erdemmidir ?
-
06 Ağustos 2011, 10:49
dostum manzaralar süper bikeresinde 21 tane civci aldım tavuk dediler aga buyüdükce kavgaya tutuşuyolar agızları burunları kan içinde kalanakadar karşısındaki boyunu indirdinmi dövüş bitiyodu birgün kayın peder geldi anlarmış bu işlerden baba tavuklar naıl büyümüşlermi dedim gülüyordu ne tavugu bunların hepsi horoz dedi beynimden vurulmuşa döndüm vay anasını bende bunlar niye yumurtlamıyor diye düşünüyodum hepsini dagıttım düşündükce civci yi tavuk diye verenin kulagını cınlatıyorum
-
06 Ağustos 2011, 21:52
-
08 Ağustos 2011, 22:59
-
08 Ağustos 2011, 23:07
Bende bakmıştım bir ara ne hevesle dedim taze taze yumurta yeriz civcivler gezer bahçemizde diye hayal ederken aldığımız 8 civcivin 8 'ide horoz çıkmazmı hayaller suya düştü tabi hiç değilse taze tavuk yedik
-
09 Ağustos 2011, 00:04
[Turan] adlı üyeden alıntı
Bende bakmıştım bir ara ne hevesle dedim taze taze yumurta yeriz civcivler gezer bahçemizde diye hayal ederken aldığımız 8 civcivin 8 'ide horoz çıkmazmı hayaller suya düştü tabi hiç değilse taze tavuk yedik
cenkşenver adlı üyeden alıntı
dostum manzaralar süper bikeresinde 21 tane civci aldım tavuk dediler aga buyüdükce kavgaya tutuşuyolar agızları burunları kan içinde kalanakadar karşısındaki boyunu indirdinmi dövüş bitiyodu birgün kayın peder geldi anlarmış bu işlerden baba tavuklar naıl büyümüşlermi dedim gülüyordu ne tavugu bunların hepsi horoz dedi beynimden vurulmuşa döndüm vay anasını bende bunlar niye yumurtlamıyor diye düşünüyodum hepsini dagıttım düşündükce civci yi tavuk diye verenin kulagını cınlatıyorum
130'u_gördüm adlı üyeden alıntı
Tavuk diye horoz satanlar çok.Büyük yumurta üreticileri kendi civcivlerini çıkardıklarında cinsiyet ayrımı yapıyorlar dişileri kendilerine alıyorlar erkekleri ise piyasaya çok cüzzi bir fiyattan veriyorlar uyanıklarda erkek civcivleri alıp tavuk bunlar diye veriyor millete geçmiş olsun
Olur böyle vakalar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)