hangi resim o yav hepsi şaşkın bunların
bumu ?
hangi resim o yav hepsi şaşkın bunların
bumu ?
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
evet ta kendisi
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
Yav ona talip çıktı birisine vericem heralde : )
Profil resmi olsun bari gitmeden
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
yakışıklı davık
talip sitedenmi çıktı yoksa??
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
Ayam Cemani
Başka bir siteden alıntıdır... adlı üyeden alıntı
Kanaryalarla ilgili bir sitede gördüm ve buraya taşımak istedim.
Çok ilginç bir tavuk türü. İlk defa görüyorum.
http://www.google.com.tr/search?q=Ay...w=1024&bih=496
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Bu tavuğu daha önce görmüştüm Hatta dahada ilginçlerini gördüm.Bu işe başlamadan kaç farklı tür tavuk var deselerdi 3 yada 5 derdim ama belki 100 belkide daha fazla tavuk çeşidi var
Melesa
BLUE Laced BARNEVELDER
[
Serema
ORPİNGTON
Modern Game
3. yü önden arkadan bastırmışlar
5. yi üstten alttan çekmişler
5. gerçekten estetik duruyor ama
görsem tavuk demezdim yani
Araba Bedeni Taşır
Motosiklet Ruhu
[QUOTE=TEKTEKER_RAMÇO;2240393]ben istanbul gibi yerde besliyordum ki 2 ay öncesinde horozun oğluma saldırmasını gören babamın hepsini kestiği ana kadar.... mahallede tavuk yemeyen ev kalmadı.. tavuk bayramı gibi bişeydi....[/QUOx
ya neden bize haber vermedin ramco kardeş bizde burda ac ac geziyoz
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Konuyu resimsiz bırakmayalım Farklı renklere sahip bıldırcınlarım.
Başıma gelen ilginç olayı anlatmak istiyorum .2-3 ay önceki çıkımlarda tek birtane çıkan sülün civcivi vardı , çıkan tavuk civcivler i ile beraber büyüdü ayırmadım bunlar biraz büyüyünce kümese aldım dışarı açıyordum yeni civcivler le geziyor dolaşıyordu alışmıştı kümesin önünden ayrılmıyordu.Geçen hafta sonu sınavlarım için balıkesire gittim 2 gün evde yoktum geldiğimde sülünün kayboldug unu söylediler etrafa baktım biraz ama bulamadım kümesin önünden ayrılmazdı oysa belki bişey saldırmıştır diye düşündüm ama bir sürü daha küçük civcivde vardı onlara saldırırdı dedim ayrıca annem babam devamlı bahçede olur bişey saldırsa sesi duyarlardı herneyse dedim gitti artık ne yapalım.3-4 gün sonra burda bıldırcın verdiğim birisi vardı satıyordu dedi bıldırcın getir biraz,bıldırcınları aldım gittim dükkanına ne var yok falan getirdiğim bıldırcınları koymak için kafese gittim ki ne görim benim kayıp sülün sülün sülüne benzer ama o sülün benim sülündü abi dedim bu sülünü nerden buldun benim bu sülün falan filan önceki gün birisi tutmuş getirdi 25 liraya aldım dedi kimbu tanıyormusun dedim, tanımıyorum dedi , nerde tutmuş dedim bizim kaldığımız köyün adını verdi Beyaz bir araba ile gelmiş tek delil o.Garip olan tekrardan tesadüfen sülünümü bulmuş olmam belki 2 gün sonra gitsem satılacak hiç haberim bile olmuyacak .Benim merak ettiğim acaba sülün kafasına esti gitti biyerlere de adama denk geldi tuttumu kaldığımız köy ufak herkes bilir bende hayvan var diye birkeresi nde bıldırcınlarım kaçmıştıda tutan eve getirmişti senin mi bunlar diye Olay bundan ibaret yarın gidicem kendim emek verip büyüttüğüm sülüne basıcam parayı alıcam
Yeni transferler
Slm balıkesir nesindensiniz ? O kırmızılı kuş veyua horoz gibi olan cinsi ne onu merak ettim ? Benimde şu an minnacık hakiki yaban ördeği yavrum var ))
Gönendeyim.Tam olarak hangisini sorduğunuzu anlayamadım Ördek civcivleri çok sevimli oluyor ama büyüdükce sevimlilikten çıkıyor birde büyüyünce yüzebileceği su havuz dere olması lazım yoksa rahat edemezler
Hayır iyi bakarsan sorun olmaz.
hergün bir neteresan olay Bu sefer bıldırcın yumurtasından ikiz yavru vardı çıkamamışlar ama yumurtayı kırdığımda iki yavru vardı
Son çıkımlar 13.06.2011
Çin bıldırcınları
Bıldırcın ve tavuklar
Çin bıldırcınları
Tek yumurtada oluşmuş ikiz bıldırcın yavruları gelişimlerini tamamlayamadan ölmüşler renkleri bile farklı.Çıkmayacaklarını biliyordum fakat deneme amaçlı koydum çift sarılı bıldırcın yumurtası.
Çin bıldırcınları
üstad ziyaretçi kabul ediyorsan ben uğramak isterim
istanbuldayım sık sık bursa vs. gezerim
Slm bende blksr neresindensin ve arkim size ulaşmak istiyo anlattım özele msj atıp tlf no bırakabilirmisin ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)