Vefat... Halil Pazarlama' yı kaybettik...
Reklamlar
-
Tiyatro sanatçısı Oktay Sözbir vefat etti
İstanbul Şehir Tiyatroları sanatçısı Oktay Sözbir, uzun süredir tedavi gördüğü hastalık nedeniyle bugün vefat etti.
İstanbul Şehir Tiyatroları'nda 1962 yılında profesyonel olan Sözbir, 1964'te Ankara Sanat Tiyatrosu, 1968'de Halk Oyuncuları ile çalıştı.
Gülriz Sururi-Engin Cezzar Tiyatrosu, Şan Tiyatrosu ve Dormen Tiyatrosu'nda da çalışan Sözbir, 1990 yılından beri İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda görev yapıyordu.
Bu sezon seyirciyle buluşan “Ferhad ile Şirin” oyununun prova çalışmaları sırasında rahatsızlanarak, kanser tedavisi görmeye başlayan Sözbir için 6 Şubat Pazartesi günü Kadıköy Haldun Taner Sahnesi'nde yakınları ve sanatçı dostlarının katılacağı bir tören düzenlenecek.
Sözbir'in cenazesi, törenin ardından Karacaahmet Camii'nde öğleyin kılınacak cenaze namazından sonra
Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek.
KAYNAK; http://www.hurriyet.com.tr/gundem/3888774.asp?gid=71
ALLAH (cc) rahmet eylesin...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Reklamlar
-
Way severdim ben bu adamı Allah rahmet eylesin.
-
kırarım boynuzunu demesi geldi aklıma birden sonra bi acaip oldum.üzüldüm doğrusu
-
Allah rahmet eylesin.Dost ve akrabalarına sabır versin.Başımız sağolsun
-
-
allah rahret eylesin gerideki yakınlarına sabır versin
-
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
ALLAH yanında yer eylesin...
-
allah rahmet eylesin. hepimi onun kırarım boynuzunu lafını benimsemiştik. şeytanın boynuzunu kırar artık.
-
Allah rahmet eylesin. TRT 1 deki Bizimkiler dizisinden tanımıştık, iyi bir sanatcıydı geride kalanlara Allahtan sabır diliyorum ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
-
ALLAH rahmet eylesin !!!!:......
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
başımız saolsun
çok arayacağız
nur içinde yatsın
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
İyi insandı, Allah rahmet eylesin..
-
ALLAH'tan RAHMET GİREDE KALANLARA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİM....
Tekerleğimi Yakarım Ama Ruhu'mu Asla
İVAN ( serh@t )
-
teker teker dökülüyor yapraklar biz şimdi tvde özcan deniz mali gibi abuk subuk kişilerimi izleyeceğiz
-
evet malesef dostum,iyiler gider acemiler kalır,allah geride kalanlara sabır versin
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
allah rahmet eylesin flash tv de cuma aksamı izliyodum.az mı seyrettik bizimkileri hepside birbirinden iyi sanatcılardı.bu dizideki yaprak dökümü üzücü allah kalanlara sabır versin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler