Fil fareden neden korkar ?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
korkmuyor olabilir bi ihtimal.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
Çok kötü bir espiri olacak ama kendimi tutamıyorum File sormak lazım
-
Filin fareden korktuğuna dair kesin bir bilgi varmı yada bir kanıt ? neden korksun ki fil fareden
bu sadece çizgi filmlerde izleyicinin ilgisini çekmek için yapılmış birşey(bence)
Fikirlere Kurşun İşlemez .
-
hastalık taşıdığından olmasın? ısırdımı işin bitti
-
Moderatör (forrap)
Konunun motosohbet le ilgili olmadığından dolayı ilgili bölüme taşınmıştır.Daha dikkatli olun lütfen.
-
evet doğru fil fareden korkuyor.
mytebusters ın eski bir bölümünde rastlamıştım.
filin fareden korkması da neden korktuğu da bence gereksiz bir bilgi.
ne işimize yarayacak?.
-
Bilge google aracılığı ile bulduğum bazı sözlüklerde filin fareden korktuğu bilimsel olarak kanıtlanmış olduğu yazıyor, o sözlüklerdeki arkadaşalar bunu yazmış ama neden korktuğunu yazmamış. birde dinlediğim radyo proğramının sunucusu birde bunu belgeselde izlemiş ama cevabı söylemiyor,( belkide sürekli takip edilsin diye yapmış olabilir diyeceksiniz ama inanın buna hiç gerek olmayacak kadar iyi bir proğram tabi bu benim fikrim )
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
-
-
filler hassas hayvanlar o yüzden hani üzerine basmamak için öyle bi hamle yapıyor olabilirler belki çünkü korkmaktan ziyade yol değiştiriyorlar sadece, korkan hayvanın o kadar soğukkanlı davranabileceğini düşünmüyorum pek
-
Filler hindistan kökenli olduklarından reankarnasyona ve önceki yaşamlarında hamam böceği olduklarına inanırlar. Tekrar o günlere dönersek diye tedbirli davranıyolar.
-
fillerin alışkanlıklarına çok düşkün hayvanlar oldukları bilinir. Bu bağlamda filler aslında "görmeye alışkın olmadıkları herşeyden" korkarlar.
çizgisiz asfalt yola alıştırılmış bir filin, üzerinde sollama çizgileri olan bir yola çıktığında çok huysuzlandığı ve korktuğu tespit edilmiş..
yani "fare"den değil "alışkın olmadığı şeylerden" korkma durumu söz konusu.
''alıntıdır''
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)