Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Cnn'de oy kullanın...

REKLAM ALANI

Ben şahsen HZ.MUHAMMED in simasını görmek istemişimdir hep..Yani bir fotoğrafı olsa hiç çekinmeden bakarım.Kilosu , boyu , ten rengi gibi özelliklerini merak ederim..
    Ama kesinlikle , resim - karikatür - canlandırma gibi istenmeyen olaylara her zaman karşı çıkarım...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kahraman34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    içmeler köprüsünden aşagı in tersaneleri geç işte ben ordayım(tuzla)
    Motosikleti
    bir adet 2005 model kırmızı düldül(as150t)
    arkadaşlar müslümanlık hoşgörü,sevgi ve kardeşlik dini değilmi,tamam yapılan yanlıştır ama biraz sakin olalım,şimdi gidipte şavaş'mı çıkaralım.
    [SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    tartışma tamam da topiğin konusunu yanlış yorumluyorsunuz. o anket "bu karikatürü yayınlayalım mı?" diye sormuyor. o anket "avrupa basını hz muhammed karikatürlerini yayınlamak zorunda mıyDI?" diye soruyor (geçmiş zaman). yani siz evet deseniz de cnn birşey yayınlamayacak.

türk politikasına gelince... bu kadar uşaklık ayıptır. abd'den bizden daha çok yardım alan mısır gibi bir ülke bile şahsi çıkarı sözkonusu olunca abd'ye rest çekebiliyor. bizde ise öyle birşey yok. çünkü mısır biliyor ki hayır derse ülkesi kazanacak. bizimki de biliyor ki hayır derse ülke kazanacak ama sonraki seçimde koltuğu kaybedecek. işte hain bunlardır.
    May the Force be with McLaren Mercedes

numan_tas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    pistanbul/tuzla bim marketi arkası sarı bina okk
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 ama er 5 için para biriktiriyorum.
    valla ingilizcem yokk kafadan salladım

ahmettekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey QM 250
    İslamiyete saldırı niteliği taşıyan Danimarka öncülüğünde ki yapılanları kınıyorum.

"Düşmanınızın silahı ile silahlanın" kaidesiyle hareket etmeliyiz ve çok akıllı olmalıyız. İslam'ın kabul etmeyeceği tepkilerden uzak durmalıyız ve uyarmalıyız. Günümüzde bize medya ile bürokrasi ile saldırı geliyor. Bizde aynı şekilde muamelede bulunmalıyız. Mesela bu forumu başlatandan Allah razı olsun. CNN'in oylamasında durumlar gayet iyi gidiyor. Son durumu vereyim.

Hayır diyenler: 92% 340593 votes
    Evet diyenler: 8% 30685 votes

Ayrıca bir konuda sizi uyarmak istiyorum arkadaşlar. Sanki İslamiyet dışında geçerli olan başka dinler varmış gibi aşılama yapılıyor. Gerek bilinçli gerek bilinçsiz bizlerde bu hataya düşebiliyoruz.
    "Allah katında tek din İslam'dır." Her Cuma hutbesinde bu ayet okunur. Hz. İsa'ya gelen de, Hz. Musa'ya gelende, tüm peygamberlere tebliğ görevi verilen dinde İslamdır. Hz. Muhammed Sallahu Aleyhi Vessellem ile tebliğ edilmeye başlandıktan sonra diğerleri geçersiz kabul edilmiştir. Sözlerimizde buna dikkat edelim. Hristiyanlık, Yahudilik geçerliliğini yitirmiştir ve doğru yolda değillerdir. Umarımki İslam'ın yayılması dahada hızlanır ve farkına varmaya kapasitesi olanlar biran evvel İslamiyetle tanışır.

Biliyorsunuz ki Avrupa'da İslamiyet .çok hızlı ilerliyor. Buna set çekmeye çalışılabilir. bu karikatür benzeri olaylarda belki dahada hız kazanacak. Akıllıca davranmalıyız.

Allah kuvvetimizi arttırsın. Bu zamanın fitne ve fesatlarından uzak eylesin.

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    son durum;

Hayır diyenler: %94
    Evet diyenler: %6

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler