Merhaba arkadaşlar ben antalyada motosikletle ilgili aksesuar (giyisi vs.)satan yerler arıyorum benim bildiğim sadece honda bayisi(bana biraz pahalı geldi de ) mevlanada.Eğer bilgisi olan varsa benimle paylaşırsa sevinirim şimdiden teşekkürler..
Merhaba arkadaşlar ben antalyada motosikletle ilgili aksesuar (giyisi vs.)satan yerler arıyorum benim bildiğim sadece honda bayisi(bana biraz pahalı geldi de ) mevlanada.Eğer bilgisi olan varsa benimle paylaşırsa sevinirim şimdiden teşekkürler..
Muratpaşa camii nin karşısında yaya yolu var oradan aşağı doğru in dövizcilerin olduğu tek şerit bir yol var, orada eczane var tam köşede eczanenin yanında var ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
B.Onat ta Oguz motor va bir de eski sanayiye bir ugra en son sokakta iki yer daha var .
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Oğuz motor : burhanettin Onat
Erol Motor : Eski sanayi Meslek okulu tarafında
Çöl ticaret : Erol motorla aynı sokakta
Nebioğulları : Kızılırmak caddesi
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
kızılırmak ta ki nebioğullarını beğenirsin
o cadde üzerinde bi tane daha var ama bende girmedim
bi bakarsınn mevlana tarafına doğruu uğur un hatta yanyana 2 tane
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
burhanettin onat caddesinde OĞUZ MOTOR istediğin herşeyi bulabilirsin.
MT Motorize07 Antalya Grubu
Antalyada aksesuar olayı çok kısıtlı bence 2 kaskımıda İstanbuldan almıştım (airoh) eğer çok teferuatlı alıcaksan bence iyice araştır derim yoksa Antalyada fiyatlar çok kazık
ERASER WİLL COME BACK
antalyada suzuki bayisi var ADALYA orada aksesuar var git bak
teşekkürler arkadaşlar bilgileri değerlendireceğim saolun..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)