84/1 erzincan acemi , usta birliği gene aynı yer aynı bölük , son 6 ayımdada Ankara EDOK da haberci
84/1 erzincan acemi , usta birliği gene aynı yer aynı bölük , son 6 ayımdada Ankara EDOK da haberci
313 kd
acemilik burdur 58nci piyade er eğitim alayı (burdur'un soğuğu çok fena)
usta birligi kıbrıs yeşilyurt 1nci topçu taburu
73/2 acemilik ısparta
usta birliği... özel koruma taburu-ankara
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
83/3 tertip acemi istanbul/alemdağ usta birliği bitlis/tatvan
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
78/1 acemilik ısparta usta birliği tunceli
295. tertip 2003/3
İskenderun 6. deniz alayı komutanlığı (acemilik)
Gölcük Yıldızlar Su Üstü Eğt Mrk Komutanlığı Kantin Er
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
Acemi Birliği: Konya İnzibat Egitim Taburu..
Usta Birliği: İzmit Merkez Komutanlığı\Kocaeli İnzibat Eri
normal tertip 79/2
ama 85/2 olarak gittim.
acemi birliği: Manisa Alaşehir ulaştırma taburu
Usta birliği :Hakkari Dağ ve Komando Tugayı,Tugay Karargah Bölüğü Hakkari Merkez.
16 BYB 49
1987/1 tertip olarak kütahya hava er eğitim tugayı usta birliğimde ankara etimesgut hava hastanesinde hala yapmaktayım şafak 284
motorcu dediğin zeki çevik ve ahlaklı olmalı
80-1 acemi Malatya ulaştırma--usta Kars Sarıkamış
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
1983/3 acemı:kutahya jandarma usta:hatay yayladağı (suriyesınırı).
83/3 acemı:Kutahya Jandarma Taburu.usta:Hatay Yayladağı (Suriyesınırı).
301 kd
Sivas 5. Piyade Er Eğitim Tugayı, eğitimci olunca çaresiz eğitim çavuşluğu yaptık. ne soğuktu ya, -25 gördüm 3-5 nöbetinde,
gözümün önünden geçti birden yaşadıklarım...
[B]I finally found my way, say goodbye to yesterday... Hit the gas there ain't no brakes on this lost highway[/B]
Ben daha üniversitede okuyorum ve askerliğimi yapmadım.Vatani görevini yapan abilerime de teşekkür ediyorum bizi korudukları için.Farklı bişey söylemek istiyorum.Bence bu askerlik süreleri çok uzun ve insanın hayatına ket vuruyor.Gereksizce uzun.5 ay askerlik fazla geliyor bana şu an.Sonuçta insan 2 aydan sonra ne öğrenebiliyorki askerde???Bence 2-3 aya düşürülmesi lazım askerliğin.Sırf bu yüzden gözümde büyüyor....
bir sivas dahabende daha yeni temeltepedeki 90 günümü tamamladım.
şimdi ağrı dğubeyazıt 1.mekanize tugayı 1.mekanize taburu muharebe destek bölüğüne gidiyorum.
dediğin gibi eğitim çavuşu olmaktansa tuvaletçi olmayı tercih ederim
sana katılıyorum bizler yüksek okul mezunuyduk çoğunluk olarak.üniversiteye bağlı bir kurumda okumamıza ve sanaiide ara eleman olarak yetişmemize rağmen 15 ay yapıyoruz.en azından yüksek okul mezunlarınada yedek subaylık çıkarılmalı.
yüksek okul mezunları tekniker ünvanı alıyor.tekniker demek mühendis ile eş zamanlı çalışan ara iş gücü demek ve işin içinde birebir bulunan insan demek.16 ay okul okuyoruz tatilleri çıkarınca.15 ay askerlikte ise insan bildiği ve öğrendiği tüm bilgileri unutuyor ne yazık ki....buda iş gücü israfına neden oluyor
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
189. dönem Eğitim;Ankara Etimesgut
Usta;4 ay TC Berk gemisi,geri kalan kısım 2.Dz Er Eğ.Alay komutanlığı 30 Yataklı iaşeli revir komutanlığı Poligon/ İzmir.
Temeltepenin çok daha soğuk olduğunu söylüyorlardı devre arkadaşlarım ama sen görmemişin tabi o soğuğu, ağrı'da soğuğu yemek kısmetmiş sana...
benim mangama lise mezunu biri düştümü bayram ederdim, en azından dediğimi anlayacak diye, 2 yıllık bi mezun geldimide zaten bizden biri gibi olurdu, bencede 2 yıllık bölümden mezun olanlara 4 yıllıklar gibi bazı ayrıcalıkların tanınması lazım...
hayırlı teskereler sana...
[B]I finally found my way, say goodbye to yesterday... Hit the gas there ain't no brakes on this lost highway[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)