71/2 acemilik kütahya havacı usta birlik konya HV AS İZ ÇVŞ
71/2 acemilik kütahya havacı usta birlik konya HV AS İZ ÇVŞ
75/4 Van Özalp Jandarma sınır tabur komutanlığı komando bölüğü
"inandığın gibi yaşamazsan, yaşadığın gibi inanırsın"NE MUTLU, TÜRKÜM DİYENE
acemilik amasya.usta birliği bosna hersek(12 ay kaldım 76/1 tertip)
303 kısa dönem.jandarma onbaşı..
(çavuş yapmadılar bizi) iyi ki de yapmadılar, çavuş kolluğu kadar bela bişey yok.NÖB.ONB. yetti de arttı bana.
acemi birliği çanakkale 166. eğitim alayı, usta birliği eski foça jandarma komando okulu.
çanakkalede düz jandarma eğitimi aldık, dağıtım jandarma komando tugayına çıkınca astsubayımız son derece geyik bi şekilde şapkasını çıkarıp yan taktı ve sen artık mavi bere giyicen her babayiğide neasip nolmaz hayırlı olsun! diyerek beni inanılmaz korkuttu.her sabah 3 km techizatlı koşu korkusuyla gittim.gerçekten de acemide kep giyip ustada bere giydik.ama müze komandosu olduk.düz jandarma olan herkes rahat yapacak diye bişey yok.jandarma komando olan herkes de sürünecek diye bişey yok. askerlik bu belli olmuyor.
kütüphane ve müzeden sorumluydum.meslekçi olduğum için çok ama çok rahattım.6 ay kafa dinledim geldim.kısa dönem olduğu için pek bişey yaşamadık.
askerdeki tek ilginç anım başımdaki eski asteğmenle yeni gelenin zimmet yüzünden kapışması ve arada kalmamdı.durumu nasıl idare edeceğimi şaşırmıştım.askerlik stresli olduğu kadar da komik bi ortam.
83\4 ısparta acemı ustalık ise
TUNCELİ Merkez 4.komando tugayı 2.tb:
son 3 ayımdada operasyonlardan ayrılayım dıye garaj çavuşlugu yaptım
ben henüz 16 yaşındayım askerlik yapmadım ama senelerce askerlerin içinde yaşadım.nasıl mı?babam astsubaydı
2 tür insan daima açtır:1.si bilimi arayan 2.si ise PARAYI::sas::
Manyas İlçe Jandarma Komutanlığı
301. Kısa Dönem
J.Çvş.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
arakadaşlar ben siteye yeni üye oldum herkese selamlarımı sunarım!bilgi edinmek istıyorum yardım edebılırsenız tam süper olur valla ben 21 mayıs ta 40.piyade er eğitim alayı ısparta yolcusuyum kısmetse!askerliğini yakın zaman da orada yapmış arkadaşlardan beni biraz aydınlatmalarını rica ediyorum!teşekkürler
75/4 acemilik izmir bornova 2.tabur 12, mknze blk.
şırnak silopi btr ci...
acemı bırliğim aydın 10. taburdu çavuş talimgahı usta birliğim muğla milas
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
307. kisa donem
corlu ulas hava savunma piyade
bende agustosun 21 inde gitcem.....
bende 311.kısa dönemdim
erzurumda topçu olarak yaptım,döneli 4 ay olacak yakında
72/4 19 ay askerlik yapanlardan
26kasım hava indirme komando tugayı kayseri 2ay
27 ocak ağrı 1 ay
25 şübat şırnak silopi kapılı 16 ay
şu an 1986/3 tertip askerim. acemiliğimi ıspartada yapmadım ama arkadaşların anlattığına göre sabah akşam istikamet yiyip sürünüyolarmış.ayrıca berbat havası olan biyer.sabah ayazı dondurup öğlen vakti kavuran biyer.sadece bir günüm orda geçti ve nefret ettim.valla pek moral verici şeyler söylemediğim ama şimdiden sabır diliyorum sana.3 ay baya zorlanacaksın büyük ihtimal ama sıkma canını.aynı durumda olan ortalama 8 bin kişiyle beraber olacaksın.
bu arada 1987/2 ler sizleri bekliyoruz
Acemilik:izmir poligon
Usta: İstanbul Boğaz kom. Anadolu kavağı. (Diş Tabip Er olarak yaptım)
Belkide türkiyedeki nadir askerliklerden biridir benimkide. Komutanlarıma hala sevgi ve saygılarımı sunarım. hepside çok iyi insanlardı. Özellikle revir yüzbaşım Hülya hanım dünya tatlısı bir insandı...
Hyosung gt250 düşünüyorum.
Acemilik 279.dönem Samsun Sıhhiye okulu
Daha sonra Ankara G.A.T.A ve İstanbul Haydarpaşa G.A.T.A yedek subaylık
Satılık Asya125t-Spidi mont
kafan boşsa askerlik güzel,
doluysa eziyet, askerlik zor zenaat,
allah kolaylık versin, yeni giden arkadaşlara tavsiyem,
nizamiyeden girerken bütün sorunlarınızı orda bırakın,
çıkışta alırsınız ;)
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
vlad1462 kanka saol be valla yıktın beni yok yok gerçekten saol verdiğin bilgiler için!kanka sana da hayırlı teskereler diliyorum!
Ben general olarak yaptım .. Ama rüyamda gerçekten yaw sayılırmı? Yaziim dedim .Tamam kızmayın ya gittim
[B]KAPI ÖNÜNE KONAN BİR KAP SU CANLARIN HAYATINI KURTARIR[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)