307 KD. olarak önce tekirdağ sonra edirnede yaptım askerlik şubesinde
307 KD. olarak önce tekirdağ sonra edirnede yaptım askerlik şubesinde
Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
M.Kemal ATATÜRK
Acemi Birliğim : Kırkağaç 72-1
Foça "B"Timi
Siirt JÖH.Grp.K.lığı
DEVAMMMMMMMMMM vatana hizmete
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
83/4
manisa/alasehir ulastirma 3 ay
tekirdag/corlu/ulas tank onbası
boluk komutanı habercisiydim
2004- ocak...burdur bedelli 26 askerlik yaptim...acemi birligide bu 26 gunun icinde...alla herkese boyle askerlik nasip etsin hafta sonlari pamukkale ,antalya ha bire geziyorduk..
1978/1
acemi ısparta 12 gün
revize amasya çavuş talimgah 120lik havan
usta birliği 19.P.Tug.3.P.Tab.Kh. ve Kh. Bl. Ezine/Çanakkale ahada buradan bi-iki resim
amasyada hangi havanda idimdelitay adlı üyeden alıntı
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
305. KD olarak Urfa - 20. Zırhlı Tugay'da yaptım askerliği. 4 ay oluyor geleli.
Tugay'ın içmimarı, istihkam şubenin yazıcısı ve karargah bölüğünün devriye çavuşuydum. 5 dakika bile boş zamanım olmadı. Aylarca çarşıya çıkamadım. Acemiliğin ilk gününden itibaren çalıştırmaya başladılar beni, terhis olurken nizamiye kapısından çıkıp arkama bile bakmadan koşmaya başladım, arkamdan birisi yakalayıp gene iş vermesin diye. Memlekete gittiğimde hala arkamdan komutanım arıyordu bi şeyler sormak için.... telefonunu cevaplamıyodum. Ne günlerdi yafff...
senin tertip neydi benimki 79/3kuvva adlı üyeden alıntı
1974/2 Kıbrıs Magosa Orduevi resimleri eklemeyim benim yaptığıma askerlik denmez
1982/4
acemilik istanbul metris 475 hf oto ulaştırma taburu
ustalık Van Erciş 10p.tug karargah bölügün beyni(bilgisayarcı ..bahçevan...man şöforu...OBici(ordu bilgi işlem)..elektronikçi uydu ayar işleri filan. ..
bir gün şafak 389 du bide baktımki 299 olmuş 3 ay arkadan yedik.15 ay yaptık geldik.
Acemiliğimde İstanbul Sarıyer Garipçede Bahriyeydim...
uzun bir geziden sonra Ankara Elmadağda Deniz Katip er olarak askerlik hayatıma nokta koyup 21.11.1999 da teskere aldım...21.yüzyılda evimde ailemleydim...bundan daha güzel bir duygu yoktu...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
acemibirlik bilecik 2.jandarma er eğitim tugayı/etimesut ankara jandarma tankçı olarak eğitim aldım,usta birliğim bitlis tatvan 6.cı zırhlı tugayı daha sonra bitlis il jandarma komutanlığı,il merkez jandarma komutanlığı,en sonuncu da bölükyazı jandarma karakolu,çeltikli tarafına çok göreve gittik ozaman,ne günlerdi yaaa, şuayip akerik 1980/1 kral devre milenyum askeriydim 2000 yılının ilk devresiydik.ivan adlı üyeden alıntı
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
83/3 çanakkale 116 jandarma
usta birliği trabzon / araklı jandarma karakolu
Hayat denen sonsuzluğun karşısında bir çocuk, düşe kalka büyürken, kalkamayız bir çoğumuz...
79/4
Acemilik=Zırhlı Birlikler Okulu Eğitim Tümen Komutanlığı Etimesgut/Ankara(Tank nişancısı+şoförü)
Usta birliği=Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı Çankaya/Ankara(Törenci)
''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
AB RH (+)
hehe yakında bende yazarım nereye sürüldüğümü heralde.yakındır enselenmem
05/05/2007:vaybe bu yazıyı yazdıktan sonra baya yol katedmişim.silüsü aldığımda ısparta 40.piyade alayı yazıyodu.gittik ıspartaya oraya almadılart.yer yokmuş.manisa batı kışlaya sevkettiler.böylece acermi birliğini manisada bitirdim.dağıtımım çankırıya düştü.aslında çankırıdanda siir te gönderiliyodum ama çankırıda kaldım.şimdi 28 NCİ MKNZ.P.TUG.(B/G) K.YRDC.LIĞI muhabere kısmında yazıcı diye dolanıyorum ortalarda.bakalım sonumuz ne olacak
1983/4
Acemi : İzmir Yeni Foça
Usta : Kilis İl Jandarma Komutanlığı
"Aslanlar gibi gittik , Fareler gibi döndük"
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
1980/4
Acemi Aydın
Usta Mersin.
Jandarma.
1998-2001 ERZURUM İl Jandarma
2001-2005 ESKİŞEHİR İl Jandarma
2005-2007 YÜKSEKOVA Jandar Komando Özel Harekat Taburu.
Kendime iyi tayin yeri diliyorum.
Acemilik:Isparta 40.piyade alayı
Usta Birliği:2.Ordu Karargahı Muhafız Bölüğü(ONUR KITASI)
selam arkadaşlar
acemi:İzmir bornova Jandarma er eğt.A. K.
Usta:Edirne İl Jandarma 80/4 J.Çvş.
hey gidid günler keşke bi daha gitsem
1984/3
Acemilik İstanbul - 475. Ulaştırma Tabur Komutanlığı Metris
Usta Sivas - 4. Nolu Dikimevi
3 Ay Man - Reo şoförü
10 ay Ford Transit sivil servis şoförlüğü.
Rahattı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)