1987/4-A tertip
Acemilik.: İzmir/Narlıdere 2.ci Er Eğitim bölüğü 6.cı manga (mangayı bile hatırlıyorum :D ne kanımıza işlemiş)
Usta: Edirne 54.cü mknz p.tugayı. topcu taburu 6.cı batarya.
Daha sonra seçmelerden;
Edirne 54.cü mekanize p.tug. 3.cü sınıf askeri ceza ve tutukevi'ne gardiyan er olarak gönderildik.
Hayatımda bi şehirden bukadar nefret edeceğim aklıma gelmezdi.
15 günde 1 kez hafta içi çarşı kepsiz palaskasız isimliksiz askerlik yaptık..
(buralarda edirne güzel diyen arkadaşların da kulaklarını çınlatayım. Edirne Tank'ın kabininden bile küçük biyer.. arazi olarak büyük tamam ama çarşıda pek atraksiyon yok Edirnenin her yeri Vukaat dır.. inzibatlar iyidir ama onu söyleyeyim.)
Afyon 500. Ana Depo,Fabrika ve İstihkam Komuanlığı Hazır Kıta Çavuşu olarak kısa dönem yaptım ,Land Rover Defender 110'la fabrikada gezmesi çok zevkliydi. Yarım metre basılmamış karın üzerinde sanki düz yolda gidiyor alet.
Tüm komutanlarım 1 numaraydı, orada kalıp uzman çavuşu olmayı düşünmedim değil.
Arkadaşlar 63/1 tertip olarak 1983 Mart'ında 8.P.Er Eğt.Alayı Doğukışla/MANİSA'daki birliğime teslim oldum.
Acemilik bittikten sonra yine aynı yerde (Doğukışla/MANİSA) İnzibat seçilerek 1.P.Er Eğt.Tugayı Ds.Kt.Hiz.Brl.K.lığı'na geçtim.
Bizim tertipten yazıcı seçeceklerdi o zamanlar bilgisayar yok daktilo bilen yazısı güzel olan varmı dediler benle beraber 3 arkadaş yazıcılığa talip olduk ufak bir sınavdan sonra başarılı olarak yazıcı ben seçildim ve görevimi terhis olana kadar (3 Kasım 1984) sürdürdüm.
Eski askerlik anı fotoğraflarımı bulabilirsem buraya ekleyeceğim arkadaşlar.
Malum terhis olalı 25 yıl olmuş şimdi fotolar kimbilir nerededir?
Acemi birliğim 5'nci Er Eğitim Tugayı Sivas.
Usta birliğim Genel Kurmay Başkalığı, Ulaştırma Taburu, 2'nci Ulş.Öz. Oto Blk.'de araç sevk amir yrd. ve araç sevk planlama sorumlusu olarak yaptım. Stresliydi fakat çok şükür rahattım. 86/3 tertip yaptım.
Başarılarından dolayı Gen.Kur.Des.Kt.ları Grup Kom.'lığınca Üstün hizmet başarı belgemi kaptım geldim.
Allah herkesin sağ sağlim gidip gelmesini, tekrar sevdiklerini görmeyi nasip etsin.
Önce emniyet, sonra hareket...
1965/2 Ankara Etimesgut Silah Bakım Bölüğü Acemi Birliğimdi
Şanlı Urfa 20 ci Mekanize Tugayı 2 Keşif Taburu Karargag Bölüğü Usta Birliğmdi
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
1985-4 tertip acemi bırlıgı malatya şöför okulu usta birliği kıbrıs güzelyurt zpt şöförü
booş kooooooooooyyyy gitsin
abiler bende mayısta gidiyorum artık ordan yazarım buraya vay be büyüdükde asker olduk
...ÖLÜM HAYALLERİ BEKLEMEZ...DEMİRKÖYLÜ...
33.Mekanize Piyade Tugayı Kırklareli...
12 ay diye gidip 18 ay sonra gelebildim, birde tek yıldız takıp teğmen yaptılar
çok uzaklarda
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Acemi Manisa/Alaşehir,usta birliği Çorlu/Ulaş garnizonu bölük komutanı habercisi.83/4
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
Kıbrıs'ta 28. Mekanize Piyade Tümeni, Tümen Tank Taburu, Karargah Bölüğü'nde M48A5T2 Tank Komutanıydım..
Bilmem ben öyle Land Rover'mış zpt imiş..Direk tank
erzurum-pasinler / 277.dn.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Burdur da yani...
Hemde sizin gibi öyle 18 aycik falan degil....
Taaaaaaaaaaaaaam 21 güüüüüüünnnn.
Dile kolay...
Biliyorum bazilariniz buna kizacak yine ama benim sucum degilya..
Aslinda parayi alip hic yaptirtmasinlar..
En iyisi bu..
Bize 21 günde neyi ögrettiler?
Kocaman bir hic..
Ama yinede güzel anilarim vardi. Az da olsa..
Kogusta 25 kisiydik yanlis hatirlamiyorsam...
Ulan ben karimla 24 saat beraber olmadim hicbirzaman bir günde ama sizinle beraberim mecburen demistim birkere
Millet yerlere yatmisti
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
86/2 Kütahya Hava Er Eğit. Tug. Kom. Ulş. Er (Makam Şöförü)
Usta Çanakkale Ayvacık Ulş.Er
kuzey deniz saha komutanlığı yüzer birlikler
cihARN 125 MOtorum Ve Benim Tek İsmimiz
acemi birliğim 5.tugay komutanlığı sivas
usta birliğim kocaeli kandıra kefkendeki askeri tatil kampı,burayı özellikle istanbulluların geneli bilir
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
acemi birliği. Burdur 3 piyade er tugay komutanlığı - usta birliği. 1982/3 tertip kıbrıs kolordu muhabere takımı
325. KISA DÖNEM 55. MKNZ PİYADE TUGAYI 5. HUDUT TABURU 2. HUDUT BÖLÜĞÜ AVCILAR SINIR KARAKOLU 1. MANGA 2. TİM AVCI ERİ TAŞIDIĞIM SİLAHLAR G3 PİYADE TÜFEĞİ İLAVE OLARAK T40 BOMBAATAR EMRET KOMUTANIM
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)