bilecik eğitim
siirt şirvan j.özel tim
73-3
15 ay diye gittik 18 ay yaptık.
bilecik eğitim
siirt şirvan j.özel tim
73-3
15 ay diye gittik 18 ay yaptık.
acemi birliği antalya topçular:
usta birliği hatay altınözü
72~`4 tertip
Birçok mesajı okudum millet izmir foçadan illallah demiş beaa Abi o foçada ne var yaa
Eleman Yüksekova'da askerlik yapmış Silopi'de askerlik yapmış sesi çıkmamış ama izmir foça deyince cehennem diyor
Merhaba Arkadaşlar,
Sarıziyaret benim için çok özel bir anıdır.Orada görev yaptığım süre bitsede anıları devam ediyor.
Tüm bölge Halkına ve Görev yaptığımız rütbeli ve personele,şu an sivildeki askerlerime sonsuz sevgi ve selamlar,gazilere selamet,şehitlerime rahmet ve ailelerine en derin taziyelerimle,
Müsadenizle naramı atayım gene:
Hiieeeyt,Burası Hainlerin Bittiği yerdir.Buradan Geçit Yok!Her Şey Vatan İçin!
Herkese ve şuı anda görev yapan tüm T.S.K.Mensuplarına Selam,
Deli Bilal
Komando!
acemilik Ankara Zırhlı Birlikler. Tankçıydık
Usta birliği Edirne Uzunköprü Yüzbaşı benı yazıcısı yaptı piyade bölüğüne kaydık =) 15 ay yattım anlıcagınız
85/1 P.Onb.Erhan KARAİBRAHİM
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Çavuş Talimgah Taburu ANKARA-1998 kısa dönem-
1983/4 acem birliği ankara etimesgut 2.alay 1.tabur 3.bölük
usta birliği bitlis-tatvan-rahva topçu taburu vural kışlası 2.batarya
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Acemilik 1. Komando Tugayı Hava İndirme Er Egitim Taburu Cavuş TLG bölügü KAYSERİ.
Usta birligi 1. Komando Tugayı Hava İndirme Er Egitim Taburu Karargah Ve Tabur Karargah Bölügü. Görevim Tabur Yazıcılıgı S1 yani......
1982/4
acemi birliği: ısparta dağ komando alayı, makinalı tüfek bölüğü
usta birliği: tunceli 4üncü komando tugayı
askerliğe başladığımda 18 aydı ama 3 ay düşünce kafadan 90 günü emiş olduk 15 yaparak bitirdim. hayatımdaki en şanslı anlarımı askerde geçirdim desem yeridir
tunceli doğasıyla türkiye ve dünyada tektir bilen bilir
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
kardeş bende acemi birliğimi aynı yerde yaptım 1983/4 2-1-3 kantinin üstündeki koğuş dimi adım hasan çakır - msn cakir_1983_bjk@hotmail.com
ekoo sana yazdım kardeş bir cvp atarsan sevinirim
bende yazayım belki bi tanıdık çıkar.
1981/2 tertip
acemi birliği: 6. jandarma komando er eğitim alayı manisa/kıkağaç
usta birliği : 6. piyade alayı 2. tabur 6. bölük özalp/saray/van
ben daa yapmadım.peqte niyetim yok.gelip alırlarsa giderim
Orgazma Dudak Büktürür
acemı manısa batıkışla usta bursa 72-2 TERTİP
SEYFETTİN SARI-ORDU ÜNYE'Lİ---BALIKESİR ERDEK'TE YAŞIYOR---(TA3CT)-MOTORU SKYGO SG200GY....
alt devre naber yaaaa bende hava savunma bataryasında yaptım 83/3 hehe nerden nereye
sen nediyon elint ya şu an abim orada asker usta yanlız sıhhı izine geldi geri zor gönderdik hatta izmir garajına indi ewi aradı ben geri geliyom diyeeeee neymşl kaçacakmş bende buraya ayak bastığında şikayet ederim dedim tırstı senden kardeş olmaz zaten dedi
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
72/4
acemi birliği ısparta makineli tüfek er eğitim taburu 3. bölük
usta birliği samsun esentepe kışlası er eğitim taburu karargah birliği . kışla gazinosu sorumlusu, santral, su deposu.
15 aydan 18 aya çıktığı dönem 4 ay fazladan kitledilerdi . yani toplam 19 ay yaptım
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Selam 1983-3 Tertip Acemilik Ankara Etimesgut 2.alay 2.tabur Tankcı Er Usta Birlik Kıbrıs Yeşilyurt Cengiz Topel Kışlası Komutan şöförü Olarak Yaptım şimdi Aynı Görevime Güzel Bir Maaş Karşılığında Seve Seve Giderim Teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)