1977 temmuz ayında 1.mekanize er.eğ.tgy doğubayazıt 20 ay.terhis tarihi 1979 martın 5 di
1977 temmuz ayında 1.mekanize er.eğ.tgy doğubayazıt 20 ay.terhis tarihi 1979 martın 5 di
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
200000000015 mardinkapı şırnak hakkari şanlıurfa komanda boyutlarında biri oraya düşermiş ama daaaa çok var ehihihii
bugün başlıyorsun herhalde , hayırlı teskereler arkadaşım
yalnız daha çok var teskereye hemen saymaya başlama
277 nci dönem muhabere atgm . ankara mamak mebsden mezun olduktan sonra attım elimi torbaya (yalan yok dil kurasında torbacıydım , zaten okulu da ya sondan birinci yada sondan ikinci olarak bitirdim )
...neyse benden önceki eleman ağrı doğubeyazıtı çekti , aha b*ku yedim deyip kalan son kurayı çektim ... mamak - samsun asfaltının karşı yakası çıkmasınmı 1nci mknz p.tüm. (bilmeyenler için not : mebs , samsun asfaltının bir tarafındadır , tümen se karşı tarafında yer alır)
herkes 1 hafta yol izni alırken ben valizi toplayıp kös kös yolun karşısına geçip ara vermeden başladım askerliğe
her ne kadar son yoklamayı yaptırmasam da yalan değil bugün çağırsalar koşa koşa giderim
1966/3 samsun subaygazinosu ergin uysal
Bu arada size bir müjdem var.Kısa dönem askerlik bitiyor.
Askerliği kısa dönem yapmak için 4 yıllık üniversite okuyan arkadaşlara duydurulur. Cümleten geçmiş olsun
daha nasip olmadı ama harp okulu istiyom inş...
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
bende 1986/2 acemi izmir gaziemir ulaşırma okulu usta birliği ankara yenikent ulaştırma taburu. Yenikent neresi diye soracak olursanız ankaralılar bile bilmiyo ama sincana yakın istanbul yolunda beydağına giderken. Askerlikteki görevim nedeniyle buradaki herkesin askerlik yaptığı yeri isim olarak biliyorum tüm birliklere giden malzemelerin evrakları benim elimden geçerdi
murat_by
305 kd/bitlis/tatvan
acemi:1.mek.piy.tab.
usta: 1.tank taburu ordan tatvan orduevi
teslim 12 ağustos 2005-terhis 16 ocak 2006
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
1.Hudut Taburu
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
1/9 jandarma er eğitim komutanlığı Kütahya acemiliği 1. bölükte ustalığı da
2.bölükte eğitim çavuşu olarak 74-3 tertip olarak yaptım.
merhaba ben ahmet gülperi 1985/4 kayseri hava indirme tugayı 3.tabur 1.bölük
beni tanıyanlar beni arasın. 05323856447
merhaba ben ahmet gülperi 1965/4 kayseri hava indirme tugayı 3.tabur 1.bölük
beni tanıyanlar beni arasın. 05323856447
ilk mesajda yanlış yazmışım 1965/4 çavuş
ümit demirbaş
erol yelkenci
doğan aladağ
ekrem gökkaya
beni arayın...
86/1 Acemi birliği çanakkale 116. jandarma er eğitim alay kom.
Usta birliği Ankara Merkez Kom.
1982/3 tertip acemı bırlıgı ıstanbul usta bırlıgı gelıbolu
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
301.kd ; Ankara 4.Kolordu Karargah Bl.K'lığı , bu usta birliği
Acemilikte yan binamız 4.Kor.Mu.Bl.K'lığı
yapmadım ama antalyada yada izmirde yapsam fena olmaz
311 kd mardin 70.mekanize piyade komutanlıgı..
Kışla hizmet birliği....günde 12 saat nöbet tutardım...
merkez kazan dairesinde silahım bile olmadı....
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
Ben hep asker olmak istemiştim. Askeri liselerin başvurusu geldiğinde nasıl sevindim anlatamam ki son şart cinsiyetti olmadı :(
20 yaşında bayanları da askere alacaklarını söylediler yine sevindirik oldum sadece söylentide kaldı..
Artık alsalarda gitmem koşmayı bile unuttum iyiden iyiye :(
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)