Askerliğinizi Nerede Yaptiniz
Reklamlar
-
15 Ağustos 2007, 21:22
83/3 gölparzarı/bilecik er.eğ.tab.
ismini bile unuttum yaw
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Reklamlar
-
15 Ağustos 2007, 21:49
80/1 Mis Tertip.Kral devre.Acemi birlik 2.jandarma er eğtm tugayı/bilecik.20 gün den sonra ankara etimesut jandarma tankçı..Usta birlik 6.cı zırlı tugayı tatvan.daha sonra bölükyazı jandarma karakolu Bitlis,ne günlerdi be...
-
16 Ağustos 2007, 02:38
ben.1978.2.tertip izmir gaziemir ulaştımada 20 gün kaldım ordan istanbul kenan evrenkışlası küçükyalı destek kıtasına sürgün gitim ve 8 ay ceza yedim mukuhattan kartal cezaevinde kaldım ve 26 ayda vatani gürevimi bitirdim tertiblerime hayırlı teskerelerim saygılar.cesur
-
16 Ağustos 2007, 14:32
bende
acemiligi 81/4 bilecik jandarma er egitim tugayı
usta birligini diyarbakır-bismil-kamışlı karakolu ...
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
-
16 Ağustos 2007, 15:18
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
67/2 canakkale 116 eregittim tugayı 1 bölük acemi birligi son 15 sögüt söför kürsu bolu il jandarma alay komutanlıgı sonrada akcakoca ilce jandarma bolügü
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
16 Ağustos 2007, 15:20
zion1 adlı üyeden alıntı
bende
acemiligi 81/4 bilecik jandarma er egitim tugayı
usta birligini diyarbakır-bismil-kamışlı karakolu ...
vay kankama bak 1985/3
Acemi : 2.Jandarma Er eğitim tugayı Bilecik ( lanet geçen ongünden sonra )
4.Jandarma ulaştırma er eğitim taburu SÖĞÜT
Usta : Jandarma Eğitim Komutanlığı Beytepe / ANKARA
-
16 Ağustos 2007, 15:25
253. kısa dönem (sanırım 79'a 4 uzun dönemlere tekabül ediyor..)
adana topçu alayındaydım müsadenizle.....
-
16 Ağustos 2007, 15:38
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tarık54 adlı üyeden alıntı
SELAM ARKADASLAR 1977 4 TERTİP ACEMİ İZMİR GAZİEMİR USTA MIDYAT TA ÜÇAY KALDIM MARDİN E İTFAİYE ŞÖFÖRÜOLARAK GERİ GELDİM FORMU AÇMAMDAKİ GAYEM GENEL ANLAMDA BELKİ AYNI YERLERDE ASKERLİK YAPMIŞIKTIR BELLİMİ OLUR
nerden actın bu mevzuyu ya bakıyorum benden yaslı 10 sayfada 5 yada 6 kişi var batmısız ya
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
16 Ağustos 2007, 18:13
diyarbakır kulp komanda taburu
-
16 Ağustos 2007, 19:58
sPORTSoFFICER adlı üyeden alıntı
Temeltepenin çok daha soğuk olduğunu söylüyorlardı devre arkadaşlarım ama sen görmemişin tabi o soğuğu, ağrı'da soğuğu yemek kısmetmiş sana...
benim mangama lise mezunu biri düştümü bayram ederdim, en azından dediğimi anlayacak diye, 2 yıllık bi mezun geldimide zaten bizden biri gibi olurdu, bencede 2 yıllık bölümden mezun olanlara 4 yıllıklar gibi bazı ayrıcalıkların tanınması lazım...
hayırlı teskereler sana...
bizler sivasın kral devresi olarak gittik.ama temmuzda soğuk yapınmca herkes kabanları almak zorunda kaldı.Kışı orada geçirmediğime sevinirken türkiyenin en soğuk yerine gidiyorum.Nasip diyelim...
teşekkürler...
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
-
16 Ağustos 2007, 22:01
sahinbirinci adlı üyeden alıntı
bizler sivasın kral devresi olarak gittik.ama temmuzda soğuk yapınmca herkes kabanları almak zorunda kaldı.Kışı orada geçirmediğime sevinirken türkiyenin en soğuk yerine gidiyorum.Nasip diyelim...
teşekkürler...
hayırlı teskereler sevgili PVC torunum.1986/3 ler olarak1987/2 leri sabırsızlıkla bekliyoruz
-
17 Ağustos 2007, 19:20
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
17 Ağustos 2007, 19:31
vlad1462 adlı üyeden alıntı
hayırlı teskereler sevgili PVC torunum.
1986/3 ler olarak1987/2 leri sabırsızlıkla bekliyoruz
hehehe beklyein geldik zaten....
-
18 Ağustos 2007, 00:41
CERRAHI adlı üyeden alıntı
valla hesap edemiyorum bile,senin mezar taşının üstündeki toz falan ancak olabilirim.8 tertip geçmiş yavvv
bu arada acemiliği mamak tamı yaptın(mebs temi yoksa?)
-
18 Ağustos 2007, 07:21
vay be herkez askerliğini yaptığı yerden memnun gibi gururla söylüyor..inş. o günleride bizde görcez .......
Bu kaLp TEK baŞInada AtaBİLİr DEstEK ÜNİte GErekMEz...
-
18 Ağustos 2007, 08:57
vlad1462 adlı üyeden alıntı
valla hesap edemiyorum bile,senin mezar taşının üstündeki toz falan ancak olabilirim.8 tertip geçmiş yavvv
bu arada acemiliği mamak tamı yaptın(mebs temi yoksa?)
Mamak ta yaptım.
Muhaberede
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
18 Ağustos 2007, 10:11
optik1907 adlı üyeden alıntı
78/3 acemilik İzmir bornova jandarma
usta birliği BOLU il jandarma ..........
bende bolu da askerlik yaptım.76/4
silah1 adlı üyeden alıntı
67/2 canakkale 116 eregittim tugayı 1 bölük acemi birligi son 15 sögüt söför kürsu bolu il jandarma alay komutanlıgı sonrada akcakoca ilce jandarma bolügü
sende çok fosilleşmişsin artık benim usta birliği orası 1976/4 karakol nöbetçisi
-
18 Ağustos 2007, 15:25
1986/2 lefkoşa kırlarda piyade olarak yaptım
-
18 Ağustos 2007, 15:33
sahinbirinci adlı üyeden alıntı
teşekkürler...
iki arkadaşım zartüre oldu sivasta, sapasağlam gelmişlerdi ama bi arkadaşımda terörün yoğun olduğu dönemde ağrıda yedek subay yapmıştı, 2 metre karda dağda operasyonda...düşünmesi bile hasta ediyo adamı,
kolaylıklar sana, kazasız belasız bitirp gelde... gerisi anı olarak kalıyo
[B]I finally found my way, say goodbye to yesterday... Hit the gas there ain't no brakes on this lost highway[/B]
-
19 Ağustos 2007, 22:58
sPORTSoFFICER adlı üyeden alıntı
iki arkadaşım zartüre oldu sivasta, sapasağlam gelmişlerdi ama bi arkadaşımda terörün yoğun olduğu dönemde ağrıda yedek subay yapmıştı, 2 metre karda dağda operasyonda...düşünmesi bile hasta ediyo adamı,
kolaylıklar sana, kazasız belasız bitirp gelde... gerisi anı olarak kalıyo
çok teşkkürler...darısı bot abğlamayanların başına
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler