Bu Ülkede Herşey Formalite
-
12 Ağustos 2004, 22:35
kurstan sağlık raporu istediler...gittim bi Tıp Merkezine....
Yahu ben askeri personelim,hem benim B sınıfı ehliyetim var,daha önce sağlam bir insan olduğum anlaşılmış,ne gerek var şimdi rapora mapora dedim......Görevli aldı kağıdı bastı imzayı,bastı imzayı....anaaa rapor hazır..hediyesi de 60mil....İyide hani muayene hani doktor????
Ben bu 60mil ve zamanımı niye harcadım?????
Benim gerçekten bi problemim olsaydı demek bu kadar rahat alacaktım raporu........
Canım Türkiyem seni seviyorum ama şu çarpıklıklar varya çileden çıkartıyor beni...
Reklamlar
-
12 Ağustos 2004, 22:43
Maksat hastaneler para kazansın Aslında okullarımız, okuldaki eğitimlerimiz de formalite icabı. b**u b**una 20 yıl okuyoruz Maksat milli eğitim bakanlığı kitaplardan para kazansın.
-
13 Ağustos 2004, 00:08
ilk 12 yıldaki eğitime formalite icabı derim ben devamının pek formaliteden olcagına ınanmıyorum
-
13 Ağustos 2004, 03:56
swalbard adlı üyeden alıntı
ilk 12 yıldaki eğitime formalite icabı derim ben devamının pek formaliteden olcagına ınanmıyorum
İlk 12 yıl formalite icabı. Gerisini de biz okumuyoruz işte.
-
13 Ağustos 2004, 13:19
Niye???????
-
13 Ağustos 2004, 14:30
Sen çok fazla ödemişsiN Tıp merkezine gideceğine saĞlık ocağına Gitseydin 10 Milyona veriyoRlaR... Hem O sağlık Raporu İç hastalıklaRı içinDeğiL dışaRdan Gözüken FiziKseL biR Rahatsızlığın oluP oLmadığına daiR bir rapoRdur.. Belirteyim yanii Formalite değiL o kadaRda... Ok..?
Cikolota disLeriMizi.. Hayat DusleRimizi curutuyoR...
-
13 Ağustos 2004, 18:56
Yahu 5-6 tane doktor ismi yazıyor....hepsine orda çalışan sekreter gibi biri imzaladı....
-
13 Ağustos 2004, 23:20
abi asmak lazım bunnarı.-)))
racing racing ve racing.............
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler