o gururla bahsettiğiniz maçtan, ve benzerlerinden biz de çocukken çoook yapardık.
5'te devre, 10'da biter.
tescil ettirseydik keşke...
bugün burada yazardık...
ne bilelim... çocukluk işte...
o gururla bahsettiğiniz maçtan, ve benzerlerinden biz de çocukken çoook yapardık.
5'te devre, 10'da biter.
tescil ettirseydik keşke...
bugün burada yazardık...
ne bilelim... çocukluk işte...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
evet haklısın dostum,sizinkiler tescilli değildiler,hem zaten biz de görmedik ama 7-0 ı birileri görmüş olacak ki detaylı anlatmış,üstelik İstanbul ligi, union clup stadı,Galatasaray maça 7 kişi çıkmış,Fenerbahçe 11.Demekki neymiiiiş,maziyi kurcalamamak lazımmışşşş
Önümüzdeki maça bakiceez artıkın...
gaza gelme;kaza gelmesin
neyse... tadında bırakalım.
topicin konusu neydi? hangi takımın taraftarısınız
hiç bir gaassaraylı (itiraz etmeyin başkanınız bile "gaassaray" diyor )
6-0 telaffuzunu duyupta, cevap yetiştirmeden edemez...
sizi seviyorum gaassaraylılar...
iyiki varsınız...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
sitede futboldan anlayan sadece 72 kişimi var,diger üyeler nerde hadi herkes bi oyunu versin'de bakalım sitede hangi takım taraftarı daha çok.
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
vatan millet SAKARYA
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
sevgili kleber kardes resimler süper saol valla arakladım
SİYAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH................
Kartal Gollll Gollllll Golllllll
GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ
Beşiktaşliyizz Işte O Kadar.....
Galatasaray
MT Motorize07 Antalya Grubu
hadi biraz daha oy alalım ve anketi belirleyelim
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
Şampİyon FenerbahÇe:p
ha ha ha bakkal dan pardon metro'dan scooter aldım....
tabiki fenerbahçe. ama ankette bir hille kokusu alıyorum. acaba fener tıklayınca oylar gs ye mi gidiyor? nede olsa galatasaray lı başlatmış şüphelenmek gerekir...
gerçekler acıdır,acıtırmb2908 adlı üyeden alıntı
gaza gelme;kaza gelmesin
gerçekler galatasaray türbünlerinde bulunan dostum... neyin anketi bu...
önemli dip not:
o sene toplam 35 bin kombine bilet satılmıştı. daha doğrusu kapalı ve maraton alana açık tirübün kombinesi bedava verilerek 35 bin rakamına ulaşılmıştı.
açık tirübün kombine bilet fiyatı : 30 milyon du... yani maç başına nerdeyse 1,5 milyona geliyordu. buna rağmen 500 kişi izledi.
fenerbahçeyi deplasman maçlarından dönerken sabiha gökçen havaalanında karşılayanların sayısı daha fazla emin olun...
re re re ra ra ra mu ha ha haaa...
her takımın kötü zamanları olabilir,biz fenerbahçe'nin 15-20 kişiye oynadığı günleride biliyoruz.
pardon canım anlamadım??? 15 20 bin mi dedin? siz milan maçını 12000 kişiye oynadığınız hafta biz ankaragücü maçını 33000 kişiye oynadık... bağlılık bence bu...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)