beşiktaşlı kardeşlerimize destek verelim biz de o zaman, geçtişte beşiktaş, şimdi beşiktaş, gelecekte de beşiktaş....
beşiktaşlı kardeşlerimize destek verelim biz de o zaman, geçtişte beşiktaş, şimdi beşiktaş, gelecekte de beşiktaş....
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
abicim avrupa ya gidince Türk futbolu hakkında bişi sorun hemen GALATASARAY denilior
Gurur duyuyorum...
İzmirliyiz gururumuz biricigimiz tabiki GÖZ GÖZ GÖZTEPE, ama serde galatasaraylılık var. Oyum iksine birden ama illa tek takım olcak diyorsanız GÖZ GÖZ GÖZTEPE............................. TAM 35 GÖZ GÖZ GÖZTEPEEEEE
[COLOR="Blue"][/COLOR]GEVREK - BOYOZ - DOMAT - KUMRU - KORDON - TAM35 - BÖRÜLCE - ÇİĞDEM - SAAT KULESİ - MİDYE DOLMA- KEMERALTI - İZMİRRRRRRRRRRRLİ OLMAK AYRICALIKTIR [COLOR="blue"][/COLOR] :bounce:
arkadaslar bu anketler daha önce cok yapıldı veFENERBAHCEM sürkli en cok taraftara sahip oldugunu kanıtladı. her ne kadar bu anketler kesin bir sonuc veremeselerde büyük bir dogruluk payı tasıyor. sanırım en son boxer dergisi böyle bir arastırma yapmıstı (eylül ayı olabilir).
alayına isyan, ölümüne FENER......
GFB_01 BroCk (sarı cok parlıyo onun için sadece lacivert kullanabildim.....)
özgür olmak istiyorsan; doganın bir parcası olmayı göze almalısaın
**beşiktaş**
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
6-0'ın artık zaman aşımına ugradı,şu an moda yer atatürk olimpiyat stadı türkiye kupası final maçı skor 5-1
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
McLaren-Mercedes
Yani özetleeeee :kahraman34 adlı üyeden alıntı
gaza gelme;kaza gelmesin
tamam işte adamlar 1-5 olarak skoru bilmişler.
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
zuhahahha
sahiden çok gerekli bi konu bugüne kadar nasıl atlanmış şaşırıyorum
alayına isyan KARŞIYAKA
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
gurzan adlı üyeden alıntı
5+1=alır kupayı
6+0=???
gaza gelme;kaza gelmesin
TARİH YAZAR TARİİİİİİİHHHHHHHHHHHH5+1=alır kupayı
6+0=???
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
tarih pendik ile alakalı bir şeyi de yazıyo
6 kasım 2002 ))))))))))
Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
http://www.setcom.com.tr
+ 7kişiyle 7yi de (7de7 ee eskiye gidince)EgeKnn adlı üyeden alıntı
gaza gelme;kaza gelmesin
Pendikspor'lumusun???EgeKnn adlı üyeden alıntı
tanıdığım çoğu cimbomlu artık pendikli oldu da...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
ohhooo ne pendik kaldı ne pana??gurzan adlı üyeden alıntı
7-0 ın tescili linktedir :
http://www.turkfutbolu.net/fenerbahce/fbgsmac.htm
gaza gelme;kaza gelmesin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)