Beyefendi GENÇLERBİRLİĞİ....
Beyefendi GENÇLERBİRLİĞİ....
Bu anket yeteri kadar burada kalırsa neticenin ne olacağı belli.
Bu konu ile ilgili şöyle bir örnek veriyim : Petrol Ofisi bir dönem taraftar bardağı veriyordu. Ben 5 defa benzin aldım, hep "FB" bitti kalmadı dediler, bende hediye etmek üzere diğerlerinden aldım. Bu birçok tanıdığım insanın da başına geldi.
Bu duruma rağmen birgün gazetede bir haberde Petrol Ofisinin dağıttığı rakamları gördüm : FB açık ara önde, malum GS ve BJK sıralaması...
Ancak benim hiç anlamadığım konu, bir takım taraftarının o takımın daha çok taraftarı olmasından ne tür bir övünme payı çıkardığı...
Şampiyonluk sayısı, kim kimi daha çok yendi, Avrupa başarıları falan bunlar tamam da, taraftar sayısı ile öğünmek bana komik geliyor !
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
anketteki amaç sitede hangi takımın taraftar daha çok,yoksa zaten herkes biliyorki gerçekleri tarih yazar,tarihi galatasaray yazar.
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
14-15 lokma takımını tutuyorum
alyan takımıda fena değil aslında
cccccccccciiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmbbbbbbbbbbb bbboooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmm
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
ben fenerbaçeliyimmmm
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Beşiktaş'ım, Hayat Sensin, Dünyam Sensin, Herşey Sensin, Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin Bu Sevdadan Vazgeçersek Allah Belamızı Versin FOREVER BJK
Beşiktaş'ım, Hayat Sensin, Dünyam Sensin, Herşey Sensin, Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin Bu Sevdadan Vazgeçersek Allah Belamızı Versin ÖLENE KADAR BEŞİKTAŞ
ŞALVARSPOR ŞALVAR SPOR
bu soruya cevap vermeme gerek varmı acaba tanıyanlar bilir ne kadar fanatik-hasta-deli FENERBAHÇEli olduğumu
...............
şu andaki duruma göre sitenin %40,48'lik gibi baya yüksek bi oranı galatasaray'lı.
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
mclaren
not: hangi spor dalı olduğu söylenmemiş. tek bir spor dalı yok bildiğiniz üzere
May the Force be with McLaren Mercedes
ölümüne ölümüne ölümüne Fenerbahçe
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
ara gittikçe açılıyor son durum g.s 18 - f.b 11 - b.j.k 11 buda demektir sitede galatasaray'lılar daha üstün.
mclaren: 1kahraman34 adlı üyeden alıntı
May the Force be with McLaren Mercedes
mclaren +2watercolours adlı üyeden alıntı
...............
gururla söylüyorum GALATASARAYLIYIM.
motosiklet.net'in renkleri yavaş yavaş belli oluyor sarı kırmızı şampiyon galatasaray
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)