Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Motora Ve Siteye Veda

REKLAM ALANI
    MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Derdi veren Allah şifasınıda veirmiş umarım düzelmiş ve sağlıklı bir şekilde aramıza tekrar dönersin ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    efesec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR125
    Selam motosiklet. net e yeni uyeyim topic i bastan sona okudum Allah acil sifalar versin. Hersey yolunda olur da kendinizi yine bulabilesiniz. Tekrar tekrar gecmis olsun
    100. YILIMIZ KUTLU OLSUN FENERBAHCELI KARDESLERIM :)))

hido720 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 250
    abi geçmiş olsun inşallah çektiğin acılar kısa süreli olur da dönersin aramıza bize sadece iyileşmen için allaha dua etmek kalıyo,bekliyoruz dönmeni.

sarac_bluer1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bende yaklaşık 9 yıl kadar önce çok kötü ağrılar çekiyordum.Burnum dizime değer şekilde yaşadım yaklaşık 2 ay.Evden dışarıya 3 kişinin yardımıyla çıkabiliyordum.Bence bıçaklı ameliyatı son çare olarak düşün.Çünkü ameliyattan sonra 3 yıl gibi kısa bir sürede tekrarlıyor bu hastalık.Ben İzmirde özel bir tedavi gördüm.O günden beri ağrısız yaşamanın ne olduğunu öğrendim.Çok memnunun ve fıtıklarımda yerinde duruyor.R1 kullanıyorum.Sanada bu tip bir tedaviyi öneririm.(akman ağrı tedavi merkezi tel:0-232-4212627)Geçmiş olsun.

yamahaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK
    abi çook geçmiş olsun seni bekliicezz...

yamahaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK

:-(

abi çook geçmiş olsun seni bekliicezz...

motorinn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 151 RS
    Dostum,geçmiş olsun.İnşallah ameliyata dahi gerek kalmaz...
    gaza gelme;kaza gelmesin

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    MoToR hakkında ne hayırlı ise öyle olsun ama artık eskisi gibi yapmıyolar bu ameliyetları ayrıyetten yurdum cerrahları bu işlerde oldukça başarılı sen moralini yüksek tut ayriyeten adanalı motorcu arkadaşlarım , kardeşlerim seni yanlız bırakmaz ..... bi an önce iileş ama inan bana fizik tedavi safhasını geçti ise ameliyala bitir işi hergün çekeceğine 2 gün ağrı çekersin biter bu iş .....
    bir an önce düzelmen dileğiyle...
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    DADYW DD250E-9
    Abıcım geçmiş olsun ,
    Geçen sene ben de olmuştum hatta amelliyata giderken yuruyemiyordum bile (Laser) amellıyat akşamı eve döndüm 10 gün sonra havuzda yuzuyordum. 3 aya kalmaz 1,5 iki ay sonra motorunun üzerinde olursun Yalnız bundan sonra o bolgeyi soğuktan(yaz kış) koruyacaksın Bu çok önemli Tekrar geçmiş olsunnn

Bu arada benim amelliyatı yapan doktorlardan birinin linkini vereyim (reklama girmez ise) faydalı bilgiler içeriyor
    http://www.aybarsakkor.com/

Arvasi3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 250[Kırmızı gülden ayrıldık]
    hocam bizleri habersiz bırakma bendede aynı dert var idare ediyoruz bakalım nereye kadar.allah acil şifalar versin.
    Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular

MoToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ DR 800 BİG-JİNLUN 250
    Dostlarım motorize kardeşlerim hepineze ilginizden dolayı teşekkür ederim,az önce geldim hastahaneden şmdilik fizik tedavi ve ilaç tedavisi uygun gördüler eğer sorun çözülmezse ameliyat dediler şubatın 4 ünde başlayacağım inşallah.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kalın sağlıcakla
    SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.

Sevgili arkadaşım,İstanbul da olsaydın keşke de sana doktor ve tedavi konusunda yardımcı olabilseydik,ama inşaallah bir an önce sağlığına kavuşursun inşaallah...İnan samimi olarak söylüyorum dualarımız seninle...

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Eee bu kadar duadan sonra doktorlarda manevi baskıyı hissetmiştir.İnşallah fiziktedaviyle yırtarsın.allah acil şifalar versin.

MoToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ DR 800 BİG-JİNLUN 250
    Evet ya hepinize one by one thanks ederim
    SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.

jumper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150 :)

Bel fıtığı illeti

MOTOR dostum,aynı şikayetler bende de var!Daha motorumun taksidi bitmeden bel fıtığımı ilerlettim ama ağır valiz kaldırma sonucunda!
    Kurban bayramından 15 gün önceye kadar,yaklaşık 1 ay Ankarada Hacettepe Ünv.Tıp Fak. de fizik tedavi gördüm ve çok işe yaradı!Daha çok yeni yani!Ancak verilen egzersizleri düzenli olarak hayat boyu yapacağız ve bu şekilde idare etmeye çalışacağız!Ben de oturup yürüyemiyordum!Hatta motorumu zararına satmayı bile düşünüyordum ,lakin şimdi belki kısa mesafede kullanırım diyorum!Satarsam bir daha almam çok zor olacak!
    Doktorlar ameliyat en en en son çare diyor!Şimdi yeni metotlar(Mikrodiskektomi)var!Riski çok çok düşük! Ama yine de dikkat etmek gerekiyor!
    Allah acil şifalar versin!Sana da bana da ve çeken herkese!
    Nede olsa damdan düşenin halini en iyi damdan düşen anlarmış!!

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    konu Motor arkadaşımızın isteği üzerine kilitlenmiştir kendisine acil şifalar diliyorum
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler