Cengiz Abi Allah'Tan Şifa Diliyorum,Çok Geçmiş Olsun.Kendine İyi Bak.İnşallah Sağlığına Kavuşursun.Allah'a Emanet Ediyoruz SENİ....
SAYGILARIMLA
ilkan TEK
Cengiz Abi Allah'Tan Şifa Diliyorum,Çok Geçmiş Olsun.Kendine İyi Bak.İnşallah Sağlığına Kavuşursun.Allah'a Emanet Ediyoruz SENİ....
SAYGILARIMLA
ilkan TEK
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIR ! 93>XT600 - 08>CBF150 - 04>GS500 - 99>GS500EX - 05>ER5 - 98>XT600 - 02>XT600E - 05>ER5 -04 >GS500 - 04>FZS1000EXUP - 05>KAWASAKi ER5
çok geçmiş olsun dostum,acil şifalar diliyorum. inşallah yakın zamanda yine dinamik günlerine dönersin.tekrar geçmiş olsun.
geçmiş olsun şimdiden motor hocam aynı sorun babam da da var bilirim ne cektigini
tekrar gecmiş olsun
hepinize teşekkür ediyorum ilginizden dolayı,damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış,yarın saat 11:00 da dananın kuyruğu kopacak herkese kucak dolusu sevgiler......gürzan kardeşim teşekkür ederim duaların için
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Geçmiş olsun. Artık aynı gün kaldırıyorlar ayağa. İnşallah 1 hafta sonrasıda siteye gelirsin. Eniştem 3-4 ay önce oldu ;)
Sadobey
ya baba madem bel fıtığı durumun bu kadar ciddi keşke pc başında bu kadar oturmasaydın en azından bu dönem, tüh ya umarım düzelirsin, zordur bunla uğraşmak bilirim..
Büyük geçmiş olsun İnşallah ameliyata gerek kalmaz ve seni yine aramızda görürüz en kısa zamanda
MoToR,
Umarim hersey beklediginden iyi gelisir.
Life starts at [SIZE="2"][COLOR="Red"]8000 RPM[/COLOR][/SIZE]
Çok geçmiş olsun, eskiden zordu bu hastalığın ameliyatı. Ama ameliyat deseler bile üzülme, buda geçer inşallah...
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Üstad, geçmişler olsun. Biran önce sağlığınıza kavuşursunuz umarım...
Akgün Karakaya
Orman Mühendisi
Suzuki Drz 400S
A-rı-za No :37
Kastamonu
geçmiş olsun acil şifalar dılıyorum
geçmişler olsun. en kısa sürede aramıza sağlıkla dönmen dileğimle
geçmiş olsun,mesajınızı üzülerek okudum.Acil şifalar diliyorum.dualarımız sizinle olacaktır.iyi haberlerinizi bekliyoruz..İZMİR karşıyakadan kucak dolusu sevgiler.
Geçmiş olsun Cengiz abi. Canım sıkıldı şimdi. Yapabileceğimiz brişey olursa söylemen yeter ab. Tekrar geçmiş olsun. Allah'tan acil şifalar diliyorum. Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
çok geçmiş olsun. kendi fazla özletme bekliyoruz.
Hocam geçmiş olsun korktum görünce ama geçiçi bi ayrılık dimi. Bel fıtıgındanda korkma bizim Dede ondan gitmiş, babam uzun süre fiziktedavi filan bi sürü şey denedi olmadı sonunda gitti ameliyat oldu, bi süre bastonla gezdi şimdi odun kesmeye devam ediyor, yani muhtemel yakında bende yakalanıcam. Ama çok korkacak birşey yok. Allah acil şifalar versin.
Yaşa ve Yaşat
geçmiş olsun, umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun...
Zamana ait düşlerim... Gemi benim kaptan benim...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)