vaz geçtim ve utandım
----------------------
Yazinin gerisi DD nin arzusu ile silinmistir. DD nin alttaki mesaji dogrultusunda edit edilmesi beklenmektedir.
---------------------
vaz geçtim ve utandım
----------------------
Yazinin gerisi DD nin arzusu ile silinmistir. DD nin alttaki mesaji dogrultusunda edit edilmesi beklenmektedir.
---------------------
Cikolota disLeriMizi.. Hayat DusleRimizi curutuyoR...
Biraz öle oldu aslında ama kesinlikle öyle bi düşüncem yoktu sadece espiri olsun diye yaptım ama gerçekte Türkiyede son zamanlarda feminst denilen kadın örgütleri çıktı erkek düşmanı onldarda erkeklerden nefret edio ve aşağılayıcı laflar ediyorlar neyse ama
Ben de yazimi sildim, seni utandirmak istememistim. Aslinda yukarda kalan kismi febn da degildi, Ancak hanim surucu arkadaslarimiz icin biraz kiriciydi.
Anlayisin icin tesekkur ederim. Feministleri bosver, onlari hani,mlar da sevmiyor, emin ol. Ama kadinlarin da kadini mal gibi, hizmetci gibi, ikinci sinif insan gibi goren zihniyete karsi birseyler yapmalari, ve bizim de onlara destek olmamiz gerek.
Centilmenlik her zaman kazanir endiselenme... : Yukardaki davranisinla kazandigindan emin olabilirsin.
hueue hanim surucu arkadasimiz yokki hic vardi da kacti hepsi
:bestmt:
Bu utançla daha fazla yaşayamıyacağım için siz bu satırları okurken ben saate 140 km le bir kamyonun altına doğru ilerliyor olucağım...
bosver be abi deymez walla
Kingston in Aksaray
(niye diye sormayın :((()
Olay neydi merak ettim şimdi hatırlayan birisi var mı??
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
tekirdağdan bi arkadaş..
sana aşıktı.. yıllarca üye olmanı bekledi..
geç kaldın.. üzgünüm..
GKN MOTORS
valla 4sene öncesini hatırlayan pek çıkmaz sanmam
Forumun son sayfasında bu vardı abi ne yapayım buldum çıkardım günyüzüne
Hem ben yıllardır üyeyim bikere eski nickimi değiştirmiştim sadece
Hatta hatırlıyorumda ilk nickim replicaydı ama şifresini hatırlamadıgım vede hangı maılle uye oldugumu bılmedıgım ıcın onu vermediler tekrardan bana
Şimdi boşta duruyor
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)