Orhan Afacan - Şiir köşesi
Reklamlar
-
16 Temmuz 2013, 01:38
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
baloda davetlerde giyerim frak
kurbağaya basınca eder bir vrak
boşver, iki lafın belini kırak
abi gel şu şiir işini bırak
aşık beyhude
hahhahha mt de sesli güldüğüm yorumlar arasına arşivledim
Motosikletli Kaplumbağa...
Reklamlar
-
16 Temmuz 2013, 01:41
bu adamın derdi nedir anlayan varmı...
hakkatten şu şiir işin bi bırak arkadaş derdini normal insanlar gibi söyle çözüm bulalım
-
16 Temmuz 2013, 04:55
teşekkürler
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
baloda davetlerde giyerim frak
kurbağaya basınca eder bir vrak
boşver, iki lafın belini kırak
abi gel şu şiir işini bırak
aşık beyhude
----adı üstünde beyhude.ciddiye alınmaz.
-
16 Temmuz 2013, 11:40
Bu siirli protestonun duranadam gibi dalga dalga yayılmasını bekliyorum
#dirensiir
-
16 Temmuz 2013, 12:22
rs_guven adlı üyeden alıntı
Yani şefaate inanıyorsunuz değil mi?
Bu meseleler derinn meseleler..şefaat Allah'tandır. O dilediğine verir,
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:18 ----------
ORHAN AFACAN adlı üyeden alıntı
-bu ve diğer üyelerin---bni Kesir : De ki: Bütün şefaat Allah'ındır. Göklerin ve yerin mülkü O'nundur. Sonra hepiniz O'na döndürüleceksiniz.
Muhammed Esed : De ki: "Şefaat (hakkını verme yetkisi) yalnız Allah'a aittir: Gökler ve yer üzerindeki hakimiyet (yalnız) O'nundur ve sonunda yalnız O'na döndürüleceksiniz".
not ve yorumlarından anlaşılan bana göre---------ŞEFAAT TEK RESÜLE AİTTİR.Allah .c.c.şefaat etmez ya rahmandır,ya rahimdir ya da kahhardır.Şefaat hakkı ancak ümmetleri için resül veya peygamberleredir.Elmalı hamdi bey ve diğerleri yanlış tefsir ede bilirler.
Ayrıca--
De ki: "Şefaat (hakkını verme yetkisi) yalnız Allah'a aittir: Gökler ve yer üzerindeki hakimiyet (yalnız) O'nundur ve sonunda yalnız O'na döndürüleceksiniz".
buradaki O'nundur veya O,na kelimeleri işarettir.Allaha c.c döndürüleceksiniz de demiyor..İşaret edilen de ''O ''Muhammed s.av. dir.Kur'an ı anlamak öyle basit ve kolay değildir.
---------- Post added at 19:27 ---------- Previous post was at 19:25 ----------
ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.NİKCİ-MotorKafa olanında anlayışı sınırlıdır.tşk
Ya ne söylemek istiyorsunuz bir türlü anlayamadım, sanki Hz. Muhammed(S.A.V) bir peygamber değil de bir Tanrı gibi konuşuyorsunuz. Buradaki ayete O yerine Hz. Muhammed'i koyarsanız,
yerlerin ve göklerin sahibi Hz. Muhammed mi oluyor? Dikkatli olun şirk bıçak sırtıdır ve tehlikelidir..
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
-
16 Temmuz 2013, 13:35
C@LiMeRO adlı üyeden alıntı
Bu meseleler derinn meseleler..şefaat Allah'tandır. O dilediğine verir,
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:18 ----------
Ya ne söylemek istiyorsunuz bir türlü anlayamadım, sanki Hz. Muhammed(S.A.V) bir peygamber değil de bir Tanrı gibi konuşuyorsunuz. Buradaki ayete O yerine Hz. Muhammed'i koyarsanız,
yerlerin ve göklerin sahibi Hz. Muhammed mi oluyor? Dikkatli olun şirk bıçak sırtıdır ve tehlikelidir..
--
Zümer süresini 44.cü ayetini yazmayı biliyorsunda şefaatla ilgi, diğer ayetleri niye okuyup,yazmıyorsun.onları oku ve en son sürelerden bir ayette şefaat peygamber ve melekler aittir hükmü var.Sonra ben Efendimizi sav. ''Hz. Muhammed(S.A.V) bir peygamber değil de bir Tanrı gibi konuşuyorsunuz.'' aşa tanrı diye koymadım,koymamda mümkün değil.Elmalı Yazırın KUR'AN MEALİ Diyanet mühürlü baskılı KUR'AN melanin sözlük kısmımdaki Ş harfinde ŞEFAAT ile ilgili süre/ayetlerini oku.son sure/ayette şefaat kime verilmiştir,gör.Hem sonra Allah c.c. Hz.nin varlığı,birligi İHLAS süresinde açıklanmıştır.Efendimizde Allahın nurundan, bizlerde efendimizin nurundan yaratılmışızdır.Ama sen Adem as.dünyaya gelirken yaratılış üsülünü,İsa a.s.yaratılış üsülünü ve bizlerin yani Efendimiz a.s dahil Hatta Hvva annemizin yaratılış üsüllerini araştır,sor soruştur.Yani bu işler karmaşıktır bir ayete bağlanıp kalma.
-
16 Temmuz 2013, 13:37
teşekkürler
Levent E. adlı üyeden alıntı
Bu siirli protestonun duranadam gibi dalga dalga yayılmasını bekliyorum
#dirensiir
keyfiyet sizlerin.
-
16 Temmuz 2013, 13:40
ZAFER İŞARETİ SAPAN ÇATALI-ORHAN AFACAN
Zafer işareti sapan çatalı
Dinle ey Doğulu,dinle ey batılı
Yıllar,aylar değil günler sayılı
Sacını,başını Moşşe yolacak
Filistin bağımsız devlet olacak.
Beşerin alnında fani yazılı
Doğmadan Gazze\'de mezar kazılı
Moşşe hep silahlı,Moşşe azılı
Moşşe\'de çaresiz yalnız kalacak
Gündüzdür geceler bombardımanla
Gecedir gündüzler tozla,dumanla.
Yerden sonra gökte boyandı kanla.
Gökler,yer rengiyle tekrar dolacak
Füzelere karşı sapan taşları
Eğilmez koparda diktir başları.
Doldurmaz çocuğun çocuk yaşları
Devamlı bu güçten Moşşe yılacak
ORHAN AFACAN
-
16 Temmuz 2013, 15:00
adem80 adlı üyeden alıntı
ben tanrı tanımam. Ben Allahı tanırım. Tanrı çoktur. Ateş tanrısı, su tanrısı, cart tanrısı, curt tanrısı. Allah c.c tektir. Tanrı kelimesi bana terstir. Tanrıların canı ceheneme. Allahta bi tanrı değilmidir diye soracak varsa diğer osuruktan tanrılarla bi kefe ye koymak demektirki bu Allaha şirk koşmak demektir.diğer tanrı denilen şeyler benim için yoktur. Tanrı kelimesi bir çok şeye kullanılır. Allah tektir.
Anna adama bak, tek yumrukta tüm tanrıları Allah'ın cehennemine gönderdi ya la !!! Yaşşaaa
C@LiMeRO adlı üyeden alıntı
O zaman kelime-i şehadet getirirken ne diyorsunuz, Allah'tan başka Allah yoktur mu diyorsunuz?
Olaya sizin pencerenizden bakmaya çalıştım, Allah'tan başka ilah yoktur dendiğinde de yine aynı tepkiyi mi verirsiniz? Yani Tanrı kelimesi mi problem?
Bunu nasıl başarabiliyorsun (adem'i anlamayı) ?? Çok nadir bir yeteneğe sahip olmalısınız
-
16 Temmuz 2013, 15:20
Syanur adlı üyeden alıntı
Anna adama bak, tek yumrukta tüm tanrıları Allah'ın cehennemine gönderdi ya la !!! Yaşşaaa
Bunu nasıl başarabiliyorsun (adem'i anlamayı) ?? Çok nadir bir yeteneğe sahip olmalısınız
Hakikaten ADEMİN KALBİ HASTA imiş.
-
16 Temmuz 2013, 15:36
-
16 Temmuz 2013, 15:51
-
16 Temmuz 2013, 17:25
tanrılar yoktur bı allah vardır demıste arkadas madem allaha bukadar yakınsın allahın soyledıklerını neden yapmıyorsun her ne olursa plsun kım olursa olsun ınancına saygı duymayı YANİ onu hıce saymamayı söylemıs. madem okadar bılıyorsunda neden dıyer ınsanların ınanısı olan tanrıya yok tırıskadan teyyare dıyorsun ?
-
16 Temmuz 2013, 17:52
-
16 Temmuz 2013, 18:00
-
16 Temmuz 2013, 19:39
İslam'dan önce putlara tapılırdı.Bu putların birçok ismi vardı.Ay tanrısı denilen put'un ismi "Ellah" mış.Araştırırsan kontrol edebilirsin.Oradan gelir.Ayrıca "Amin" de "Amen" den gelir ki onunda kaynağı 2000 yıl öncesinden "RA" dan gelir.Onu da araştırarak kontrol edebilirsin.Bu saydıkların arasında da en sevdiğim "GOD OF THE WAR" dır
adem80 adlı üyeden alıntı
ben tanrı tanımam. Ben Allahı tanırım. Tanrı çoktur. Ateş tanrısı, su tanrısı, cart tanrısı, curt tanrısı. Allah c.c tektir. Tanrı kelimesi bana terstir. Tanrıların canı ceheneme. Allahta bi tanrı değilmidir diye soracak varsa diğer osuruktan tanrılarla bi kefe ye koymak demektirki bu Allaha şirk koşmak demektir.diğer tanrı denilen şeyler benim için yoktur. Tanrı kelimesi bir çok şeye kullanılır. Allah tektir.
https://www.youtube.com/user/funtay34
http://instagram.com/tayfunboralegend/
https://www.facebook.com/tayfun.bora
-
17 Temmuz 2013, 00:49
TAYFUNBORA adlı üyeden alıntı
İslam'dan önce putlara tapılırdı.Bu putların birçok ismi vardı.Ay tanrısı denilen put'un ismi "Ellah" mış.Araştırırsan kontrol edebilirsin.Oradan gelir.Ayrıca "Amin" de "Amen" den gelir ki onunda kaynağı 2000 yıl öncesinden "RA" dan gelir.Onu da araştırarak kontrol edebilirsin.Bu saydıkların arasında da en sevdiğim "GOD OF THE WAR" dır
bırak RA yı Ma.oku Külhuvallahü.yü---
-
17 Temmuz 2013, 00:53
Okudum zaten merak etme.Amon Ra.
ORHAN AFACAN adlı üyeden alıntı
bırak RA yı Ma.oku Külhuvallahü.yü---
https://www.youtube.com/user/funtay34
http://instagram.com/tayfunboralegend/
https://www.facebook.com/tayfun.bora
-
17 Temmuz 2013, 10:51
TAYFUNBORA adlı üyeden alıntı
Okudum zaten merak etme.Amon Ra.
---sana göre dediğin olabilir,İslama göre Allah.c.c. ve ben size bu gerçeği tebliğ ettim.Mahşerde AMAN YA RABBI AMAN YARABBİ beni dünyaya gönderde iman edeyim diye yalvarma.
-
17 Temmuz 2013, 11:18
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler