Yahu zaten anlam yok...
Birde kalkmış yazım kuralları arıyorsunuz....
Bir kafiye uğruna ,
Ne edebiyat parçalıyor dayı.. (Hacı Dayı )
Lan boşkürek panda...
Zamazumayı aldın...
Sende yaz bakalım 2 bukle şiir...
Belki dayıdan iyi yazarsın lan...
Yahu zaten anlam yok...
Birde kalkmış yazım kuralları arıyorsunuz....
Bir kafiye uğruna ,
Ne edebiyat parçalıyor dayı.. (Hacı Dayı )
Lan boşkürek panda...
Zamazumayı aldın...
Sende yaz bakalım 2 bukle şiir...
Belki dayıdan iyi yazarsın lan...
akıl yaşta değil baştadır diyorum...IQ çok önemli abicim...kimilerinin duygusal yoğunluğu vardır...bunu yansıtırsın...isteyen okur isteyen okumaz...ama hizaya geldi bana yeter...forum içinde kurallara uysun başka birşey istemiyorum...ben okumuyorum ama mütevazılık beklerken ukalalık yapılırsa nerde o vecizeleri konuşturan kişi derim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
o zaman siz buyurun ayni şartlarda HACI ARKADAŞIM şiirini okuyunuz.HAYAT 2 TEKER -ÖN DAİMA ARKAYI GİTTİĞİ YERE ÇEKER.
---------- Post added at 15:10 ---------- Previous post was at 15:06 ----------
sen ŞIRNAK'ı daha bu gün tanıdın.12 eylülde sokaklar 10 Şırnak'tı İsmim sol örgütte infaz için ikinci sıraydı.Ben devletin malı deniz...yemeyen keriz diyenlerden değilim olmadım olamamda ama sizin böyle olduğunuz kuşkulu tospağa.
---------- Post added at 15:12 ---------- Previous post was at 15:10 ----------
SANMA ORUÇ AÇ KALMAK
Sanma oruç, aç kalmak
Oruç, oruç olacak.
Sanma bir rejim yapmak
Oruç, oruç olacak..
Sussun bilmezse dilin
Cahili olma dinin.
Zikrin, fikrin, her halin
Oruç, oruç olacak..
Kulak, oruç duymalı
Göz, oruçla bakmalı
Ruh, inziva yapmalı
Oruç, oruç olacak..
Hava oruç kokacak
Nabzın oruç atacak.
Allah razı kalacak
Oruç, oruç olmalı
Farzlardan çoktur farkı
Günahın kefareti.
Vücudunun zekâtı
Oruç, oruç olacak..
Oruç tut, hem sağlık bul
Kötü huylardan kurtul.
Allah'a yaklaşır kul
Oruç, oruç olacak..
Gıybetten sakınmalı
Kavgadan kaçınmalı
Allah'ı çok anmalı
Oruç, oruç olacak.
Orhan çekmeden zahmet
Kazanılmaz ki rahmet.
Ecri en çok ibadet
Oruç, oruç olacak...
Orhan Afacan
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
La beynamaz mete adamın şiirleri zoranmı gediy.
Yazdığı 4 lüklerde 2 tanesinin anlamını , Ya da mealini biliyormu ki?...
Saçma sapan yazı..
Anlamı olmayan , sözde kafiye uydurulmuş , şiir benzetmesi yapılmaya çalışılmış bir düz yazı...
Dayıcım...
Şimdi okuma diyceksin de......
Yahu :Mt yi ne zaman açsam karşımda duruyor topiğin...
Mecburen bakmak zorunda kalıyoruz.....
Hadi bişeyler giydirelim babında...
Gözümüze sokuyosun resmen....
Bari düzgün bişeyler okut bize...
Haa..
Bu arada ben Gaziemirli değilim..
Sadece burda oturuyorum....
Sana dip not...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Yüce İslamın ne övülmeye ne bu gazlamalara ne de din bezirganlarına ihtiyacı yoktur..
Metehan ılk defa sana katılıyorum
Dın yuce ıse yuceltılmeye calısanların amacı bunu kullanarak kendılerıne sunı bır buyukluk katmaktan ote degıl .
Hele bu memlekette bır karıs beyaz sakalın olsun bırde herseyı besmele ıle yap bak gor hurmetı .
Yüce İslamın ne övülmeye ne bu gazlamalara ne de din bezirganlarına ihtiyacı yoktur---söz de bilirlermiş beyler.Namazda gözü olmayanın mazerete sebebi çok.
Bu kadar milli şair mesela Akif,meselaSüleyman çelebi,Yunus,Nabi ve Hz.Mevlana hep gazmı verdiler,hepside bezirganmıydı.Allah c.c. Hz .Muhammedi.sav. ayetlerle överken sümme aşa ---dediğin gibi yaptı..Zavallılar,başka bölümde KADİR GECESİNİ ÖVERSİNİZ.BENİM ŞİİRLERİMDE SÖVERSİNİZ.İki yüzlü olmayın ya göründüğün gibi,yada olduğun gibi görün. diyorum.ORHAN AFACAN-
Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
ne mutlu her geceyi Kadir Gecesi gibi yaşayabilene....diyor-------
Kadir gecesinin övülmeye ve senin kutlamana ihtiyacı yok Mete HAN
heeeyyytt muhterem dayıyla uğraşmayın ülen
senin kıymeyini anlayamıyoruz dayıı
(dayının suyuna gitmeye çalışıyorum yoksam çok pis laf sokuyo hemide şiir dilinde )
abicim ben uğraşmaktan bıktım. Çoğunu engelliler listesine ekledim. Şiirlerine tahammül edemeyenler seni engelliler listesine ekleyipte görmemezlikten gelebilirler ama maksat başka. Meyve veren ağaç taşlanır misali.
tamam şimdi sakin sakin yazıyorum...özür dilerim Orhan Abi...mesajları yazarken gerçekten sinir katsayım yükselmişti...iyi yine klavyemden bişey çıkmamış...geri dönüşü olmayan yollara girmek istemiyorum...
beyler sizde vermeyin gazı bize...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------
Arkadaşlar motorumu sattım üzerimden büyük bir yük kalktı...1 haftadır yaşadığım stresi tahmin edemezsiniz...Orhan Abiye özelden de mesaj attım..kendisi büyüğümdür..bir büyüğümü kırdığım için pişmanım...MT den uzaklaştırılmam söz konusu arkadaşlar..uyarıyı aldım...yani sizlerden uzak kalmaktan da tedirgin oluyorum yani işin gerçeği...kalbini kırdığım Orhan Abiyi bile özlerim süresiz ban yersem...bu bağlamda bu konuya daha fazla girip tatsızlık yaşatmak istemem...selametle...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)