Orhan Afacan - Şiir köşesi
-
31 Temmuz 2013, 15:16
tigermbz adlı üyeden alıntı
mahmurluktan mıdır bu baygın bakışlar
bu ramazan uykuya mı hasret gözlerin
öldürmek için vaktini bu nasıl arayışlar
iftar topu patlayınca bir haber verin
işin topa kaldıysa Allah yardımcın olsun
Reklamlar
-
31 Temmuz 2013, 15:25
Yaşamak varken, şehitlik niye ilk muradı olsun insanların. Savaş ve sonuçlarını yüceltme...
Mehmet'leri savaşa iten sebeplere de şiirler yazsana Orhan abi. Petrol veya çıkar savaşlarından bahset, cihattan bahset...
-
31 Temmuz 2013, 15:34
Syanur adlı üyeden alıntı
Yaşamak varken, şehitlik niye ilk muradı olsun insanların. Savaş ve sonuçlarını yüceltme...
Mehmet'leri savaşa iten sebeplere de şiirler yazsana Orhan abi. Petrol veya çıkar savaşlarından bahset, cihattan bahset...
işte bir akıllı öneri.teşekkürler.
Mehmet' adı Muhammed'ten .sav. dan gelir. Ahmet'te ayni kaynaktan gelir.Her konuda şiirim hazır var.Petrol veya diğer çıkarlar günümüzün savaş nedenleri.Ama Haclı savaşları ise inanç nedeniydi. ''VATAN SEVGİSİNDEN İMAN DOĞAR'' diye bir Hadisi Şerif vardır.
Aslınada Ajda Erevision parçası olarak AMAN PETROL yarışmaya da katıldı.daha sonra devam etmek üzere ....
-
31 Temmuz 2013, 15:36
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Vallaha güzele benziyor da ,
Pek anlamadım...
şiirden anlamıyor ama gaziemirli güzel diyor.daha sonra şiirlerimi kötülüyor.çelişki.
-
31 Temmuz 2013, 15:43
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
birbirlerinin dışlamlarına açılan birer gizli geçit varsa, bilşakke bu geçit bir insan evladı gibi doğumlu ve ölümlü bir yaratıysa, ilk anından itibaren yani doğumundan, adına karar verecek olan ışığın kırılması ve ışığın yansıması adındaki ebeveynleri tutar da yeni dünya yaratısı bu varlığa aynadaki şiir şiirdeki ayna derlerse, buna biz halk dilinde cuk diyoruz. bazı isimler ve o isimlerin vücuta "lök"ane yapışan duruşları.kim şiire ayna, aynaya da şiir gözüyle bakıyorsa o alaaddindir , hatta en ala alaadinin dükkanıdır.
hatta en ala alaadinin dükkanıdır.---Değil ---KABİR ya cennet bahçelerinden bir kesit veya cehennem çukurlarından bir çukurur.
-
31 Temmuz 2013, 15:44
ORHAN AFACAN adlı üyeden alıntı
işin topa kaldıysa Allah yardımcın olsun
topla tüfenkle işim yok ta sen bana bi ninni yaz orhan abi, uyuyamıyorum kaç zamandır
nasipsiz mi kaldık acep uykudan
yorganı, yastığı arar gözlerim
uyuyamaz oldum ben bu ramazan
habire uykuyu anar sözlerim
-
31 Temmuz 2013, 15:47
Motosiklet Eğitmeni
-
31 Temmuz 2013, 16:01
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
birbirlerinin dışlamlarına açılan birer gizli geçit varsa, bilşakke bu geçit bir insan evladı gibi doğumlu ve ölümlü bir yaratıysa, ilk anından itibaren yani doğumundan, adına karar verecek olan ışığın kırılması ve ışığın yansıması adındaki ebeveynleri tutar da yeni dünya yaratısı bu varlığa aynadaki şiir şiirdeki ayna derlerse, buna biz halk dilinde cuk diyoruz. bazı isimler ve o isimlerin vücuta "lök"ane yapışan duruşları.kim şiire ayna, aynaya da şiir gözüyle bakıyorsa o alaaddindir , hatta en ala alaadinin dükkanıdır.
-
31 Temmuz 2013, 16:18
orhan baba öteki tarafta bu arkadaş çok şiir yazardi diye sana torpil geçerlermi acaba, geriye haber gönderme gibi bir lüksünüz olacakmı ki siz ölenden haberbeklersiniz
-
31 Temmuz 2013, 16:24
hayırdır, forumda bir kaç gündür açılan konularda dini duygularda kabarma var
-
31 Temmuz 2013, 16:40
ramazan dolayısıyla böyle
-
31 Temmuz 2013, 17:03
Çok güzel ifade etmişsiniz, herkes bunun bilincinde olsaydı dünya çok farklı olurdu....Elinize-dilinize sağlık...
-
31 Temmuz 2013, 17:09
orhan amca 16 haziran da nası bi gaza geldin yaw...bütün başlıklar o zaman açılmış sanki...yavaş yavaş zerketseydin zehiri bize...
-
31 Temmuz 2013, 17:09
Kuvvetmira, "Kuvvet Aynası" (kuvvet mirror) anlamına gelen, Sagopa Kajmer'in kurduğu eski bir rap oluşumu ve stüdyosudur. Kuvvetmira ilk kurulduğunda Dj Mic Check'in (Sagopa Kajmer) stüdyosunun adıydı. Daha sonra bir Rap Topluluğu halini aldı. Bu oluşuma birçok rap müzik sanatçısı katılmıştır. Kuvvetmira'nın amacı, bünyesinde rap müzik yapanları buluşturmak ve bir koalisyon ortamı oluşturmaktır. Kuvvetmira çoğu kez aynı tip oluşumlarla karşı karşıya kalmıştır.
-
31 Temmuz 2013, 17:11
topla tüfenkle işim yok ta sen bana bi ninni yaz orhan abi, uyuyamıyorum kaç zamandır
nasipsiz mi kaldık acep uykudan
yorganı, yastığı arar gözlerim
uyuyamaz oldum ben bu ramazan
habire uykuyu anar sözlerim
--
MELİKE DEMİRAĞIN bir şarkısı vardı,dinle uyursun..
-
31 Temmuz 2013, 17:13
orhan abi mt nin seni yıldıracağı günü çok merak ediyor ve büyük bir merakla bekliyorum. sabırlı adama benziyorsun ama her sabrın bir sınırı vardır bakalım senin sınır çizgin nedir. forumda senin şiirlerini dahi kabullenemeyen embesiller salak saçma siyasi konulara yorum yazma yarışına giriyor. takibimdesin orhan abi
-
31 Temmuz 2013, 17:19
orhan amca 16 haziran da nası bi gaza geldin yaw...bütün başlıklar o zaman açılmış sanki...yavaş yavaş zerketseydin zehiri bize...
,, kendinizde değildiniz,halen değilsiniz daha eski eklenmiş olan şiirleri yavaş yavaş ortaya çıkaracağım.zehir değil ,panzehir benim şiirlerim.
---------- Post added at 16:17 ---------- Previous post was at 16:14 ----------
astorojna adlı üyeden alıntı
orhan abi mt nin seni yıldıracağı günü çok merak ediyor ve büyük bir merakla bekliyorum. sabırlı adama benziyorsun ama her sabrın bir sınırı vardır bakalım senin sınır çizgin nedir. forumda senin şiirlerini dahi kabullenemeyen embesiller salak saçma siyasi konulara yorum yazma yarışına giriyor. takibimdesin orhan abi
----
-----takibimdesin orhan abi----iyi takipler MİT' tenmisin.ancak çok olayı kaçırdın.seni açığa alırlar.Sana başka iş bulalım...sabırlı adama benziyorsun,,a gelince,düşün inceden ince....
---------- Post added at 16:19 ---------- Previous post was at 16:17 ----------
sabiht adlı üyeden alıntı
Çok güzel ifade etmişsiniz, herkes bunun bilincinde olsaydı dünya çok farklı olurdu....Elinize-dilinize sağlık...
Biz göle yoğurt çalmanın farkında OLMADIK.AMA SENDE OLMAMIŞSIN YAZIK....
-
31 Temmuz 2013, 17:20
ORHAN AFACAN adlı üyeden alıntı
Kuvvetmira, "Kuvvet Aynası" (kuvvet mirror) anlamına gelen, Sagopa Kajmer'in kurduğu eski bir rap oluşumu ve stüdyosudur. Kuvvetmira ilk kurulduğunda Dj Mic Check'in (Sagopa Kajmer) stüdyosunun adıydı. Daha sonra bir Rap Topluluğu halini aldı. Bu oluşuma birçok rap müzik sanatçısı katılmıştır. Kuvvetmira'nın amacı, bünyesinde rap müzik yapanları buluşturmak ve bir koalisyon ortamı oluşturmaktır. Kuvvetmira çoğu kez aynı tip oluşumlarla karşı karşıya kalmıştır.
abi, kutucuğun sağ üst köşesindeki çarpı işaretine tıklayacan
-
31 Temmuz 2013, 17:23
abi, kutucuğun sağ üst köşesindeki çarpı işaretine tıklayacan
--NE FARK EDER,HEP AYNİ yeniden SAMSUN
-
31 Temmuz 2013, 17:26
saçmalarden seçmelere başladı orhan baba yorumlar sapıttı yavaştan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler