evet orhan afacan şiirleri diye bi başlık açın. Yani her şiir için bi başlık açmayın. Ordan takip ederiz.
evet orhan afacan şiirleri diye bi başlık açın. Yani her şiir için bi başlık açmayın. Ordan takip ederiz.
bırak bu işleri hacı arkadaşım...
Gerçekten kötü
........... .............
Posta gazetesi sizi bağrına basacaktır eminim.
Hacı baba olmuyor işte yazamıyorsun, bir şeye benzemiyor.
İçinde, değil cennet, Paris Hilton fotoğrafları olsa, efenime söyliyim Adriana Lima'nın çıplak görüntüleri olsa yok aga, senden şair olmaz.
Nasıl ki benim saçlar falan slash'e benziyor, ama kırk yıl uğraşsam onun gibi gitar virtüözü olamam, sen de şair olamazsın.
Daha nasıl örnekler vereyim bilmiyorum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şiirden bişey anlamadım ama fotoğraflar çok şey anlatıyo. Kapitalizm ve Kâbe yanyana. E hani yok mu din elden gidiyor diyen ? Yetişin müslümanlar.
İyi olmuş forumdan uzaklaştırılmış konu dışını mundar ediyordu resmen.
Yazamıyorsan yazma ama dimi
Şair adam biraz duygu yüklü olur, biraz alçak gönüllü olur. Postadakilerde şair sen de şairsin(!). Neylerini hor görüyorsun.
Yahu inanın ne akımlardan haberi var ne duygudan...kaptırmış gidiyor ucube köhne zihniyete sanatıda alet ediyor...ne yüce İslamın ne edebiyatın böyle zırvalıklara tahammülü yok...bu zamanda kafiyemi kaldı abicim...ali veli kırkdokuz elli...oturr sıfır
Bence amatör bir şair için güzel. Eline sağlık. Ama şu başlıkları tamamı büyük harflerle açmayınız, ceza puanı veriliyor. Bir de şiirlerinizi tek bir başlıkta toplarsanız daha iyi olacaktır.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)