İki resim arasındaki farkı bulana ödül veriyorlar...
Ben çok uğraştım ama bulamadım.
http://members.home.nl/saen/Special/zoeken.html
!!! Dikkat: Kalp problemleri olanlar bakmasın !!!
İki resim arasındaki farkı bulana ödül veriyorlar...
Ben çok uğraştım ama bulamadım.
http://members.home.nl/saen/Special/zoeken.html
!!! Dikkat: Kalp problemleri olanlar bakmasın !!!
[SIZE="2"][COLOR="Red"]ÇİN olsun JAPON olsun ama önce İNSAN olsun[/COLOR][/SIZE]
Buldum abi buldummm offf off buldummm ne veriyorlar. Yanımdakilerle birlikte topluca iptal olduk
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
abi yapmayın şunu yaaa ya hadi sen ben genciz de allah muhafaza yaşlı,rahatsızlığı olan birisi tıklarsa inan hiç hoş olmaz.
millet hala bıkmamış mı bunlardan yawwwwwww
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
abi cok süper ya gülmekten yerlere yattım valla
walla linkten bildim ben bakmıştım buna
koykunc :D
Akıl Ile Hız Ters Orantılıdır Biri Yuksekse Digeri Dusuktur.... Ama kime ne :D
Naber:P
Güzel espiri olmuş
fark şu : MANYAKLIK
motor-suzluk su-suzluktur. harley davidson..
bu ne laaa.. bnu biliyodm fkt linki tıklatp arka plana attm.. tam açtığım sırada böğürdü pc.. ekrandaki görüntü... seste açıktı biraz.. gece gece kalbimize indirecektin be usta.. üff çok kötü oldum ya..
CBR 600F Honda,
gereksiz, luzumsuz işler. bari motosiklet sitesinde yayınlamayın. bir sürü geyik sitesi var zaten.
Yemezler ama belli ki mehmethan1 çok korkmuş ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
abı guzel olmus ama burası motosıklet ıcın acılan bır sıte e yanı
bu cok uzun zamandır internette dolasan bi saka. güzel olmus bence. bende onun bi degisik sekli var. ''kızın vücudu gerceki yoksa photoshop'mu'' diye baslık atıyosun, resim yüklenirken kafadan baslıyarak asagı dogru yavasca acılıyo tam gözler fal tası gibi olunca böööööööö& #246;ööööööö 46;ö yaratık cıkıyo. linki verivorum isteyen baksın, arkadaslarına göndersin
http://sheendigital.com/alba/
bu arada burası bir motosiklet sitesi olabilir, ama ''konu dısı'' baslıgı altında bu topic'in acılmaı bence normal. (yazdıklarım yanlış anlasılmasın ama dogru baslık altında acıldıktan sonra bi sorun olmaz diye düsünüyorum. sonucta burası bir forum sayfası ve böyle renkli sakalar olması cok normal)
özgür olmak istiyorsan; doganın bir parcası olmayı göze almalısaın
o sonda çıkan canavar biraz criminal abi ye benziyo hehehe...
Bence de ''konu dısı'' başlığı altında böyle topic'ler açılmalı. Sadece tamirci, yarışçı ya da teknik eleman mıyız ki devamlı motorsiklet konuşacağız. Dostluk ve arkadaşlıkların oluşması için başka türlü muhabbetlerin de olması gerekir diye düşünüyorum.brock adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar adı üstünde topic konu dışında açılmıştır.
Criminal, numancık sana laf atmış kardeş.
yaw hadi biz baktıkta kalbi olan adamın bağırsaanı düğümler bu adamı baasur eder maazallah
bakın bede bişe koydum
MeTaL, demiş ki:
dostum durumu anlamışsın tebrikler. ama kimseye çaktırmaYemezler ama belli ki mehmethan1 çok korkmuş ...
Zoeken bir yaşam biçimidir
abi harbi korktum yaw mükemmel bir şey gecenin karanlığında monitöre abanmışsın fark nerde diye çok dikkatlisin birden dünyan tersine dönüyo saklamanın bir alemi yok harbi iyi tırstım..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)