(Okumadan imzalamam)
Ömrümde izlediğim en güzel videolardan ...
İnsan izlerken adeta eriyor eriyor..Gözleri oluyor..
Bu şahıs her kim ise Ghost Ridere rakip gibi. Belkide ondan iyidir.
Hayallerımdekı motor kullanma stilini uyguluyor bu adam Benden mi çalmış ne .. :tongue:
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
Ben bu tepkiyi umarak vermemiştim bu adresi
(Okumadan imzalamam)
olmaması gereken...abi çok sakat kullanıyor...
herkes kendi motorunun tanrsdr. yaratr.. yokeder.. hayat verir..
Adamın gidecegi yere normar sekilde giden biri en fazla 5 dakika gec varacaktır.
% dakka icinde bu kadar tehlikeli gitmeye deymez.
Videodaki yer neresi ise cogu scooter kask kullanmamıs araclarda seritleri ortalamıs gidiyor Türkiye'ye cok benziyor
superr superr baska yokmu
:bestmt:
bu istanbulda cekilmis dimi bir an erhani gordum gibi oldumda gri er 5 ehuehue
:bestmt:
ben ilk izlediğimde biraz sövmüştüm müsadenizle biraz daha azcık
Bana gercekmis gibi gelmiyor. Gidon hareketleri cok abartili...neyse diyelim ki gercek.
Serserinin biri iste. Iki yil eski bir video bu, Yunanistanda geciyor. Gordugunuz gibi 3-4 dakikalik videoda 4 yaya canini zor kurtardi. Ayrica 3 motosikletli ciddi tehlike atlatti bu it yuzunden. Muhtemelen simdiye kadar bir yere stiker olup trafikten temizlenmistir. (umarim yaninda bir iki masum insani da suruklememistir) Darisi benzeri sekilde kullananlarin basina....
Bunlardan cok var, gordugunuz yerde plakasini alip polise bildirin, hic olmazsa siciline girsin.
DD
+3
Tüm yanlışlar bir arada...
Gereğinden fazla hızlı gitmesi, giderken ön kaldırması, değişik eksoz sesleri çıkarması, eğer dikkat ettiyseniz giderken gaza asılıp arka kaydırması,diğer sürücülerin de kask takmaması, yol daki duruş şekillerini bilmemeleri. Kurallara uyulmayan yer olurda bu kadarı..
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)