motor dışında hangi sporlarla ilgileniyorsunuz
Reklamlar
-
arkadaşlar motor kullanmak dışında ilgilendiğiniz bir spor var mı ?
ben her hafta tenis oynarım ayrıca fırsat buldukça arkadaşlarla su altı dalışı yaparız.kocaeli sualtı sporları klübüne üyeyim kış sporlarını da severim ilk kez geçen pazar günü kartepe de kayak yaptım çok zevkliydi artık sık sık kayak yapacağım.ee siz hangi sporlara ilgi duyuyorsunuz
Reklamlar
-
bilardo oynuyorum ben.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
Ortaokul Arı Koleji Spor Klübü basketbol (okul değil klüp, kolejli değilim ),
Lise okul hentbol takımı
Üniversite mehter takımı Üniversite boyunca yattım ben ya
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Boks (17 yaşındayken)
Kürek (Üniversitedeyken)
Kickbox (2-3 senede bir, 1 yıl yaparım)
Bodybuilding (fitness olarak devamlı yaparım)
Koşu (devamlı yaparım)
Tenis (arasıra)
Trekking (arasıra)
Kampçılık (arasıra, spor sayılıyorsa)
Kayak ve snowboard (arasıra)
-
KKTC Kick Box milli takımında 3 sene kadar yeraldım. Şu an fırsat buldukca body salonuna takılıyorum. İşim bilgisayarla olduğu için pek hareket etme şansım yok göbek yaptık . Avlanmayı severim, arada da olsa arkadaşlarla ava gideriz, yemeyi sevmem sadece vururum ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
amatör olarak bisiklet (kros) yarışlarına girdim ufak tefek derece.
atıcılık (trap)
amatör yüzme.
snowboard
live to ride, ride to live
-
yanlış foruma açılan başlıkları ilgili foruma taşırım biraz yorucu bir spor belim ağrıyo ama napiim sağlıklı yaşamak için şart ben bu başlık için nurguldemirbay arkadaşıma teşekkür ederim bunuda taşıyorum........ konu dışına
-
masa tenisi oynarım amatör olarak haftada 1 kez kesin oynarım
-
Ben tatil gününü ikiye bölerim sabahtan öğlene kadar atıcılık(trap) öğleden sonra motor. Sezonuna görede balık ve uçar avı
GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ
-
bahar ve yaz aylarında dalarım ege kıyılarının güzelliğini bide denizin dibinden görmenizi tavsiye ederim.......
-
tayland bokxuna gönül vermiş çocuklardan biriyim, motor sürmek dışında genellikle polis v.b. memurları döverim.onlara burdan selemlar
-
numan_tas 14 yaşında polis mi dövüyorsun . Sen bizim çevik kuvvette ki Abdurrahman abiyle tanıştın mı ? ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
bende çevik kuvetten birini tanıyorum adı sinan üstelikte sitemize üye nick i PULSET olm numan kaç....... durma buralarda valla sinan seni yir
-
ben motorumu orta sehpaya alırken spor yapıyorum gün de 10 defa atıcılık yapıyorum atanları yakalıyorum
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
-
ben de scuba diving ve snowboard'la ilgileniyorum, fırsat buldukça da arkadaşlarla basketbol oynarız..
-
7 sene yeşilyurt Spor Kulubünde profesyonel olarak basketbol oynadım,bunun dışında basketbolla birlikte,bisiklet,yüzme,fitness,body building yaptım...
-
merhabalar motorsiklet başta olmak üzere tabiki, kayak, yelken, yüzme, dağcılık la haşır neşirim. bayram tatilinde borovets teydim bulgaristan kayakta hem Türkiyeye göre ucuz hemde pistler deli gibi tavsiye ederim.
-
-
iki satır da ben karalıyayım,sportif olta balıkçılığı,yazın sülalenin evini boyama,temiz su bulursam yüzerim,yağışlı havalarda motora binme bahaneleri uydururum,canımdan çok sevdiğim iki tane yiğenimi havaya atıp tutarım,onları atçılık klübüne üye ettim sırtımda dört ayak üstünde gezdiririm,daha spor dalı kaldımı ha nefesli içeceklerden sigara,likit içeceklerden bira,kabuklu yiyeceklerden badem favorilerim arasındadır,yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
olta balıkçılıgı yaparım amator kumede kalecilık yapıyorum ...banki campik şakaşaka.
:146::MOTORUMU İSTEMEBENDEN BUZGİBİ SOĞURUM SENDENpala::
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler