Sakarya'da Oturan Arkadaşlar
Reklamlar
-
Reklamlar
-
GUNCELliyorum.Belki görmeyen SAKARYA lılar vardır.
-
Viper'a kıyak güncel...........................
[SIZE="2"][COLOR="Red"]ÇİN olsun JAPON olsun ama önce İNSAN olsun[/COLOR][/SIZE]
-
dostum sakaryalıyım..adapazarında oturuyorum..ama persembeden sonra istanbula gidiyorum.haftaya salıya kadarr..baska zaman inşalla
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
-
merhaba ben sapancada oturuyorum sakarya üniversitesinde okuyorum ama viper sınavlar bitti tatile girdik senin bu sınavlar nedir.bir de bakıyorum adapazarında motorcular pek kask takmıyor türke bir şey olmaz mantığı herhalde ben okula sürekli motorla giderim havalar düzelsin bir haftasonu da istanbula motorla gideceğim benim motor asya 150 t1
-
Hocam gel bekleriz. Pazargünü İstanbuldan gelecek bir gurup var maşukiyede onlarla buluşma durumu var. Ben cuma 6 dan sonra işten çıkıyorum. Tel i pm den gönderiyorum. Mutlaka görüşelim.
-
sakarya universıtesi
merhaba ben levent bende sakarya universitesinde okuyorum
ve bır hafta once honda cbf 250 aldım ıkıncı donem havaların duzelmesi ile birlikte esentepe kampus te sapancalı arkadasla tanısmak dılegı ıle.... ıyı gunler
-
oooooooneçok sakaryalıvarmıs heberımızde yok kaynasalımbe genclık
:146::MOTORUMU İSTEMEBENDEN BUZGİBİ SOĞURUM SENDENpala::
-
SELAMLAR...
Ben şu anda SAKARYA dayım.
Mesajı geç okuyan arkadaşlar ;
_Si_Be_MoL_ veya ODUNCU nickli üyelere özel mesaj atarak ,
cep tlf.numaramı alabilir , benimle irtibata geçebilir...
bu arada cep telefonumda ; MSN'de açık olacak...
all_fast_boy@hotmail.com
-
viper_1, 28.01.2006( cumartesi) günü saat: 19:00'da Blue cafe'de ( çark caddesi, lcw aralığı, barlar sokağı) Sakarya GM grubu olarak toplantımız var. Geçen toplantımıza ODUNCU'da geldi. senide mutlaka bekleriz. Bizim arkadaşlar haber vermeyi unutmuşlardır belki, ODUNCU'yada haber ver.
-
-
ne işimiz var lan şakir allahın denizlisinde...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
viper_1, kusura bakma arkadaşım. sana karşı mahçup oldum. ben buluşmaya geç geldim. tam geldiğimizde sizler ayrımıştınız. neyse en azından diğer arkadaşlarla tanışmış oldunuz. umarım bir dahaki sefere görüşürüz.
-
OK. abi önemli değil. ben zaten yine gelecem SAKARYA ya ,
belki motorla gelirim :-)
bu arada arkadaşlara da sonsuz TEŞEKKÜRLER...
yaw Sakaryada da dostlarımız oldu...
GÜNÜN ANLAM ve ÖNEMİNİ BELİRTEN BİR FOTOĞRAF :
CEM , MEHMET (ODUNCU) , VOLKAN (viper_1)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler