galiba yasin abi yani su silahı
compaq mı dell mi?
galiba yasin abi yani su silahı
compaq mı dell mi?
dell (super makıne)
enduromu-tourungmı?
Koşulların mükemmel olmasını beklersen hiçbir zaman harekete geçemezsin.
tourung diye düşünüyorum
hayabusayla hız denemesi yaparken ölmek mi yoksa yatak ta sıkıcı bi şekilde ölümü beklemek mi ( bence Hayabusa )
bence yatak ta sıkıcı bi şekilde ölümü beklemek, kimse parçalanmış bir cesede sahip olmak istemez heralde.
kamyon mu? otobüs mü?
kamyon
scanıa mı mercedes axor mu
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
mercedes axor
burası muş mudur yoksa huş mudur ?
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
muştur
barış manço mu barış akarsu mu
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
ferrari
sarı enzo mu kırmızı enzo mu
kırmızı olsun efem...
mclaren f1 mi yamaha r1 mi
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
yamaha r1
kola mı ayran mı?
ayran,
bugatti mi? maserati mi?
maseratti.
klasik mi,,, modern mi ?
ikisi birlikte karışık çeeeeeek :D:D
pekii??
canınız mı? hız yapmak mı?
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
hız yapmak
kıllık mı-anlayışlı olmakmı
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
valla, sana kıllık - başkalarına anlayışlı olmak..
yavaş-acılı ölüm mü? hızlı-hissiz ölüm mü?
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
Fark etmez...Sinirim alınmış benim...
Aybaşı mı?... yılbaşı mı?...
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
bencede her ikiside
İETT de körüklü otobüs mü? 2 katlı otobüs mü?
2 katlı otobüs ,,
sivri burun ayakkabı . küt burun mu (ayakkabı)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)