En üstteki resimdekiler asker yauu ! herbirinin eline bi tabanca versen acayip ateşgücü olur. Bi mermide yıkılırlar ,ayrıı. (Gaçılın yoldaan hayvani yunus geldi(yoksa balina mı deseydim?))
Güssel
abi en üstteki herifte kask yok.Hani nerde polis nerde cenderme kesin çabuk 45 YTL (artık orda ne kadar ediosa)cezayı.Hah işte gördünmü bi gösteri pokuna yedin cezayı
onun kaskı yok ama kavuğu var o korur kafayı
zaten o herif montaj gibi duruyo orda
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
evet o adamı sanki bi tablodan kesip montajlamışlar. abdüllaziz'e benziyo hatta
en alttaki de motosiklette kuzu çevirme gibi olmuş.
ortadaki de motor kullanan köpeklere benziyo
niye ki, bizde abdüllaziz de var, kuzu çevirme de
bi tek motor kullanan köpek yok
hehe adamlarda asya motor var hehehehe
Yaaa arkadaslar en usteki resim minibusculerin korkulu ruyasi bence.14 kisi lik motor dolmusu . Herifler cigir acmislar toplu tasimada. Ben bir artici zor idare ediyorum helal olsun bu herife.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
notorlar ne acaba.enfieldmı.
su inekli de nefis bisey.
helal olsun adamlara
[B][CENTER]MoToRiZe 07 Antalya[/CENTER][/B]
[CENTER]HIZLI YAŞA GENÇ ÖL Kİ CESEDİN YAKIŞIKLI OLSUN[/CENTER]
Adamların kaskına takmışsınız. Zaten kafalarındaki kasklar 3 boy büyük oturmamış daha kafası yere deymeden zaten kask kafasından çıkar hiç değilse en üsttekinin sarığı tam oturmuş adama . Ayrıca 5x adam harbiden sonradan oraya konmuş gibi duruyor ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Erman ikinci resmi görüyor musun? Gece 03:00 te Okulun oradaki caddede yaptığımız hareket yoksa bizde Hindistanlı mıyız?
Sadobey
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)