teşekkürler .
teşekkürler .
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
çok güzel fotolar malesef törör laneti yüzünden doğunun o güzel manzaralarından yoksunuz anca böle fotolarda görebiliyoruz bu güzellikleri..
çok teşekkürler arkadaşım paylaşımın için..
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
paylaşım için teşekkür ederim).hasta olta balıkçısıyım bu kadar balığı birarada görmedim.
izninle www.amatorbalikavi.com da paylaşıyorum
selamlar
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
her sey cok güzel ve muhtesem, ellerinize saglik.
bu arada van denizi esprisi ya da her neyse ben de begenmedim. van gölü o kadar da büyük degil. dünyada ne göller var karadeniz'den bile büyük. ama kimse deniz demiyor.
motorsiklet değil MOTOSİKLET.
Merhabalar Auffen;
Van Gölü deyince burda yöre halkının zoruna gidiyor. Bizimde kocaman denizimiz var diyorlar. Buralarda Van Gölüne Van Denizi diyorlar. Onun için Van Denizi olarak vurguladım. Teşekkürler...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 ----------
Tüm seyreden ve yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Beni çok mutlu ettiniz. Güzel yurdumun bilinmeyen bir yönünü sizlere anlatmaya çalıştım, Saygılarımla...
Şarköy'de Sigortacı...
paylaşım için teşekkürler balıklar ayrı bir harika van denizi güneşin doğuşu batışı ama yaşlı teyzemde ayrı bir güzellik ya gerçekten çok sıcak kanlıdır oranın insanı henüz kirlenmemiştir istisnalar dışında...
Van'a ilk geldiğimde dikkatimi çekmişti Vangölüne deniz denmesi
Geçen hafta sonu iki gün boyunca resimlerini yayınladığınız bölgede gezdik balık tutmak amacıyla;Bendimahi çayının göle döküldüğü noktadan Muradiye oradanda Çaldıran'a kadar olta atmadığımız yer kalmadı bırakın balık tutmayı balıktan eser görememiştik.Hatta sonunda karar verdik burdaki akarsularda yükseltiden dolayı balık yaşamıyor diye Şimdi resimlere bakıyorumda balık varmış oralarda biz sezonu tutturamamışız meğer
Doğuda hakkaten çok güzel mutlaka görülmesi gereken yerler var paylaşım için teşekkürler.
İnci Kefali (Van Balığı) ile insanoğlunun yarışı, kim galip gelecek bunu sanırım gelecek gösterecek...
!!!! KEFALLERİN KAZANMASI ZOR !!!!
tvde belgesel olarak çok seyrettim, tonlarcasını başka şehirler götürürken sapsarı yumurtalarının kasadan aktığını ve tamamının satılamadığını dinlemiştim. O ağlarla yakalayanların başına birer görevlimi dikmek lazım. Ne zaman o görevliye gerek kalmaz ozaman KEFAL kazanır....
Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/konu...#ixzz14QUFNUsb
Merhaba acoskun, yakında inşallah ben de Hyosung gv 250 alıyorum. Van'da memurum.
Çektiğin resimler hakikaten çok güzel.
Tanışmak ve görüşmek üzere. Selametle...
size bu balığı balık sarması olarak yiyeceğiniz bir yer de söyleyeyim Van merkezde Hisar isimli restaurant'ta keledoşla beraber afiyetle yiyebilirsiniz, balık sarması köfte gibi oluyor, kılçık olmuyor, muhteşem oluyor
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim, saygılarımla...
Şarköy'de Sigortacı...
Geçen pazar Erciş'teydik ve balık bendinde gördüm inci kefallerini;suyun tamamı balıklarla kaplanmıştı, çevre halkı elleriyle yakalıyordu.. ufak bir balık cinsi ortalama 12-14 cm boyundalar o yüzden pek ilgilenmedim
yumurta döneminde bilinçsizce avlıyorlar balığı sonra ağlaşıyorlar.bunun eğitimle, görgüyle birikimle alakası yok."devlet bize yardım etmiyur, balıgımız bilem yok" diye bağrışırlar...yazık
Bu başlığı kaçıranlar için güncelliyorum.
http://video.ntvmsnbc.com/#inci-kefali-goc-yolunda.html
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
belgesel tadında bir paylaşım olmuş.ellerine sağlık
"[B]Sarı[/B]"ya tutkumuz,yüreğimizde büyüttüğümüz "[B]Lacivert[/B]" sevdadandır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)