motor kullanmaya izlemeye hayran olmaya onun için delirmeye nasıl başladınız?yani özgürlüğü nasıl keşfettiniz iki teker üstünde?
valla ben arkadaş ortamında bi kereden bişey olmazla başladım...
motor kullanmaya izlemeye hayran olmaya onun için delirmeye nasıl başladınız?yani özgürlüğü nasıl keşfettiniz iki teker üstünde?
valla ben arkadaş ortamında bi kereden bişey olmazla başladım...
herkes kendi motorunun tanrsdr. yaratr.. yokeder.. hayat verir..
ne olduysa babam yüzünden oldu walla
bana daha çocuk yaşta moblette bindirdi ondan sonra olan oldu zaten
Kingston in Aksaray
(niye diye sormayın :((()
Bir günü trabzondan yazlık evimize doğru gidiyoruz.. Arabadan indim gazete aldım ve karsıdan karsıya geciyorum..... Ikı şerit arasındaki yaya geçidinden geçerken bir boğunuk ses geldi kulağıma... (O zamanlar 13 yasındayım ve müthiş araba meraklısıyım)
Işıklarda motor duruyor ve üstünde iki kişi... Gaz veriyor ağır ağır..
Motor 92 Model Kawasaki ZX 10.. Müthiş bir sesi vardı... Durup bakayım dedim.. Bir iki gaz verdikten sonra o müthiş çıkışını yaptı ve benim hizama gelinceye kadar (30 metre gibi) her halde 3 lemişti...
O günden sonra o motoru Akçaabatta nerede gördü isem incelemeye basladım... Yas ilerledıkcede ınternet kullanmaya ve oteye bereye gitmeye baslayınca biraz daha motor gorme ımkanına sahip oldum ... Aslında o gunden sonra da tek değişen canlı hayatta gordugum motorlar hariç bu sitede öğrendiklerim.. Tüm üyelere teşekkürler.
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
Genelde herkes bir suçmuş gibi (şaka olsa bile ) motosiklette basladıgını anlatır. "Bu hastalagina arkadasim beni bulastırdı" , "ne olduysa babam yüzünden oldu walla " gibi .
Bana nerden bulaştı bu hastalık bilemiyorum, evet bende suçluyum hep sevmişimdir motorları ne yapayım hastalık işte
yaz tatili icin erzincana gittigimizde dayım bana laci bir fzr 600 rsmi gösterdi dergiden Çağrı bak bunu alcam dedi bende (ee bana ne falan oldum)çok dandik gözüküyodu o küçük fotoğrafta jer neyse iki güm sonra motoru bahçe kapısında gördüm o motora yeni bi boya atıp koltuğunun derisini değişince olay bitti
ondan sonra erzincandaki zzr1100 ü aldıktan sonra benim deliliğim netleşmiş oldu
çılgın olum ben tamam mı motor manyağıyım insanların hoşuna gitsede gitmesede
Benimki doğuştan.....3-4 yaşındayken oyuncak motorsikletim vardı,yanımdan hiç ayırmazdım,ilginç olan ne biliyormusunuz? bunu şimdi hatırladım......hafızam baya kuvetliymiş....
:
oooo benim başlığı çalmışsın olum. :-)))))
racing racing ve racing.............
Vallahi benimki yaklaşık 1 ay önce (hatta o kadar bile olmadı) başladı. Hayabusa (A.S) tarafından vahiy mi indi ne oldu bilmiyorum ama bana bir şeyler oldu ben motor almalıyım dedim. Sonra bu fikrimi aileme dedim. Sonra dediğime pişman oldum vs. diye gidiyor bu öykü. Umarım bir gün alırım...
Onur Yollarda
www.seytanicadi.org | www.instagram.com/seytani.icadi | www.youtube.com/channel/OnurYollarda
ben ilk kes ufacik bi veletkene bi BMWnin tankina binmistim...3-5 yaslarindaydim dun gibi hatirliom...depo gunesten kizmis bacaklarim yanmisti ama ben gaz vermistim motora vs....sonra cok sevmistim...19,5 yasima kadar hep baktim ic gecirdim...su an motorum yok 21 yasindayim ama 1,5 senedir hem bakip hem biniom :
Manic Depression Is Touching My Soul...
BİDAHA OLMAZ...RaCe_ adlı üyeden alıntı
Onun baslıgı "ılk motorunuz ne zman oldu" idi. Senın kı ıse "merakınız ne zaman basladı".. kendını suclu hissetme yaniMr_Bad_Guy adlı üyeden alıntı
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
Ben ezelden beri severdim ama bana hep uzakta ve erişilmesi zor görünürdü. Ama şimdi mutlaka almalıyım diyorum.
...Oytun...
..Ainador..
sagol dostum hondacbr1100xx
bu bana çok koymuştu...
wallaha arkadaslar cogu motorcunun gecmisi bence bisiklete dayanmaktadir yani sole diyim kucuk yastan beri bisiklete biniyosaniz ve zamani geldiginde bide motor kullanirsaniz motordan bidaha vazgecemezsiniz ben bunu boyle yorumluyrum
ben kucukken bisiklete binmeyi cok severdim bayilirdim taki 11 yasina dek bi abi bana mobiletini kullandirdi o zmandir beri motorlar ilgimi cekiyor (su an 19 yasimdayim)
:bestmt:
doğru bi yaklaşım olsa gerek... :
Kendimi bildim bileli motor kullanıyorum
kendini kaç yaşındayken bildin sen yaw?*
valla bende herşey mahallede titanla su servisi yapmamla başladıı. sonrada ortak aldık kankiylee.-))) paylaşamıyozz
racing racing ve racing.............
Ben çok ufakken meraklıydım, yaşımı sormayı sarhotum çok
Bu yaz babamın arabamı benden habersiz satması ile motor almaya karar verdim, hiç kullanmadım, ama büyük bir motor ile başlayacağım, cbr600 tercihim, ikinci el ucuz bir motor arıyorum.
Kışa ucuzlaması gerek diye düşünüyorum.
Eğer 95-97 gibi 3-4milyonluk cbr600 haberi alan bana güvercin yollasın...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)