Bu köpek benim çok hoşuma gidiyor Tibet mastifi:
Ama Herşey Görünüm ile olmuyor
Benim köpeğim labrador tercihimde labrador,golden,flat coated labrador bu cinsler hoşuma gidiyor bu arada labrador almak istiyen olursa bu yaz benim köpeğim ALLAH'ın izniyle yavrulucak isteyen ulaşabilir.
Hah işte bunun gibi olacak Tina Turner turneye çıkmış sanki.
akbaşlar için diyorlar ki "hastasıyız dedee"
bunlarda yedikule hayvan barınağı'da yuva bekleyenler...http://veteriner.co/yedikule-hayvan-barinagi.html
Cins köpekler hiç hoşuma gitmiyo nedense.Sokak köpekleri,karabaşlar,çomarlar çok tatlı cana yakın akıllı köpekler
Doberman 1m war ama güçlü olduundan gezdirmesi zor oluo.gösteri_li we asaletli bi köpek ama.gören gözünü ay1ram1o.ikinci faworim beagle
arkadaşlar, ben ırkçılığa karşıyım. cins köpek sevmem. sokak köpeği gibisi yoktur.
cins köpek, bizim çocuklara benzer. kaloriferli apartmandan çıkıp arabaya binene kadar attığı üç adım sırasında şapkasını giymeyi unutursa soğuk alıp günlerce hasta yatar. sokak köpeği ise, kışın çıplak ayakla dolaşan çingene çocukları gibi dayanıklıdır.
cins köpekler hassas olur. kimi sıcağa, kimi soğuğa dayanamaz, kimi streslenir depresyona girer. çalınır korkusuyla sokağa bırakamazsın. sokak köpeği gibisi yoktur. bir hayvan barınağına gidin, size sevimli görünen bir yavruyu alın. iyi besleyin, aşısını, vitaminini eksik etmeyin, sadık bir dostunuz ve sağlam bir bekçiniz olur.
En sevdiğim köpek türü ben motorla geçerken bana saldırmayıp mal mal bana bakarak geçişimi izleyen köpeklerdir.
rottweiler veya alman kurdu bunların üstüne köpek tanımam.
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
İrk ayirmam sokak kopeklerini bile severim onlar da beni sever, hayvanlarla iyi anlasirim
Ninja
Sibirya kurdu. Bi keresinde sokağa atılmış vaziyette çok güzel safkan bi sibirya kurdu bulmuştum. Temizliği, bakımları, sahiplendirme derken bi hafta bende kaldı. Mavi gözlüydü, öyle ters bi bakışı vardıki millet kenara çekiliyodu gezdirirken =)
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Bizim ev de kedi köpek eksik olmaz . Bütün hayvanları severim. İyi de anlaşırım. Fakat beslemek isterdiğim diyeceğim köpekler şunlardır;
1. Sivas kangalı.
2. Alman kurdu.
3. Elkhound.
Şu anlık pinscher'ımız var bir tane. Adı Zeyna...
Önce emniyet, sonra hareket...
1. Pitbull 2. Malaklı 3.Bullmastif
Kangal veya Akbaş sahibi olmak isterdim ancak
Güvenemiyorum kendime bakımıydı aşısıydı gezdirmesiydi büyük sorumluluk istiyor
hocam benim favori tercihim kafkas kurdu ( kafkas çoban köpeği olarakta geçer ), diğer hoşuma gidenler ise boo ( çin aslanı ), husky ( evde bir tane var kırma ), golden ( bir aya kadar gelecek bir tane yavru :D ). ama dediğim gibi maddi durumum iyi olsa hiç bir köpeğin yüzüne bakmam kafkas kurdu varken.
http://www.kulucka.net/index.php?topic=4970.0
bu linkte bir kaç tane resmi var
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)