Biraz saçma olacak ama ;
Adanalı dizisinde ''rıfkı'' isminde bi köpek var. Maraz alinin köpeği. Onun cinsini bilen varmı?
Biraz saçma olacak ama ;
Adanalı dizisinde ''rıfkı'' isminde bi köpek var. Maraz alinin köpeği. Onun cinsini bilen varmı?
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Dünya bizim kangalımıza hasta olurken !!! Ben nasıl yada neden başka bir köpeği beğeneyim ???
dünyanın en akıllı hayvanlarından birisi... KANGAL diyorum
Ben kesinlikle bir köpeğin dairede beslenmesine karşıyım.
Annemlerin bahcesinde Bir sokak köpeğine baktık, Bir husky ve ev sahipliği ettik, uzun bir sure kopay bir fransız tazısına baktık ve en sonra bir doberman sahibi olduk.
Husky çok ağır başlı ve bizden onceki sahibi nasil eğitiyse kesinlikle dışarı cıkmadıkca tuvaletini yapmazdı. yanına diz cökünce gelir kendini göğsünüze yaslardı. O sert görüntü icinde çok yumşak huyluydu.
Kopay tam tazıyıdı hızına inanamazsınız ama bekcilik ozeliği sıfır hep oynasın kossun sagda solda kedi kovalasın. Sonunda avcı bir tanıdığımıza verdik şimdi mutlu mesut avlara katılıyor.
Sokak köpeğimiz çok ufakken geldi ve beline falan darbe aldı galiba belinde sorun vardı ama bu kadar sadık bu kadar akılı bir hayvan olabilir. BEkcilik falan ozeliği superdi ufak defek birseydi cok celimsizdi ama herkeze kafa tutardı.
Dobermanın bahcede olması başlı başlına tehtit unsuruydu 6 aylıktı ama bu evde doberman var derlerdi ve cok sakin cok oyuncu ve cok sıcak bir hayvandı eğitim için bir komutu 5 kere vermen yeterliydi hemen ogreniyordu tanıdığım bircok insandan daha akılıydı.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Kesinlikle tek tercihim " American PitBull Terrier " (apbt)
Tercih nedenlerim ;
* Gerçekten çok iyi bir arkadaş...
* Çok iyi bir bekçi
* Çok komedi bir köpek ( bkz : Benim köpeğim Rita.)
* PitBull olsada doğası gereği koruma içgüdüsü Max. derecede.
Arkadaşlar http://www.facebook.com/#!/photo.php...=1456514982794 linkinden Rita'nın Albümüne bakabilirsiniz. 13 Mart doğumlu olup Bugün ile birlikte 3.ay 8.günümüz dolmaktadır İsteyene PitBullar ile ilgili çeşitli bilgileri verebilirim.
Saygılarımla...
Can Şanslı / 16.
:bounce:[B]' Zaman hiçbişey öğretmez , tecrübeler öğretir : Bu yüzden 16 yaşında sözlerim böyledir ;)[/B]
benim de tercihim husky
Uploaded with ImageShack.us
AKILLILAR DÖVÜŞMEDEN KAZANIR, cahiller kazanmak için dövüşür
golden,kangal ve husky çok güzel özellikle kangal ve husky ama yavruları bile çok para yahu..
Geçens ene bi tane alayım ilgileneceğim bişey olsun bakarım falan dedim hevesledim netten araştırdım ki 300 - 1000 arası yavrular..
sivas kangal !
'4' TEKER BEDENİMİ, '2' TEKER RUHUMU TAŞIR !
köpegime kendimden iyi bakıyorum dersem tam yeridir.
Şu duruştaki asalate bakarmısın,''duruşu ve bakışlarıyla''herşeyi anlatmış zaten
Yavru hali bile birbaşka...
Şuna çok eminim ''polemik yapmıyorum'' görünüşte köpek dersin,ama öyledeğil.Okadar hislibir hayvanki,sahibi ciddi birşekilde artık seni istemiyorum türünden tavır takınsın,''şimdi söyleyeceğim cümlenin canlı şahidioldum''birdaha geri dönmemecesine çekip gidiyor...
Çoğu insandanda çooooookk daha karakterlidir,Sivas Kangalı...
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
eve kangalın duygularını yoğun yaşdığını duymuştum.. =D semediğini hissettirdimi çeker gidermiş..
Amman diyeyim hocam, chow chow ne acaip hayvandır yaa
Köpeklerin evrim tablosunu inceliyordum meraklı olduğumdan, birçok modern köpek cinsi onlarca merhaleden geçmiş evrim sürecinde ama chow chow için tablo çok basitti Çin Dağ kurdu-----Chow chow Arada başka bişey yok.
Ben çok köpek edindim ama beni en çok etkileyen Collie oldu Geyşa ismindeki köpeğimizin sadece dili yoktu diyebilirim Bugün bir köpek daha edineceksem ama, elbette iyi bir alman Kurdu olacaktır
Poturdak
rottweiler-labrador kırması köpeğim vardı, ikisininde en belirgin özelliklerini almıştı. ama zehirledirler, kardeşimle günlerce ağlamıştık.
köpeğin hangi cinsi olursa olsun, en sevdiğim hayvandır, köpeklerden korkanları da hiç anlamam.
Alman kurdunu tek geçerim...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)