Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

israil bizede saldırdı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Haziran 2006
    Resime biraz uzaktan bakmayı deniyorum..
    Sabahki dusuncemi sorsanız elimde bazuka olsa o bazukayı alır konsolosluklarını havaya ucuracak kadar kin ve nefret icindeydim...

    Simdi biraz daha akli selim dusunmeye calısıyorum.
    Bu bir oyunmu..

    BM denen gereksiz işlerine geldigi gibi yuruttukleri birliklerden halen ses cıkmıs degil.
    Hadi onların zaten kurulus amacı belli..
    Hristiyan ve yahudi kulubu..

    Peki bizim araplardan ne haber !
    İsrail usaklgının boyundurugunda kuyruklarını kıclarına sıkıstırıp halen bir acıklama gelmiş degil !!!

    Muslumanın bile muslumana (Ah Peygamber efendim S.A.V. arap olmayacaktıda onlara bir saydıracaktım simdi....) uzaktan baktıgı su gunde gayri muslimden mi hayır beklenecek !!!

    Bizi belli bir savasın içine çekmek istedikleri belli..
    Sukutet ve sakin hareket etmek her zaman ofkenin zararlarından korur..

    İsrailin istedigi bir savas ve bu iranı yok etme planlarının oldugunu dusunmuyor degilim..
    Bekleyip gorecegiz....
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Ekim 2005
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Bu konu basligida digerleri gibi kitlenecek. Sonucta sitenin bir kurallari var ve politik baslik acmak yasak. Ama gundemin bence en onemli maddesi , sehit olan 7 askerimizdir. Ataturkun bize hediye ettigi canim ulkemizi koruyan 7 canin roket saldirisi ile oldurulmesi , kendi rizalari ile o ulkenin durum ve tavirlarini bile bile lades diyen insanlardan daha onemli olamaz. Kendi ulkemin topraklarinda ac sefil yasayan koyluler var ken , baska yerlere tonlarca yardim kosturmak bana pek akillica gelmiyor. Sehit aillerine o yardimlarin yapilmaski daha dogru olur.Zongultakta gocuk altinda canini veren onlarca iscimizin ailesi ne yiyor bugun hic dusundunuzmu? Mevzu bahis vatan ise gerisi tefferuattir.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

  3. #23
    Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Kasım 2009
    Motosikleti
    Afrika..
    Ah benim büyüm ATAM!
    Neden memleketi bizim gibi sığırlara emanet edersin...
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

  4. #24
    CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Haziran 2006
    Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ah benim büyüm ATAM!
    Neden memleketi bizim gibi sığırlara emanet edersin...
    Hadi o Ömrü yetmedi bıraktı gitti..
    Ya ondan sonra O nun bilgi ve tecrubesini deneyimleyip devam ettirememek...
    Ya O na adam gibi sahip cıkamamaya ne demeli....

    Ondan sonra MASON u gelir SABETAY ı gelip onun uzerinden istedigini oynar yapar sonra ATATURK cuyuz biz derler,
    Fadime sahim, Muslum Gunduzler cıkar dininden soguturlar bu insanımızı serefsiz kansız ibneler....


    Bu ulke ne adam gibi inancına nede Atasına sahip cıkamadıgı icin simdi dovunup durur...

    Bir degerine sahip cıkmazsan eger boyle gelip o boslukları doldururlar ve istedigi gibi oynarlar bu benim SAF milletimle....
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

  5. #25

    Üyelik
    26 Nisan 2010
    Şehir
    Kayseri
    Motosikleti
    Yok daha :(
    1. israil gazzede haksız bir işgalden sonra geri çekilerek karantina altına almıştır. bölgede yokluk ve sefalet hat safhada'dır. bölgedeki 450.000 israilli yerleşimci, 2.500.000 filistinliden çok daha fazla su tüketmektedir çünkü bölgedeki tüm su kaynakları israil kontrolündedir.
    2. gazze filistine bağlıdır, israilin değildir dolayısı ile denizden gazzeye giden gemiler asla israil karasularına girmemektedirler. burada yapılacak bir müdahale hukuka aykırı olacaktır. (hukuku takan varsa tabii)
    3. yardım gemilerine yapılan bu saldırı zaten uluslararası sularda yapılmış olup hukukun hiç takılmadığının ispatını yapmıştır.
    4. israil yardım gemilerini istememekte kendi açısından haklıdır zira israil savunma bakanının yaptığı açıklamada itiraf etiiği gibi, şayet bu gemiler gazzeye ulaşırsa bundan sonra gazzeyi karantinada tutmak mümkün olmayacaktır.
    5. her işte bir hayır vardır, inaşşallah şehid olanlar boş yere şehit olmamışlardır. her ne kadar dünya hükümetleri israile karşı seslerini çıkarmasalar da, bu tür haberler tüm dünya medyasında yer aldığından, israilin yaptığı NAZİ ZULMÜne karşıı dünyada bir kamuoyu oluşacaktır ve hükümetler bu kamuyouna bigane kalamayacaklardır.
    6. iskenderunda yapılan saldırıda da israil parmağı aramak abesle iştigal olmaz. pkk denen şer örgütünün oturduğu kucaklardan biri de israilin kucağıdır. ya israil köpeklerine emir vererek bu saldırıyı yaptırmıştır ya da bizzat kendi ajanlarını bu köpeklerin kılığına sokarak yaptırmıştır diye düşünüyorum.
    7. türkiye bu konuda ne yapmalıdır sorusunun cevabı ise kanaatimce çeşitli örgütlerde israile karşı baskı gruğları kurmaya çalışmalıdır ki bugün okuduğum bir haberde bunun girişimlerine başlanmış olduğudur.
    8. alakasız ama dokunuyor bana, doğu türkistanda yaşanan dram bundan az kalır şey değildir. haksız yere, yargılanmadan kurşuna dizilen türklerin ailelerinden kurşun parası alınmaktadır. çin bugün radyasyon hastalıklarının tedavisinde en ileri gelen ülkedir çünkü uygur köylerine radyo aktif madde tatbik ederek, uygur türklerini kobay gibi kullanmışlardır. başbakanımızın bir "one minute" de çin için demesini temenni ediyorum.

    şehitlere rahmet dilemiyorum, zira onların bizim rahmet dileklerimize ihtiyacı yok. inşallah biz onların şefatine nail oluruz. allah tüm yakınlarına, sevenlerine sabır versin.

  6. #26

    Üyelik
    28 Ağustos 2009
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 600
    Olayın neyi örttüğünü düşünmeliyiz. Yazıkki dış siyaset kanla belirleniyor. Ne dayatılacak yada ne hasır altından lanse edilecek. Size sağa baktıtırken bişeyler ardınızdan gider. Sakin ve akıllı olmamız lazım. Ama bir gerçekse Kuzey ırağın üzerinde TÜRKİYE bayrağının dalgalanması şart. Aynı israilin yaptığı gibi. Bir askeri öldü bir ülke işgal oldu. Benim israil vatandaşından farkım nedir ki? O da insan bende insanım.
    ::piloot:: Yakaladın mı? bak bakalım ellerine yakaladım dediğin şey sadece mavi bir silüet.... Çoktan uçup gittik. Geçtin mi? bak bakalım ardına ve önüne geçmene izin verildiğinde ufuktaki mavilik kim........ ::uzgunum:

  7. #27
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    29 Mayıs 2010
    ben her şeyi göze alma taraftarıyım misilleme yapılmazssa devlet dış siyasette esaret altına girmiş demektir kendi kara sularında saldırsa hadi neyse tarafsız karasularda saldırıyor açıkça savaş ilan eder gibi ve ben yaptım oldu diyor bu terör değil resmen savaş ilanı

  8. #28

    Üyelik
    09 Nisan 2008
    Alıntı m.şanveren adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaaa arkadaş ben burda bazı yorumları okuyunca ''cinlerim tepeme geliyor resmen''

    Nasıl yani istememekte haklıdır,ben burayı anlıyamadım şimdi...

    Eyvallah,biyolojik silahları olabilir,ama onlarda olmayan ve bizde olan birşeyvar...


    İsrail Devlet'i küçüktür ,nufusu azdır...
    Fakat kudret li dir devlet tir.
    1948 ' itibaren Cahil düşmanları ile girdiği bütün savaşları kazanmıştır.
    Savaşlarında" Devlet aklını" ve aldığı desteği "devlet zekası"ile kullanarak ;
    Araplarla girdiği büyük küçük her türlü bölgesel savaşı kazandı.
    Haklısınız onlarda olmayan ve biz de bolca olan bir şey vardır...

    O da "Kına"dır....

    1938 yılından beri basiretli büyüklerimiz bu kına yı yaka yaka bitirememişlerdir.

    Çıkarları gerektiğinde bir amerikan casus gemisini bile savaş uçakları vasıtası ile vurup batırmıştır..

    İsrail devleti şu ve ya bu şekilde ister beğenelim ister beğenmiyelim "İsrailoğullarının YAŞAM haklarını " korumaktadır...

  9. #29
    Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Mart 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    NX 400
    Ben de sabahın ilk saatlerinden itibaren sizler gibi konuyu üzüntü ve nefret duygularıyla takip ediyorum. Yorum yapmayacağım. Ancak az önce Hürriyet'te yayınlanan bir bilgiyi aktarmak istiyorum:

    İsrail böyle uyarmış
    DHA 31 Mayıs 2010

    Gazze’ye Yardım Konvoyu’na bu sabah ateş açılmadan önce İsrail askerleri tarafından yapılan uyarı yayınlandı.

    İsrail askeri, Mavi Marmara gemisine “Deniz ablukası altındaki bölgeye yaklaşıyorsunuz. Gazze Limanı bütün deniz trafiğine kapatılmıştır. İsrail Hükümeti, Gazze’deki sivillere yardımın tesliminin doğru yollardan yapılmasını istiyor ve sizi Ashdot Limanına girmeye davet ediyor. Teslimat yetkililerin düzenlemeleri dahilinde, resmi yollarla ve sizin gözleminiz altında yapılacaktır. Bunun ardından limandaki gemilerinize binip, evlerinize dönebilirsiniz” uyarısında bulunuyor.

  10. #30

    Üyelik
    23 Eylül 2009
    Bu hızlıca düşünülmüş bir durumdur. İyice oturup düşünülmeli. O yardım gemimize saldırdı hemen savaş. Uluslararası diplomaside çabuk alınan kararlar yoktur. İsrail'in yaptığı insanlık suçudur. Bunu herkes biliyor ama hemen savaş denmez..

  11. #31

    Üyelik
    24 Haziran 2009
    Filistin-İsrail arasındaki politik soruna değinmeyeğim. Haksız-haklı irdelemesi yapmadan şunu söyleyebiliriz ki savaş halinde olan ülkelerin yaptırımları katı olmak durumunda. İsrail ne dedi? Yardımları sizin ve yabancı gazetecilerin gözetiminde biz ulaştıralım. Burası savaş bölgesidir, 7-8 gemiyle kafanızın estiği gibi giremezsiniz, girmeniz tehlikeli olur.

    Şimdi biz Yunanistan'la savaşıyor olsak ve Yunanistan'a amborgo uygulasak, bazı devletler de yardıma gitse ve böyle birşey söylesek? İngiltere Yunanistan'a yardım malzemesi taşımak istese, bunun altına art niyetten kuşkulanırız. Silah taşıyor olabilirler, izin veremeyiz.

    Olaylara tek yönlü bakmayı bırakmalıyız.

  12. #32
    Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Kasım 2009
    Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı CERRAHI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hadi o Ömrü yetmedi bıraktı gitti..
    Ya ondan sonra O nun bilgi ve tecrubesini deneyimleyip devam ettirememek...
    Ya O na adam gibi sahip cıkamamaya ne demeli....

    Ondan sonra MASON u gelir SABETAY ı gelip onun uzerinden istedigini oynar yapar sonra ATATURK cuyuz biz derler,
    Fadime sahim, Muslum Gunduzler cıkar dininden soguturlar bu insanımızı serefsiz kansız ibneler....


    Bu ulke ne adam gibi inancına nede Atasına sahip cıkamadıgı icin simdi dovunup durur...

    Bir degerine sahip cıkmazsan eger boyle gelip o boslukları doldururlar ve istedigi gibi oynarlar bu benim SAF milletimle....


    İsminizi bilmiyorum.
    Bu yüzden müsade ederseniz abi diye hitap edeceğim. Çünkü yapmış olduğunuz yorumlardan anladigim kadarıyla 'abi' sıfatını hak eden birisisiniz.

    Daha once buna benzer konularda yorumlarim olmustu, genelde bu tarz konularda konusmayi pek sevmiyorum ama benim mesajimdan alinti yaptiginiz için cevap yazacağim.

    Söylediklerinize katılmakla birlikte eklemek istediğim bazı konular var.

    Yakın tarihte amerikanın talimatı üzerine adana incirlik üssü'nü amerikan uçakları için boşaltıp, sonra bir ramazan günü sahur vaktinde çoluk çocuk demeden bombalanmasına göz yumanlar ne yazikki bugun bu olayı kınayan kişilerdir.

    Benim anlamadığım konu şu :

    Demokrasiye ve barışa aykırı olduğu içinmi israil'in filistin saldırısı kınandı yıllarca?
    Madem demokrasiya aykırıydı o zaman neden amerikan emriyle incirlik üssü boşaltılıp ırak'ı vurmak için amerikan uçakları o bölgede sıralandırıldı? ''Din kardeşliği'' uğrunamı israil'in filistine orantısız güç kullanımı kınandı?
    Madem ''Din kardeşliği'' ugruna kınandı ırak halkıda müslüman değilmiydi?
    Ne zaman bu tür konularla karşılaşsam her zaman üşenmeden bu yorumu yapmışımdır. Yüzeysel görüşmelerdede sözel olarak bunları belirtmişimdir.
    Ama ne yazikki hiçbir cevap alamadim. Umarım bu yaptıgım yoruma duygularina esir olmamış bi babayiğit mantıklı bi açıklama getirir.

    Şimdi birde olayin diğer boyutuna bakalim bunu maddeler halinde sıralayacağım ;

    1-) Yapılan bunca uyarılara rağmen o gemi neden yola çıkartılıyor?
    Hadi uyarıları bi kenara bırakalım sonuçta burnumuzun dikine giden milletiz ama o hayatini kaybeden insanlara bu işin riskleri anlatılmışmı acaba? Çocuklarının yetim kalacağı gencecik kadınların dul kalacağı anlatılmışmı?

    2-) Abicim turkiye neden filistine yardım gemisi gönderiyor? deniz fenerinden edinilen gelirlerinde nereye gittiğini görmedikmi biz?
    AYrıca kimin parasını gönderiyor? o gönderilen yardımlar ayda 150 TL ile geçinmek zorunda kalan hatice teyze ve onun gibilere yapılsaydı daha iyi olmazmiydi? Zonguldak kömür ocaklarında 30 tane aslan gibi delikanlının cesedi çıkartıldı, ve bu insanların ailesine tatmin edici bi tazminat verildiğinden şüpheliyim. Dağda ölen terörist'e eve dönüş yasası adı altında benim vergilerimden maaş baglanıcak, ama ülkenin güvenlik güçleri ne yazıkki ay sonunu getirmenin derdinden kurtulamicak. Neyin parasi abi kimin parasi gidiyor filistine?

    3-) Türkiye 30 yıldır iç savaş ile yaşıyor. Bu ülkenin kendi sorunları çözülmüş gibi güzin ablalık yaparak başka devletlerin iç sorunlarını çözmekte ne demek?

    Aslında aklımda olan maddeleri sıralamaya kalksam muhtemelen 2-3 saat sürer.
    Şimdi kimse bana demesin vay efendim bunlar araptır bizim din kardeşimizdir demesin.
    Buna cevaben bende derim ki ; Hadi Len!! 1.Dünya savaşı sonrası ingilizlerin talimatı üzerine araplar 10,000 türk'ün karınlarını deşip midelerinde altın aramadımı??
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

  13. #33

    Üyelik
    02 Kasım 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    DRZ400 SM
    Şaron'a danışmanlık yapmış İsrailli nüfusbilimci Arnon Soffer'den:

    "İzole edilmiş Gazze'de iki buçuk milyon insan yaşamaya başlayınca insani felaket baş gösterecek. Çılgın, köktenci bir İslam'ın yardımıyla o insanlar bugünkü hallerinden bile daha fazla hayvanlaşacak. Sınırdaki baskı dayanılmaz hale gelecek. Korkunç bir savaş çıkacak. O yüzden, hayatta kalmak istiyorsak öldürmeli, öldürmeli ve öldürmeliyiz. Her gün, her Allah'ın günü."

    İsrail'in yaptığı da bu. Hayvanlaştırmaya çalıştığı insanları ortadan kaldırmak.

    Kaynağım gayet muteber bu arada. Meşhur Amerikalı siyasetbilimci Mearsheimer. http://www.amconmag.com/article/2009/jan/26/00006/
    [B]J şimdi asker[/B]

  14. #34
    m.şanveren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Ağustos 2008
    Şehir
    Sao Paulo BREZİLYA
    Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    Alıntı nankör adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İsrail Devlet'i küçüktür ,nufusu azdır...
    Fakat kudret li dir devlet tir.
    1948 ' itibaren Cahil düşmanları ile girdiği bütün savaşları kazanmıştır.
    Savaşlarında" Devlet aklını" ve aldığı desteği "devlet zekası"ile kullanarak ;
    Araplarla girdiği büyük küçük her türlü bölgesel savaşı kazandı.
    Haklısınız onlarda olmayan ve biz de bolca olan bir şey vardır...

    O da "Kına"dır....

    1938 yılından beri basiretli büyüklerimiz bu kına yı yaka yaka bitirememişlerdir.

    Çıkarları gerektiğinde bir amerikan casus gemisini bile savaş uçakları vasıtası ile vurup batırmıştır..

    İsrail devleti şu ve ya bu şekilde ister beğenelim ister beğenmiyelim "İsrailoğullarının YAŞAM haklarını " korumaktadır...

    Sen,bence ''O s.ktuğum israil oğullarının'' Filistini,Gazzeyi neden kuşattığını iyice bi araştır.Onlar yaşam alanlarını felan koruduğu yok,yeni dünya düzenini kurup,''mescid-i aksayı yıkıp kendi tapınaklarını kurmak peşindeler''

    İşte sende ozaman,bilmiyorum kınanı nerene yakarsın...
    "İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN

  15. #35
    CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Haziran 2006
    Öyle one minute ile olmuyor işler..
    iki Forumda adamlara hakaret ettin ! eee sonra ?

    Tutar senin elcini assagılar, sonra gemilerini ele gecirip istila eder adam oldurur !

    E peki karsılıgı ?

    Sadece one minute mu ?

    Simdi ne yapacaksın Sn Baskabanımız ?

    Savasa mı giriyoruz ? ( Ki bu onların istedigi birşey söyle ortadoguyu hallac pamuguna cevirip sonra tek tek ayıklamak...)

    Yada sineyemi cekiyoruz ?

    Asagı tukursen sakal, Yukarı tukursen bıyık..

    Siyaset işte boyle men em birşey.

    Umarım somut adımlar atarız ve tabiki bu bize zarar vermeden olur...
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

  16. #36

    Üyelik
    10 Eylül 2009
    Şehir
    İstanbul/Fındıkzade Bosna-Hersek/Sarajevo
    Motosikleti
    Keeway landcruiser 250/Arctic cat prowler 650
    Alıntı nankör adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İsrail Devlet'i küçüktür ,nufusu azdır...
    Fakat kudret li dir devlet tir.
    1948 ' itibaren Cahil düşmanları ile girdiği bütün savaşları kazanmıştır.
    Savaşlarında" Devlet aklını" ve aldığı desteği "devlet zekası"ile kullanarak ;
    Araplarla girdiği büyük küçük her türlü bölgesel savaşı kazandı.
    Haklısınız onlarda olmayan ve biz de bolca olan bir şey vardır...

    O da "Kına"dır....

    1938 yılından beri basiretli büyüklerimiz bu kına yı yaka yaka bitirememişlerdir.

    Çıkarları gerektiğinde bir amerikan casus gemisini bile savaş uçakları vasıtası ile vurup batırmıştır..

    İsrail devleti şu ve ya bu şekilde ister beğenelim ister beğenmiyelim "İsrailoğullarının YAŞAM haklarını " korumaktadır...

    bu sitede savaşmaktan korkan israil ve amerakan destekçisimi diyim veya onlardan korkanmı diyim yoksa isimlerinden gözleri kamaşan mı diyim bilemedim ne çok insan varmış... israilin nesi büyük Allah aşkına ya baş harflerini bile büyük harfle yazmaya değmiycek kadar küçükler arkalarında amerikanın olması onlara cesaret veriyor şimarık çocuğu oynuyorlar ama gün gelicek bu söylediklerinizden utanıcaksınız emin olun..... süper güç amerika ve onun şimarık çocuğu israil... burda (Bosna-Hersek) özeltimden askerler var Türk askerleri operasyon sonrasında buraya gönderilmişler bir nevi tatil için... Keşke fırsatınız olsada o askerlele konuşsanız size süper güç amerikanın nekadar aciz ve rezil olduğunu Irak'ta nekadar başarısız olduğunu anlatsa birinci ağızdan dinleseniz.... ama yok biz televizyondan dinleyelim oooo onlar çok güçlüler israilin arkadasında amerika var onlar çok savaş kazandı biz bitarafımıza kına yakalım diyeilm...


    bence amerika kıtasından kalkıp buraya gelene kadar biz israili feth ederiz şanlı tarihimizde 45 dk da feth ettiğimiz ülkelerde mevcut çok şükür

  17. #37
    Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Kasım 2006
    Şehir
    UK
    Motosikleti
    4x4
    Bizde bu kafa oldukca, saldiriya ugradigimizda yapabildigimiz tek sey 'Dunyayi ayaga kaldirin' seklinde yaygara yapmaksa, yukaridakilerin duzeni devam ettikce, aklimizca boykot yapip orda burda israil urunleri almayin dedikce onumuz hala karanlik.Biri cikiyor gonulluyum diyor, en basta kacacaklardan halbuki.. Biri cikiyor israilin gucunden bahsediyor hakli oldugu halde tepki aliyor..En iyisi yarin yahudi mezarina gidip 2 rekat iseyeyim ben.
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

  18. #38

    Üyelik
    10 Eylül 2009
    Şehir
    İstanbul/Fındıkzade Bosna-Hersek/Sarajevo
    Motosikleti
    Keeway landcruiser 250/Arctic cat prowler 650
    Alıntı CERRAHI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öyle one minute ile olmuyor işler..
    iki Forumda adamlara hakaret ettin ! eee sonra ?

    Tutar senin elcini assagılar, sonra gemilerini ele gecirip istila eder adam oldurur !

    E peki karsılıgı ?

    Sadece one minute mu ?

    Simdi ne yapacaksın Sn Baskabanımız ?

    Savasa mı giriyoruz ? ( Ki bu onların istedigi birşey söyle ortadoguyu hallac pamuguna cevirip sonra tek tek ayıklamak...)

    Yada sineyemi cekiyoruz ?

    Asagı tukursen sakal, Yukarı tukursen bıyık..

    Siyaset işte boyle men em birşey.

    Umarım somut adımlar atarız ve tabiki bu bize zarar vermeden olur...
    "one minute" bir kelimeye takmış gidiyorsunuz yaa

    Bosna hersekte bile gazetelere marşet oldu herkez Türkiye eski gücüne mi dönüyor dedi yapılan haksızlığa boyun eğmedi gerçekleri söyledi dedi. akabinde Çin "orta doğuda Türkiye gibi bir lidere ihtiyacımız var" dedi Arap emirlikleri " Türkiye nin her daim arkasındayız destekliyoruz" dedi ve Orta doğudan bir çok ülkeden Türkiyeye teşekkürler yağdı bu ayıba boyun eğmediği dik durduğu için... ama biz naptık 2 gün gurur duyduk 3. gün dalga geçmeye başladık one minute diye

    elçiyi aşağı onlar almadı elçiyi ülkemize biz geri çağırdık!!! aradki fark nedir umarım biliyorsunuzdur...

  19. #39

    Üyelik
    02 Kasım 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    DRZ400 SM
    İsrail'in hayran olduğum tarafları da var. Mesela psikolojik harpteki başarısı. Türkiye'de bile kendine gönüllü avukatlar ordusu yaratabilen o propaganda mekanizmasına ben şapka çıkarırım arkadaş! Bin yıllık düşmanlarıyla, bin yıldır kendini "önden bıçaklayanlarla" "Katolik nikahı" yapmak isteyen bir ülkede "Araplar bizi arkadan bıçakladı" teranesini yaratıp yaşatabilmek de az buz bir psikolojik savaş başarısı değil.

    Gerçi, o başarıda bizim de payımız var. Aşağıdaki tişörtlerden giyen askerlerin eliyle yürütülen siyasete sempatiyle bakabilmek belki de başarıların en büyüğü.



    [B]J şimdi asker[/B]

  20. #40
    Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Kasım 2009
    Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı MFM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "one minute" bir kelimeye takmış gidiyorsunuz yaa

    Bosna hersekte bile gazetelere marşet oldu herkez Türkiye eski gücüne mi dönüyor dedi yapılan haksızlığa boyun eğmedi gerçekleri söyledi dedi. akabinde Çin "orta doğuda Türkiye gibi bir lidere ihtiyacımız var" dedi Arap emirlikleri " Türkiye nin her daim arkasındayız destekliyoruz" dedi ve Orta doğudan bir çok ülkeden Türkiyeye teşekkürler yağdı bu ayıba boyun eğmediği dik durduğu için... ama biz naptık 2 gün gurur duyduk 3. gün dalga geçmeye başladık one minute diye

    elçiyi aşağı onlar almadı elçiyi ülkemize biz geri çağırdık!!! aradki fark nedir umarım biliyorsunuzdur...
    Neyse vazgeçtim yorum yapmaktan,
    Nasıl olsa anlaşılmayacak.
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)