yuh diyorum başka birşey demiyorum ya.
May the Force be with McLaren Mercedes
adamda kafa baya bi çalışıyor
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
asıl gerektiğinde çalıştırmaz o kafayı ama. ben o buluşu nasıl yaptığını da söyleyeyim. hergünkü gibi aval aval yukarılara bakarken o borunun altına denk gelmiş ve içinin boş olduğunu görmüş. sonra da şimşek çakmış kafasında. gerisini resimde görüyorsunuz zaten.
May the Force be with McLaren Mercedes
heheh ama resmi küçültemedim beni atmazlar dimi siteden.bi de hangi şehir olduğunu yazmadım recide olmasınlar diye
Güzel bi düşünce,ama allahtan su borusuna felan dumanı vermek aklına gelmemiş Bunu örnek alan başkaları yanlışlıkla su tahliye borusuna felan verirse asıl o zaman farklı olur
Teşekkürler...
hahahahahahahahahahahahaaaaaa bence çok dahiyane bi fikirr
haha
kankim ne boruymuş o öleeeee yaf süper bir enstantane tşk eder ellerine sağlık derim
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
hem görüntü kirliliği de yok bayıldım bayıldımm
İşte bizim türk milletimizin insanları bu kadar akıllıyızdır, ama bu akıl devamlı kafada dursa keşke
Boru borudur hesabi yapmis , iste turk akli her seye bir kilif buluyor. Bence yanlis.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
güzel
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Abi şu kebapcıdaki akıl meclistekilerde olsaya ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
boru işine bravo diyorum.
Volkanyaldiz.com
Mantık insanı ve motor sadece araç.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)