:D
böyle saçma bişey hiç duymadım paylaşım programı ile oyun indirmek yasal değilmiş
ya sizin bir siteyi yönetecek kadar bilginiz olduğunu zannetmiyorum şimdiye kadar 10 dan fazla server yönettim nokia nın lisanslı oyunlarını direkt olarak yayınlamaktan başka hiçbir konuda uyarı almadım bu oyunlarında kaldırılmasını talep eden bizzat nokia türkiye idi :D
şimdi gelmiş birde paylaşım programı ile oyun indirmek yasal değil diyorsunuz.güldürmeyin beni eğer paylaşım programı yasal olmasaydı hangi server bunların sitelerini sağlar hangi site bu programları download ettirebilirdi. :D tabii sadece vbulletin veya portal sistemlerini kullanmasını bilen bunların kodları hakkında bilgi sahibi bile olmayan insanların bazı şeyleri düşünmesi zor.
Şimdide bazıları çıkar paylaşım programları oyun indirmek için değil der :D
o zaman mp3 indirmekte yasal değil resimlerinde telif hakları var onlarıda indiremezsin kliplerde aynı şekilde :D resmen şaka gibi birede yasal değil diğip konuyu kilitliyorlar :D
Oyunu veya herhangi bir şeyi yüklemekte kimi şuçlayacaksınız.milyonlarca kullanıcı istediğini paylaşır buna şirketler bişey diğemiyor sitenin admini erkeklik yapıyor yürübe :D