Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Şeffaf Kağıt Baskısı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Triumph Tiger 800
    Arkadaşlar birkaç şey yazıp, bastırıp, atıma yapıştırmak istiyorum. Böyle birşey mümkün müdür? Mümkünse Ankara için nerelerde mümkündür fikri olan var mı?

//ekleme

Arkadaşlar bir yer buldum, a4 siyah beyaz 2, renkli 2,5 lira

reklam olmasın diye yer belirtmeyeceğim eğer bu tarz ufak eklemeler düşünen varsa bana öm atabilir, saygılar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    HONDA CBR 600F
    sanırım bulduğun yer Ankara'da

bende yeni aldığım ay yıldızlı Shoei XR1000 Kenan SOFUOĞLU kaskın arkasına bir tane Osmanlı logosu ve motorumun siyah olan ön camına beyaz zeminsiz K.ATATÜRK imzası düşünüyorum.

bulduğun malzemenin güneşte solmaya ve suya dayanaklı olup olmadığını sormanı tavsiye ederim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Çoğu Copy Center bahsettiğiniz şekilde baskı yapabilir.

Motosikleti
    Triumph Tiger 800
    sorarım ama sanmıyorum dayanıklı olacağını, sonuçta bir kırtasiyede baskı yaptıracağım. arada sırada yenilerim yeterki boyayı kavlatmasın.

Motosikleti
    Honda Shadow 750
    Atatürk imzasını bende kaskıma düşünüyorum ama yağmuş çamur meselesi benide düşündürüyor...Ama tabelacılarda sanırım plastik bir malzemeye basıyolar onu..Yağmur çamur pek etkilemez o zaman diye düşünüyorum ..

Motosikleti
    HONDA CBR 600F
    araştırırken yada yaptırırken şeffaf kağıt baskı demeyin. sticker diyin.

motora yada kaska yapıştıracağınızı anlatın. güneş nedeniyle solmaya ve yağmura karşı dayanıklı birşeyler isteyin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Eğer bastırmak istediğiniz şey fotoğraf gibi bişey değilse yani arkadaşın dediği gibi imza gibi bişeyse, bir tabelacıya gidip folyo kestirin. Folyo kesimi şu işyeri camlarındaki yazılardan oluyor. Hem daha dayanıklı olur hem de şeffaf da olsa görüntüyü etkileyecek bişey olmaz.

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    ben yaptırmıştım, a3 kağıda, renkli ve 2tl idi, izmitte ama
    renkte solma oluyormu bilmiyorum çünkü o kadar uzun dayanmadı yağmurda üstündeki yazılar eriyip gidiyor, hatta geçen yaz trakyadaki sel olaylarında motorum dışardaydı ve bütün yazılar istisnasız silinmişti, boş beyaz kağıt kalmıştı geriye.
    yapılabilecek en güzel şey dayanıklı kağıda baskı yaptırmak, o zaman dayanır yağmura
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

Motosikleti
    Triumph Tiger 800
    görevli eleman belli ki idrak edemedi açıklamamı ve defalarca şeffaf kağıt diye yineleme rağmen beyaz kağıda basmış, halbu ki ben photoshop da fon kısmını şeffaf baskı için ayarlamıştım bile.

neyse sonuç olarak baskı aşamasında sorun çıktı, birdaha işimi daha sağlama alıcam bunu öğrendim. bunun yanında reklamcılara gitmeyi planlıyorum logomu tasarlayıp.

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800
    şeffaf da yapsanız renklide boyası çıkmaması için yapıştırdığınız alan kadar reklamcılar opak derler oda şeffaf malzeme,resmim üstüne yapıştırın ne rengi solar nede yıkamayla çıkar tecrübe ile sabittir,hatta ben motorumun yan taraflarını komple kaplattım dizlik boyayı çizmesin diye çokda faydası oldu,

Motosikleti
    Triumph Tiger 800
    teşekkürler öneri için şimdi tasarım aşamasındayım birdahaki sefere o şekilde yapacağım.

Motosikleti
    HONDA CBR 600F
    Alıntı gkhnkzy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende yeni aldığım ay yıldızlı Shoei XR1000 Kenan SOFUOĞLU kaskın arkasına bir tane Osmanlı logosu ve motorumun siyah olan ön camına beyaz zeminsiz K.ATATÜRK imzası düşünüyorum.

bulduğun malzemenin güneşte solmaya ve suya dayanaklı olup olmadığını sormanı tavsiye ederim.
    bugün tesadüfen bir reklamcı gördüm. adama 10 dakkada bi güzel derdimi anlattım, oda bir güzel anladı.

adama ne dediysem (ivet) dedi ve en sonunda ben yapamam dedi

aslında bildiğim bir yer var ama böyle küçük şeylerle uğraşmazlar. merak etmeyin, yarın koca bir matbaacılar sitesini gezip bu işe güzel bi çözüm bulucam. baktım olmadı TIR brandası basan yerleri araştırıcam

önce ön cama K.ATATÜRK imzası
    sonra kaskın arkasına Osmanlı logosu

daha sonra sırada aşşağıda adresini verdiğim, ikiside benim tasarımım olan logo ve tank pedim var

Motosikletleri Fark Edin Logosu

Nil KARAİBRAHİMGİL desenli tank pedi

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler