Her erkeğin söylediği 5 yalan :)
Reklamlar
-
Ohoo... bunları yalandan mı sayıyorsunuz
Allah gerçekten namert olanıyla karşılaştırmasın o zaman sizi
Ama hayat bu, öğrenmemiz lazım. Kaybettikçe öğreniyoruz, öğrendikçe büyüyoruz çünki; yeter ki öğrenirken ve öğrendikten sonra mayamızı yüreğimizi bozmayalım.
Reklamlar
-
-
-
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
geçenlerde nerde hatırlamıyorum ...sanırım cem yılmaz bahsediyordu...
hatırladığım kadarıyla aktarayım ...ki kendi adıma tamamen katılıyorum ...
"erkekler yalancıdır evet...ama yakalandıkları için ...yakalanmasalar yalancı değiller dimi...
düz mantık...kadınlar yalancı değiller..yalan söylemiyorlarmı ...söylüyorlar tabii...ama yakalanmıyorlar ...dolayısyla erkek yalancı...kadın değil...
kadın yalanı yutturuyor..yuttukdan sonra geçmiş olsun ...ortada yalan yok ...neden yuttun gitti...ama erkek beceremiyor...hemen renk veriyor...son söz erkek yalan söyleyemiyor...çünkü bilmiyor...beceremiyor..
sonuç olarak kadın yalan konusunda erkekden daha profesyoneller...
biraz başlık dışı ama baktım konu bu yönde ilerliyor..bende yazdım gitti..
-
-
yalancı erkekleri değilde söylediği yalanı kıvıramayan erkekleri sevmiyorum zeki olsun canımı yesin ama yeterki zeki olsun
-
Ofelya adlı üyeden alıntı
çok kınadım valla
kadınlar erkeklerin yalanlarını çok çabuk ortaya çıkarır, dedektif gibi çalışırlar ama erkeklerin kadınların yalanlarını sittin sene anlayamazlar
Çünkü erkekler yalan söylemeyi beceremezler. Kadınlar kadar uyanık değiller,
Ama şu bir gerçekki ben kadın olsaydım çok oynak bişey olurdum sanırım
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
mügeyim adlı üyeden alıntı
yalancı erkekleri değilde söylediği yalanı kıvıramayan erkekleri sevmiyorum zeki olsun canımı yesin ama yeterki zeki olsun
yalancı olsun ama zeki olsun mu bu ?
-
erkek adam yalan söylemez
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
Ofelya adlı üyeden alıntı
savaskayan,sinanaksu ve VriteStone, inanmıyorum size yaaa
işte erkeklerin gerçek yüzü
biz kime güvenecez yaa
asıl bize güveneceksiniz
erkeklere güvenilmez diyen kadınlara niye güvenmememiş gerektiğine dair yüzmilyon örnek gösterebiliriz.
bizdekiler 5 tane topu topu.
kadınların" bu akşam olmaz başım ağrıyor" benzeri yalanları bile en zeki erkeği aptal ederken 24 saate yayılmış idğer yalanlarına ansiklopedi dolusu izahat yetmez.
-
demirgursel adlı üyeden alıntı
erkek adam yalan söylemez
öyledir, ama bu devrin kadınları malesef erkek adam aramıyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler