Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosiklet fikralari..

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Regal Raptor 150dd
    Komik Motosiklet Fırkalarınızı Bu Konuda Paylasabilirsiniz

Temel motosiklet kursunu gidiyormus ve çok basarili bir ogrenciymis. Ogretmenleri tam olarak hazir oldugunu belirtmeden once Temel ve arkadaslarina son bir uyarida bulunmak istemiş:

- "Bakin, eğer gece motosiklet ile gezerken karsida bir ışık görürseniz bilin ki bu baska bir motosiklettir, dikkat edin."

Temel ehliyetini almis ama 2 ay sonra hocalari Temeli hastanede tüm kemikleri kirik bir halde görmüsler. Sormuslar:

- "Temel ne oldu?"

- "Karsida 2 isik gördüm, aralarindan geceyim dedim."

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    casillas00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Harikasın TemeL

Salihyet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çok klasik bee
    Yorum yok!

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Arkadaş,

En klasik fıkra bu olasa gerek Ama madem açtın bir başlık, olmaz ise olmazlardan

Adamin biri motosiklet almis. Satici adama bir kutu vazelin hediye ederek yagmurlu havalarda bunu metallere sur pas yapmaz demis ve adam motorunu gostermek uzere kiz arkadasina gitmis. Neyse aksama dogru kiz gel seni bize goturup ailemle tanistirayim hemde aksam yemegi yeriz. demis ve bir hatirlatmada bulunmus :

"Yalniz dikkat et bizim evde yemek yerken kimse konusmaz. Konusan bulasiklari yikar..."

Adam 4 kisinin bulasigindan ne olacak diye dusunurken eve girdiklerinde bir de ne gorsun dag tas her yer bulasik... Ulan bir konusursak yandik demis.... Yemek yerken aklina "Ulan ben simdi bu kizin elini tutsam kimse bir sey diyemez" fikri gelmis. Kizin elini tutmus kimseden cit yok. Bir de opeyim demis, Opmus gene cit yok.. Ulan ben bunu becereyim demis, herkesin gozu onunde becermis ama gene cit yok.. Adam iyice piskinlige vurup yahu bunun anasi da guzelmis deyip onu da
    becermis.. Gene cit yok.. Tam bu sirada disarda gok gurleyip yagmur yagmaya baslamis.. Bizimki motoru paslanmasin diye aldigi vazelini cebinden cikardigi anda kizin babasi bagirarak ayaga firlamis...

"Tamam tamam koy onu yerine bulasiklari ben yikarim
    Poturdak

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Toplum içinde fıkra anlatmaninda bi adabi usulu var
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

2.fıkra güzelmş :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    artık yok
    forum, erkek erkeğe muhabbet mekanı olmadığına göre, ikinci fıkra gereksizmiş. ve hatta ayarsızmış... doğrusu ben yazıyor olsam, ortamın kalabalıklığını düşünür, yazarken bile utanırdım.

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı aya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    forum, erkek erkeğe muhabbet mekanı olmadığına göre, ikinci fıkra gereksizmiş. ve hatta ayarsızmış... doğrusu ben yazıyor olsam, ortamın kalabalıklığını düşünür, yazarken bile utanırdım.
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

Motosikleti
    Regal Raptor 150dd
    Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Toplum içinde fıkra anlatmaninda bi adabi usulu var

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler